Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ !!!


Καταρχάς οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από το βιβλίο της Γ' Λυκείου όπου σας παρουσιάζουμε οι Έλληνες μαθητές . Είναι αστείο αυτοί οι τύποι που είναι στην εξουσία να θέλουν να εκπροσωπήσουν τα εθνικά μας θέματα όπως το Μακεδονικό και να παρουσιάζουν τα Σκόπια ως Μακεδονία .
Η κυρία Διαμαντοπούλου θα μου πείτε είναι ανίκανη να μας παραχωρήσει βιβλία , με μια τέτοια "λεπτομέρεια" θα ασχολείται ... Όταν τα σχολεία των γυφτοσκοπιανών μιλάνε για την " Μεγάλη Μακεδονία " τα αντι-εθνικά αισθήματα των εθνοπροδοτών φανερώνονται ακόμα και στα βιβλία μας ξεχνώντας το αίμα των Ελλήνων που έπεσαν για μία και μοναδική ελληνική και ελεύθερη Μακεδονία !!! Δείτε τις φωτογραφίες , εκεί που σας το κυκλώσαμε !
πηγη

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..... ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΥΛΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ........

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπουμπούκος πού είναι να σηκώσει το λάβαρο...;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ..... Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ΟΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ....... ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΟΝΙΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

11:51 εχεις δικιο.εισαι εθνικιστης συμφωνα με τα μπουμπουκια που μας κυβερνανε.για να κανανε κανα τετοιο σε χαρτη ισραηλ να δεις τι θα γινοταν.τυπωση βιβλιου απ την αρχη.

Ανώνυμος είπε...

11:51 και 12:21 είναι χάρτης όχι σημερινός,αλλά της εποχής των Βαλκανικών Πολέμων.Γι'αυτό και τα σύνορα είναι διαφορετικά(τα σκόπια ανήκουν στη Βουλγαρία,γ Αλβανία έχει το Κόσοβο κτλ)Όσον αφορά για την ονομασία,είναι απαράδεκτον.

ΦΙΛΗ είπε...

Τα κυκλωμένα τα είδα,τους υπεύθυνους για τις ανθελληνικές αηδίες θα τους κυκλώσει κανείς;
Είναι χαζό να κάθομαι να βλέπω τα αίσχη και να μη βλέπω τους υπαίτιους.
Αυτό έχει για μένα σημασία,ποιος,γιατί το έκανε και θέλω τη συγγνώμη του,την τιμωρία του και τέλος την αποκατάσταση της αναληθείας.
Αν αυτό το βιβλίο υπάρχει στα σχολεία τότε είναι απαράδεκτο από τη βάση του.
Οι εισαγγελείς κοιμούνται;

ΦΙΛΗ είπε...

Είμαι η ΦΙΛΗ και εννοώ την αποκατάσταση της αλήθειας...

Ανώνυμος είπε...

1:20 AN EINAI ETΣI EINAI AKOMA XEIROTEΡA.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΗ ΟΤΙ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ.ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.