Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Αναγνώστης δηλώνει πως τελικά "δουλευόμαστε" όλοι μεταξύ μας!


Δεν μπορώ να καταλάβω το δούλεμα που κάνουμε ο ένας στον άλλο.
Ενώ όλοι ξέρουν ότι αυτά τα οποία δεσμεύτηκαν και υπέγραψαν δεν μπορούν να γίνουν, προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν θα χρεοκοπήσουμε. Όταν όλα τα χρήματα θα πηγαίνουν στο ταμείο και ότι περισσεύει θα δίνουν και σε μας, αυτό πως λέγετε; Όλα είναι εκτός στόχων και το παραδέχονται και πολύ φιλόδοξο όπως είπε η Λαγκαρτ, οι δικοί μας εκεί επιμένουν και δεν κάνουμε αυτό που έκανε η Ισλανδία η Αργεντινή και σώθηκαν.
Αν κάποιος πει ότι το δικό μας "μαγαζί" είναι γωνία και δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τους "μεγάλους" τότε ας πάει σπίτι του και να μην προσπαθεί να μας σώσει. Όταν αυτοί που κυβερνούν δεν έχουν το ανάστημα να αντιμετωπίσουν αυτές τις καταστάσεις στα ίσα και προσπαθούν να μας πουν ότι έτσι μόνο θα σωθούμε, τότε ας φύγουν και να μην συνεχίσουν το κακό που κάνουν. Αν μη τι άλλο θα έχουμε την αξιοπρέπεια μας {λέξη άγνωστη σ' αυτούς τους κωλοτούμπες}. Βεβαια θα μου πείτε ότι με αυτό το σχέδιο ήρθαν. Δυστυχώς συμφωνώ. Όπως πολύ φοβάμαι ότι όταν έρθει η ώρα των εκλογών πολλοί από τους "επαναστάτες" θα μπουν στο μαντρί.

Αναγνώστης

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν κατάλαβα καλά... στέλνουν τους Έλληνες στην ανεργία και κατόπιν, γιά χάρη της ανταγωνιστικότητας και της ανάπτυξης θα τους δώσουν ένα... σφυρί κι ένα... δρεπάνι γιά να δουλέψουν στις ξένες πολυεθνικές (που φεύ! θα επενδύσουν στη χώρα) ή σαν κολλήγες στα πρώην δικά τους και νυν εκποιημένα σε ξένους επενδυτές χωράφια, και μετά έχουν την απαίτηση να μην γίνουν όλοι αυτοί οι Έλληνες αριστεροί και κομμουνιστές?? Μεγάλες απαιτήσεις έχουν...
Γιά την ιστορία... οι Αμερικανοί απο την 10/ετία του '60 μετά από εμπεριστατωμένες μελέτες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Έλληνας είναι κατα βάσιν αριστερός. Ίσως όχι ακραίος, αλλά αριστερός. Αυτός ήταν και ο λόγος που μας εγκαθίδρυσαν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. (γιά να απορροφήσει τους αριστερούς). Οι προβλέψεις τους δικαιώθηκαν, γιατί κανένα άλλο κόμμα δεν κατσικώθηκε γιά τόσα πολλά χρόνια στην εξουσία-άσχετα αν έφαγε πλέον τα ψωμιά του.
Ακόμη και οι δεξιοί σε αυτή τη χώρα δεν είναι δεξιοί από φιλοκαπιταλιστικά αισθήματα αλλά απο εθνικοφροσύνη. Ας το λάβουν αυτό υπ' όψιν τους όσοι παραιτούνται της εθνικής κυριαρχίας αυτής της χώρας...
...κάποιοι θα ξαναμπούν στο μαντρί, άλλοι όμως όχι...