Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΚΡΙΜΑ. Τέλος εποχής για το Alter



Aν και έγιναν πολλές προσπάθειες να βρεθεί μια λύση, φαίνεται ότι δεν ήταν οι αναμενόμενες για να δουν ξανά χαμόγελο 700 άτομα που κράτησαν επί πολλά χρόνια την συχνότητα αυτή στις πρώτες θέσεις. Χατζηνικολάου, Αυτιάς, Χαρδαβέλας, Νικολούλη, Πάνια είναι πλέον ελεύθεροι να διαπραγματευτούν να πάνε σε όποιο κανάλι ....
θέλουν.
Οι εργαζόμενοι πλέον ζητούν να μιλήσει η δικαιοσύνη.
Ο εκδότης Γιώργος Κουρής εξέδωσε ανακοίνωση για τις εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό Alter και μετά από τόσους μήνες αυτή η τραγική κατάσταση για όλους τους συναδέλφους μας δεν είχε ευτυχές τέλος. Η ανακοίνωση του Γ. Κουρή έχει ως εξής...

«Η οικογένεια Κουρή σε μια ύστατη προσπάθεια διάσωσης του Alter Channel, προκάλεσε χθες το απόγευμα συνάντηση – συζήτηση στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ με την συμμετοχή εκπροσώπων των δύο πλευρών και των δικηγόρων τους. Οι προτάσεις της οικογένειας Κουρή, η οποία με χίλια ζόρια κατόρθωσε να προσελκύσει το ενδιαφέρον σοβαρού και αξιόπιστου επενδυτή, ο οποίος προς τιμή του αρνήθηκε να δεχθεί την εξασφάλιση του με την υποθήκευση σημαντικού ακινήτου που του προσφέρθηκε, απορρίφθηκαν χωρίς καμία αντιπροσφορά από τους εργαζομένους.

Ύστερα από αυτό η οικογένεια Κουρή, η οποία κατά τη διάρκεια του τελευταίου δωδεκάμηνου έχει διαθέσει περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ δικά της χρήματα, καλεί για τελευταία φορά τους εργαζομένους να συμβάλουν στη σωτηρία του καναλιού και την εξυγίανση της λειτουργίας του.

Και επειδή αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να σέρνεται, οι σχετικές προτάσεις ισχύουν μόνο για 48 ώρες από σήμερα 22/12/11 και ώρα 20:00. Είναι προφανές ότι σε αντίθετη περίπτωση δεν έχει νόημα η συνέχιση της διαδικασίας του Άρθρο 99 και είναι αναπόφευκτη η ενεργοποίηση των άλλων γνωστών διατάξεων του πτωχευτικού κώδικα, γεγονός που θα οδηγήσει το κανάλι σε πτώχευση οπότε θα χαθούν τα πάντα μαζί με τις σχετικές συχνότητες οι οποίες θα περάσουν στο κράτος.
Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr