Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Προσπάθεια απαξίωσης στο πρόσωπο του Καμμένου


Κυκλοφορεί η είδηση εδώ και λίγη ώρα οτι: Ο Π.Καμένος αποχώρησε και δεν μπήκε μέσα για την συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Αμυνας επειδή του ζητήθηκε να επιδείξει την ταυτότητά του.

Ο Π.Καμμένος   έδωσε απαντήσεις μέσω facebook που θα κάνουν κάποιους να κρύβονται.

"Η τέχνη της λάσπης λόγω πανικού...
Είναι καταπληκτικό το πώς οι μηχανισμοί προπαγάνδας προσπαθούν να προβάλλουν ένα γεγονός αλλοιωμένο για να κρύψουν την ενοχή τους.
Το παρακάτω νέο το...
διοχετεύουν εδώ και 1 ώρα στο διαδίκτυο προκειμένου να ¨προλάβουν τα χειρότερα¨.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ
1. Ανάρτησα στις 15-12 2011 όπως μπορείτε να διαπιστώσετε είδηση απο το defencenet που αναφέρονταν σε επιστολή του ιδιοκτήτη των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά Κου Σάφα στον Βενιζέλο ζητώντας καταβολή 132 εκ.ευρώ για την συμφωνία των υποβρυχίων που όμως η κατασκευή τους έχει σταματήσει.
2. Ενημέρωσα γιά την είδηση που αναρτήθηκε στο fimotro ότι ο Δντής του ΥΠΕΘΑ Κ. Αβραμόπουλου έτρωγε στο εστιατόριο 17 μέ τον Κο Χάλλακ φίλο του Σάφα παλαιό δανειστή και κατα κάποιους φερόμενο ως εμπλεκόμενο στην συμφωνία των ναυπηγείων, μέσω facebook.
3. To ίδιο έπραξα και με την επιβεβαίωση που έδωσε το ΥΠΕΘΑ ότι δηλαδή έτρωγαν αλλά μιλούσαν για μια εκκλησία που θέλει να κτίσει ο Παλαιστήνιος στο ΝΙΜΙΤΣ (Ο Θεός καί η ψυχή του).
‎4.Tα παραπάνω θα είχαν ιδιαίτερη σημασία άν πληρώσουμε τα υποβρύχια ενώ έχει σταματήσει η παραγωγή τους, θέμα που ενημέρωσα οτι θα έθετα στη σημερινή επιτροπή Άμυνας που συνεδρίασε στο Πεντάγωνο.
5.Φτάνοντας εκεί και ενώ επέδειξα την ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ όπως προβλέπεται και γίνεται τα τελευταία 19 χρόνια Υπαξιωματικός της πύλης μου ζήτησε την Βουλευτική ταυτότητα που δεν είχα μαζί.Κατάλαβα ότι πρόκειται γιά σύνηθες καψόνι και ζήτησα τον Αξιωματικό πύλης που εμφανίστηκε μετά 15 λεπτά για να με αφήσει να περάσω....
Φυσικά έφυγα και αλήθεια είναι ότι αρνήθηκα να μιλήσω με την εκλεκτή του Κ.Υπουργού Υπαξιωματικό ...
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας