Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ, ΑΛΛΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ


mpoutarisAnti-ntp:Εμείς την καταντήσαμε εμπορική με την βοήθεια κάτι λαμόγιων σαν εσένα.
Προφανώς έχασε την μπάλα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης που φέρεται να δήλωσε ότι τα Χριστούγεννα δεν είναι χριστιανική γιορτή, αλλά εμπορική. Είπε λοιπόν σύμφωνα με δημοσιεύματα:
«Καταρχήν δεν είμαι άθεος, όπως πολλοί με κατηγορούν. Τα Χριστούγεννα όμως, είναι εμπορική....
γιορτή, δεν είναι γιορτή της χριστιανοσύνης. Δεν είναι γιορτή που ανάβουμε κερί. Είναι γιορτή της αγοράς. Κι εδώ δεν είμαστε σχολή θεολόγων. Εμάς μας αρέσει ο διάκοσμος. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Στο κάτω- κάτω εμείς είμαστε δημοτική αρχή».
Ρε δήμαρχε, επειδή είσαι άνθρωπος της πιάτσας και όχι πολιτικάντης, έτσι στα ίσια σε ρωτάμε. Λες ότι δεν είσαι άθεος. Σύμφωνοι!!!
Σε ποιόν θεό πιστεύεις όμως;;;
Και δεν το ρωτάμε καθόλου κακοπροαίρετα.
πηγή


3 σχόλια:

ΗΓΕΤΗΣ είπε...

Τα λογια σου βρε ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ αχρηστο υποκειμενο ειναι σαν το εκτρωμα που παρουσιασες για χριστουγεννιατικο δενδρο και ναυαγησε με το πρωτο αερακι οσα περνει ο ανεμος χαμενο κορμι παλι σουρωμενος εισαι?Καλα βρε κοιμοσασταν οταν ψηφιζατε?ΤΙ σας εντυπωσιασε το σκουλαρικι του η ολες οι υπολοιπες βλακειες του?Κομμενα τα κρασια μπουταρι να βουλιαξη σαν το δενδρο του.Αιντε να χαθεις ανισορροπο αθλιο κατασκευασμα αν για σενα τα χριστουγεννα ειναι εμπορικη γιορτη για να πουλησεις κανενα κρασι παρα πανω για μας ειναι η μια απο τις μεγαλυτερες γιορτες της χριστιανοσυνης.

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτό το blog έχετε αρχίσει να κάνετε την ίδια άθλια προπαγάνδα με αυτή που πολεμάτε!! Ο άνθρωπος προφανώς και μιλάει για τον τρόπο που ζουν τα χριστούγεννα οι Έλληνες...έχετε δει κανένας στις εκκλησίες; Όλοι στο mall είναι!!

Όσο για τον Ελληναρά τον "ΗΓΕΤΗ" από πάνω...οι ηγέτες βάζουν και τόνους όταν γράφουν.

ΗΓΕΤΗΣ είπε...

Freeho Eαν ανηκεις στους ψηφοφορους του και χρειαζεσαι τονους για να καταλαβεις τα νοηματα λυπαμε πολυ!Και επισης η ιδια η λεξη δινει τον χαρακτηρισμο απο μονη της και να μην κανω αναλυσεις επι αναλυσεων κατι αλλο?ΜΠΟΥΤΑΡΗ σε λενε μηπως?