Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Καταγγελία της Κανέλλη για τον «Τζάμπα» της Media Markt


Έξαλλη ήταν σήμερα το πρωί η Λιάνα Κανέλλη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Η βουλευτής του ΚΚΕ στα πλαίσια της συζήτησης αναφέρθηκε στη διαφήμιση της γερμανικής Media Markt και τον πρωταγωνιστή της με το ...
χαρακτηριστικό όνομα «Τζάμπα» με διόλου κολακευτικά σχόλια. Συγκεκριμένα, η κ. Κανέλλη είπε ότι πρόκειται για μία άκρως προσβλητική διαφήμιση για τον Έλληνα πολίτη αφού τον παρουσιάζει ως ένα τζαμπατζή που επωφελείται από τα αγαθά των άλλων χωρίς να (θέλει να) ξοδεύει ούτε ένα ευρώ.

Ειδική μνεία έκανε και στο στιγμιότυπο με τον πρωταγωνιστή της διαφήμισης να φαίνεται ότι πίνει από το πότο - αναψυκτικό άλλου ζευγαριού ενώ ακούγεται το σλόγκαν ο «Τζάμπας Ζει!»
Σύμφωνα με την Λιάνα Κανέλλη η γερμανική εταιρεία προϊόντων τεχνολογίας εμπαίζει τους Έλληνες παρουσιάζοντάς τους ως τεμπέληδες και… άφραγκους που επωφελούνται από τα προϊόντα των Γερμανών.
newpost

6 σχόλια:

maria είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ.ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΑΝΑ.ΚΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

OgreMage81 είπε...

Εδώ ταιριάζει απόλυτα το "'Οποιος έχει τη μύγα..."

fnous fnous είπε...

Οι ίδιοι άνθρωποι, που στήριζαν οικονομικά τον Χίτλερ, είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα στηρίζουν και το καθεστώς της Μέρκελ.

Ή μήπως δεν γνωρίζει η Μέρκελ ότι ο Τρισέ, ο Στρος, ο Άκερμαν ή ο Σόρος είναι Εβραίοι …όπως ήταν άλλωστε και οι χρηματοδότες του Χίτλερ;
----------------------------
Πόσο διαφέρει η σημερινή κυβέρνηση της Γερμανίας από την κυβέρνηση του εκβιαζόμενου και αγράμματου δεκανέα Χίτλερ;

Την κυβέρνηση του ομοφυλόφιλου Ρεμ;

Την κυβέρνηση του κουτσού Γκαίμπελς;

Την κυβέρνηση του κοτοπουλά Χίμλερ.

Την κυβέρνηση των "τίποτε", που "υπήρχαν" μόνον μέσα από τις θέσεις εξουσίας του Ράιχ;

Την κυβέρνηση, που αιματοκύλισε την Ευρώπη και τη Γερμανία ακριβώς όταν εξέλειψαν από την εξουσία της Γερμανίας άνθρωποι της ποιότητας και της καλλιέργειας του Φον Χίντεμπουργκ και πολλών άλλων ευπατρίδιδων Γερμανών.

Τέτοια κυβέρνηση είναι η σημερινή κυβέρνηση της κατακτημένης Γερμανίας.

Της υπό εβραϊκής κατοχής Γερμανίας.

Μια κυβέρνηση κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση της κυβέρνησης των Ναζί, όπου, ελλείψει "Χίντεμπουργκς", τους πρωταγωνιστικούς ρόλους τούς έχουν αγράμματοι, ομοφυλόφιλοι, και ανάπηροι.

Μια κυβέρνηση-ντροπή για τον περήφανο γερμανικό λαό.

Καγκελάριος είναι μια χαφιές της Στάζι.

Μια χαφιές, για την οποία είναι γνωστό στη Γερμανία ότι την "έσπρωξε" στην κορυφή της πολιτικής σκηνής ο προϊστάμενός της στη Στάζι Εβραίος κύριος Schnur.

------------------------------
Η Megaλη παράσταση του τρόμου
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ

διαβάστε ολόκληρα τα κείμενα και διαδώστε τα.

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

ΗΓΕΤΗΣ είπε...

Δικη τους δεν ειναι η διαφημηση που εδειχνε μια σειρα απο τιμες και τον αριθμο 999 που ομως τον κρατουσαν αναποδα κ'ειπαν να το διωρθωσουν και αυτοματως γινεται 666 ε!τι να πουμε το πραγμα μιλαει μονο του.

reis είπε...

ΛΙΑΝΝΑ ΚΑΝΕΛΗ---------------------------------------------------------------- ΤΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΦΙΛΟΛΑΙΚΗ Η ΥΠΕΡ ΜΑΣ ! ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΜΕΤΡΑ ! ΟΛΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ! ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ Η ΛΙΑΝΝΑ ΚΑΝΕΛΗ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΗΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ... ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ . . . ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ . . . ----------------------------------------------------------------------

1 ) ΕΨΗΦΙΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑΛΛΑ ! ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΚΕΠ ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΓΕΛΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ! Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΜΟΡΙΩΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ! ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΙ ΣΤΑΖΕΡ ΕΙΛΩΤΕΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ! ΜΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΩΝΕΙ Η ΚΑΝΕΛΗ ΜΕ ΘΕΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑΤΑΛΛΑ ! ----------------------------------------------------

2 ) Η ΛΙΑΝΝΑ ΚΑΝΕΛΗ ΑΡΚΕΣΤΗΚΕ ΣΕΝΑ ΟΧΙ ΤΟ 2001 ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ! ΚΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ! ΕΠΙ 9 ΕΤΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΔΕ ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ! ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟ 2009 ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑ ΣΠΟΝΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΕΤΗ ΩΠΟΥ ΚΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣΑΝ ΟΛΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ! ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΛΙΑΝΝΑ ΚΑΝΕΛΗ ΥΠΕΦΑΛΨΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΥΕΩΡΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟ 2001 ! ! ! ! ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ! ! ! ! ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΦΑΛΨΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΗΣ ! ! ! ! ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΦΟΡΑ ! ! ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΜΑΝΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 2001 ΚΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΗ Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ ! ! ! !
------------------------------------------------------------------------------------------------3 ) Η ΛΙΑΝΝΑ ΚΑΝΕΛΗ ΘΕΛΛΕΙ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 1400 ΕΥΡΟ ! ΑΛΛΑ ΑΠΕΡΓΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΚΑΕΙ ΓΥΡΩ ΤΙΣ 4000 ΕΥΡΟ ( ΜΟΛΙΣ 400 000 ΑΤΟΜΑ ΤΩΝ ΔΕΚΟ )! ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ , ...... ! ! !

------------------------------------------------------------------------------------------------4 ) Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΗΣΤΡΙΑ ! ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΣΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ! ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΞ ! ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΕΣΣΔ ! ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ! Η ΛΙΑΝΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΚΑΕΙ 4Ο00 ΕΥΡΟ ! ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ 1400 ΕΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ 600 ΠΟΥ ΣΑΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ! ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΗΣΤΡΙΑ Η ΤΥΠΙΣΑ ! ! ! ! ! ΒΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ! Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΘΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ! ! ! ! ! ΑΝ ΖΗΤΟΥΣΕ 4000 ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΗΤΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΗΣΤΡΙΑ ! ! ! ΕΙΤΕ ΕΑΝ , ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΩΝ ΜΕΙΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ! ! !

reis είπε...

--------------------------------------------------------------------------------------------------5 ) Η ΛΙΑΝΝΑ ΚΑΝΕΛΗ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ! ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ SIEMENS ΟΤΙ ΜΙΖΕΣ ΠΗΓΑΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΙ ΠΡΩΙΝ ΕΛΛΗΝΩ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ! ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΩΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΑ ! ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ! ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ! ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ? ΚΛΕΦΤΗΣ ! ΑΡΑ Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ! --------------------------------------------------------------------------------------------------6 )ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟ 5 ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ! ΑΣ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ , ΤΟ ΚΚΕ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΙ THN ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΜΠΟΝΟΥΣ ! ΠΩΣ ? ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ! ( ΑΡΑ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΙΟΡΙΣΕ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ ΜΙΑΣ ΚΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΕ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ ) ΚΙ ΑΡΑ ΚΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΧΤΡΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ! ΩΣΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΔΩΡΑΚΙΑ MEΣΩ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΤΟΥ ! ---------------------------------------------------------------------------------------------------- 7 ) ΟΣΟ ΚΙ ΘΑ ΣΣ ΦΑΝΕΙ ΑΣΤΕΙΟ ! Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΚΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ !
ΠΩΣ ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΕΛΛΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ! ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕ ! ΝΑ ΜΗ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΣΟ ΕΥΡΟ ! ΚΙ ΕΤΣΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ! ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΕΤΣΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ! ΚΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ! ΧΑΡΙΣ ΤΗ ΛΙΑΝΝΑ ΚΑΝΕΛΗ ! ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΑΚΙ Η ΛΙΑΝΑ ΕΡΙΞΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ , ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ , ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΙΔΙΩΙΤΚΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΜΕΝΗ ΚΛΕΦΤΕΣ , ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ , ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ , ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΟΛΟΓΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ( ΠΟΥ ΤΟΣΟΟΟ ΠΟΛΕΜΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΟΘΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΥΤΑ ΚΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΕΜΑΣ ! ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ Η ΚΑΝΕΛΗ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟ ( ΠΟΥ ΤΟΣΟΟΟ ΠΟΛΕΜΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ) ΕΣΑΕΙ ! --------------------------------------------------------------------- ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ !