Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ:΄΄ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ....΄΄


Αν έχεις κοπέλα και λες ότι την αγαπάς, για να δεις αν πραγματικά την αγαπάς, φαντάσου το πρόσωπο της καμένο και παραμορφωμένο σε μια άμορφη και άσχημη μάζα.

Αν βλέποντας το άσχημο πρόσωπο συνεχίζεις να την αγαπάς το ίδιο, όπως πριν, τότε να είσαι σίγουρος ότι την αγαπάς αληθινά.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αμαν με αυτον τον παισιο ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑΑΑΑ.....

Leogian είπε...

αν δεν σου αρεσουν τα post με το σοφο γεροντα Παισιο μπορεις να τα παραβλεπεις η να τα προσπερνας και να μην τα διαβαζεις καθολου αλλα μαλλον ακομα και αυτα απλα αλλα τοσο σημαντικα λογια ειναι μονο για λιγους.
(οχι ψαγμενους) αλλα Ανθρωπους

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ
ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ
ΕΧΕΙ ΙΟΥΣ
http://lnfaw.blogspot.com/2011/12/blog-post_8979.html

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ .ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΣΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΙΧΕΣ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΔΕΧΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΕΙΧΕΣ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΗΛΩΝΕ Κ'ΑΣ ΗΣΟΥΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΠΡΙΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΝ ΩΝ ΗΤΟΙΜΑΣΑΣ ΤΟΙΣ ΑΓΑΠΩΣΙΝ ΑΥΤΟΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΖΗΤΩ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΝΕ ΒΟΗΘΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΟΛΩΝ Ε! ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο Leogian

Ανώνυμος είπε...

Edw o kosmos kaigetai...
Entelws asxeto ar8ro ki anousio !
paragine me ton paisio.. Eleos Symfwnw
me to 1o comment !

Ανώνυμος είπε...

-Καί πού ήξερε αυτό τό ανώμαλο από αγάπη κοπέλας; Είδε ποτέ του μουνί ο μαλάκας; Αφού σάν μπουρντισμένος μιά ζωή τόν έπαιζε, άν είχε!!!. Οχι καί νά μάς συμβουλεύει κι από πάνω καί μάλιστα γιά άσχημη κοπέλα!!!!. Βρέ ούστ κακανθρωπίσματα, υπηρέτες τής βρομιάς, τής ασχήμιας τού ζόφου, τού τρόμου.Εχουν λίγο, λέω λίγο, μυαλό 'ολοι αυτοί οι αγάμητοι καί οι ανώμαλοι πού τούς ακούν καί τούς πιστεύουν όλους αυτούς τούς παλαβούς;

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ, ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΡΕ ..."ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΔΕΣ".
ΤΡΑΒΑΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΣΑΣ.
ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ...ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΤΕ.
ΤΟΣΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΕΚΛΙΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΜΟΝΟ ΟΙ "ΒΑΛΤΟΙ" ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ. ΑΜΑΝ.
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ...
ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΕΣ.
ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ... ΟΥΣΤ!!!! ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

καλα αντι νεα ταξη φτανει πια αν συνεχιζεται να δημοσιευται τα σχολια οπως του αντιχρηστου 9,30 σε οσους γνωριζω και και γραφουν σε αυτο το μπλοκ θα τους λεω να φυγουν σε αλλο ντροπη στον .9.30 του οποιου εχω να του πω να προσεχει μην γινει η δικη του μουρη ετσι

Ανώνυμος είπε...

ο Θεος να μας ευλογει Γεροντα Παίσιε. Την ευχή σου από 'κει πάνω.

Ανώνυμος είπε...

esi pou brizeis ena gerontaki pou mas exei afisei xronia twra,kai pou den eipe klepse skotwse kane to kako,alla antitheta gia to kalo milise,exe ipopsin oti o bourkos pou eisai potismenos einai karbouna pou stekesai kai mallon se kaine asxima.ama de goustareis,apla kantin.to oti mpaineis se mia diadikasia na briseis asxima,pera apto oti exeis psixologika problimata,exeis kai kakiasmeni psixi.ntropi, mono auto

Ανώνυμος είπε...

930 που βριζεις τοσο χυδαια οταν θα πας στην κολαση και θα σου καρφωνουν ξυλα με βελονες στον κωλο θα πονας αλλα δεν θα μπορεις να φυγεις τωρα μπορεις και καντο οσο ειναι καιρος.

Ανώνυμος είπε...

9 30 ανωμαλος, ο οποιος δεν ειδε ποτε του μουνι,αγαμητος και τον επαιζε μια ζωη ειναι ο μπαμπας σου....