Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ


Το διεθνούς φήμης προτεκτοράτο του διεθνιστικού νεοταξισμού και πάσης ξενοκρατίας που έχει το θράσος να μας εμφανίζεται ως δήθεν ελληνικό κράτος φαίνεται πως έχει λύσει όλα του τα προβλήματα. Τα δε οικονομικά μέτρα εξοντώσεως του ελληνικού λαού αποτελούν ομολογουμένως τμήμα της καθημερινής του ενασχολήσεως, αφού τα ...
λαμβάνει λόγω επαγγελματικής ευσυνειδησίας προς την απεχθή νεοταξική συμμορία και τους τοκογλύφους της. Και έτσι όπως τους έχει συνεπάρει ο οίστρος του μίσους τους για την Ελλάδα, αποφάσισαν προσφάτως να νομοθετήσουν νόμο περισπούδαστο ενάντια στον ρατσισμό των κακών Ελλήνων που πολύ «καταπιέζουν» τους «δυστυχείς» ξένους...

Η καταπίεση των ξένων εισβολέων των συνόρων και λαθρεπιβατών της Πατρίδος μας δεν ενοχλεί διόλου τους διαχειριστές τυράννους της ζωής μας. Ο σκοπός του ντόπιου νεοταξισμού είναι η διαμόρφωση μιας κοινωνίας στα μέτρα της παγκόσμιας και ασύνορης διακυβέρνησης. Και αυτή η κοινωνία προσκυνημένων δούλων είναι μια πολυφυλετική αποθήκη ψυχών που θα ενσωματώσει την ταξιδιάρα αλλόφυλη μάζα ως φτηνή πρώτη ύλη. Ως φτηνά εργατικά χέρια και ως νέους ψηφοφόρους κόντρα στη φύση, τους νόμους και τους Έλληνες που ψάχνουν να βρουν δυνάμεις εθνικής αντίστασης. Γιατί ο κίνδυνος τώρα αφορά τις θέσεις εργασίας και την απειλή της ζωής του λαού μας με την λαθραία εγκληματικότητα και την αύξηση των μεταδοτικών νόσων να καλπάζουν.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός είναι υπέρμαχος του ελληνικού λαού και του εθνικού λαϊκού κράτους ως βασικού πυρήνα της πολιτικής μας ιδεολογίας. Το Ελληνικό Κράτος από συστάσεως του στηρίζεται στην λαϊκή έκφραση και στην διεκπεραίωση των εθνικών σκοπών για την κραταίωση της Ελληνικής Φυλής. Η Ελλάς υπήρξε και θα εξακολουθήσει να υπάρχει ως Εθνική Κοινότητα Ελλήνων με κοινή γλώσσα, κοινή εθνική καταγωγή, κοινή φυλετική προέλευση. Έλληνες καταγόμενοι από τρανή γενιά πολεμιστών και φιλοσόφων που πιστεύουν στο δόγμα του Ηροδότου για το Όμαιμο, Ομόγλωσσο και Ομόφυλο ως ιδεατή κατεύθυνση συνοχής και υπεροχής του Ελληνισμού μας.

Είναι διαπιστωμένο από την ιστορία και την καθημερινότητα ότι οι κοινές αντιλήψεις και στοχεύσεις μαζί με την προσήλωση στην αποστολή του Εθνικού Κράτους εξασφαλίζουν την κοινωνική ομαλότητα και την πρόοδο της Πολιτείας. Αυτό ακριβώς αποτελεί το κορυφαίο διακύβευμα στην περίπτωση που έχουμε να κάνουμε μ’ ένα Ζωντανό Έθνος, αποφασισμένο να διατηρήσει την ανεξαρτησία και την αυθυπαρξία του δίχως εμφυτεύσεις ξένης δυστυχίας, παρέμβασης και φυλετικής αλλοιώσεως. Αλλά η συναντίληψη και η πίστη στα πεπρωμένα του Έθνους είναι αποκλειστικά υπόθεση της Φυλής που το ενσαρκώνει και του πολιτισμού που κουβαλάει αυτή κι όχι ενός άτακτου γυρολόγου όχλου που κατευθύνεται από το κίνητρο του χρήματος δίχως αναστολές σε επικίνδυνες εντολές.

Ο δικός μας Φυλετισμός είναι υπόθεση προγονικής παρακαταθήκης για τη συντήρηση και το μεγάλωμα της Ελληνικής Ράτσας κι όχι τάχα ροπή εγκληματική που θέλουν να μας προσάψουν οι εγκληματικά επικίνδυνοι νόες που μας διοικούν. Το ότι είμαστε Έλληνες και Λευκοί επιπλέον οφείλεται στο Θεό και την ελέω αυτού ενέργεια της ελληνικής φύσης κι όχι σε κάποιο ανθρώπινο καπρίτσιο. Και για να τα πούμε απλά τα πράγματα, μας αρέσει πάρα πολύ η Φάρα μας η Λευκή και Ελληνική και έτσι ακριβώς θα τη φυλάξουμε.

Όσο δε αφορά τους τάχα πονόψυχους αντιρατσιστές που νοιάζονται για την θεραπεία των λαϊκών προβλημάτων, να τους πούμε ότι το παραμύθι είναι καλύτερο με τον δράκο και όχι εν απουσία αυτού. Διότι η φτώχια, οι συγκρούσεις, οι κλιματικές αλλαγές και άλλα δικαιολογητικά των πληθυσμιακών μετακινήσεων είναι αποτελέσματα της πολιτικής δικών τους ανθρώπων, δεξιών, αριστερών και κεντρώων, που ανεβαίνουν με τις ευλογίες του νεοταξισμού για να διαλύσουν έθνη και λαούς.

Όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για την προστασία των φυλών και των κρατών δεν έχουν να κάνουν τίποτα άλλο από το να στηρίξουν την παραμονή της Φυλής στα πατρογονικά της εδάφη μακριά από ξένες προσμίξεις και παρεμβάσεις ώστε να εργαστεί αυτή για την προκοπή του κράτους. Διότι η φτώχια ενός λαού δεν καταπολεμείται με την προσθήκη εισαγόμενης φτώχιας.

Το δε Κράτος για να πάει μπροστά χρειάζεται απαραιτήτως τον ψυχικό δεσμό αρχόντων και αρχομένων. Δεσμός που επιτυγχάνεται με τον έμφυτο εθνικισμό και πατριωτισμό των γεννημάτων της Φυλής μας. Με τον Ελληνικό Φυλετισμό. Ο Ισοκράτης που τόσο βαναύσως έχει κακοποιηθεί από τους σύγχρονους ελληνόφωνους Εφιάλτες είχε πει ότι οι Έλληνες έχουν ένα χρέος έναντι των Βαρβάρων. Να άρχουν κι όχι να άρχονται.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός μας τάσσεται υπέρ της φυλετικής καθαρότητας των Ελλήνων και της συντήρησης της ιδιοπροσωπείας τους. Έλληνες είναι οι έχοντες πλέριο και απόλυτο Ελληνισμό στο Αίμα, στη Ψυχή και τον Νου με ακλόνητη Πίστη στο Θεό. Οι έχοντες παράλληλα ελληνική καταγωγή, ήθος, αρετή, φιλοσοφία και ατσάλινη θέληση για μια Ελλάδα Μεγάλη και Ελεύθερη. Ο Φυλετισμός του Εθνικοκοινωνισμού μας αντικατοπτρίζεται σε μια κοινωνία Ελλήνων που απολαμβάνουν Εργασία και Πατρίδα κατά αποκλειστικότητα. Μια Ελλάδα μονάχα για Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com