Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!


ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ "ΑΝΟ"

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη διενέργεια εράνου για συλλογή τροφίμων τα οποία θα σταλούν στην Ελλάδα προς ενίσχυση άπορων οικογενειών.

"Το Σωματείο μας, πιστό στην....
ιστορία του αλλά και στη διαχρονική παράδοση να συμπαρίσταται στη μητέρα πατρίδα, διοργανώνει αυτό τον έρανο που ξεκινά από σήμερα και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012.

Καλούμε όλους τους φίλους μας αλλά και γενικά το κοινό να συνδράμει έτσι ώστε να στηρίξουμε τις προσπάθειες του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού στις δύσκολες ώρες που περνά.

Η κοινή πρωτοβουλία των αθλητικών μας τμημάτων έχει και συγκεκριμένο στόχο, αφού μέσα από τη συνεργασία που υπάρχει με τα προσφυγικά Σωματεία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, θα επιδιώξουμε τα τρόφιμα αυτά να διανεμηθούν πρωτίστως στον κόσμο των προσφυγικών αυτών ομάδων και στις περιοχές που προσωρινά εδρεύουν.

Σημεία συλλογής τροφίμων θα υπάρχουν στη Λάρνακα, Λευκωσία και Λεμεσό ως ακολούθως:

Λάρνακα: Κατάστημα αναμνηστικών, στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (ώρες καταστήματος)
Λευκωσία: Κλειστό γήπεδο «ΑΤΙ» (καθημερινά 19.00-22.00 και στα παιχνίδια της γυναικείας ομάδας πετόσφαιρας)
Λεμεσός: Κλειστό γήπεδο «Θεμιστόκλειο» (καθημερινά 16.00-20.00)

Αυτή μας η ενέργεια είναι το λιγότερο που μπορούμε να πράξουμε, συμπαραστεκόμενοι στους αδελφούς Έλληνες και τιμώντας την ιστορία του Σωματείου μας που διαχρονικά πάλεψε, μόχθησε και θυσιάστηκε για το καλό του Ελληνισμού.

Καλούμε όλο τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας".
πηγή

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ...


A.V