Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Το σύνδρομο «Ντε Λα Ρουα» στοιχειώνει την ΝΔ…



Η Νέα Δημοκρατία έχει χώσει βαθιά το κεφάλι στην άμμο και προσπαθεί να περάσει απαρατήρητη (αν είναι δυνατόν!) μέσα από έναν κόσμο που καταρρέει γύρω μας. Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν, στην επερχόμενη μεγάλη καταστροφή της χώρας, του ξεπουλήματος δημόσιων και ατομικών περιουσιών και της εξαθλίωσης του λαού. Συνειδητοποιούμε τελικά ότι ....
υπάρχει, μέσα από κάτι απαλές και «κυριλέ» ανακοινώσεις, με τις οποίες προσπαθεί να συναγωνιστεί σε ευφυολογήματα τον ΛΑΟΣ.  Ας μην μιλήσουμε και για τις λίστες των υποψηφίων σωτήρων που διαρρέει στην δημοσιότητα. Φυσικά με τέτοια πολιτική τακτική, εξακολουθεί να μένει κολλημένη στο 20% στην πρόθεση ψήφου, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις.
Η βασική πολιτική πρόταση της ΝΔ είναι η «επαναδιαπραγμάτευση» με κάτι ιδέες σαν αυτή για την εφεδρεία των δημοσίων υπαλλήλων, η  οποία απορρίφθηκε πάραυτα προχθές από την τρόϊκα.
Είναι φανερό ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το στοιχειώνει το σύνδρομο «Ντε Λα Ρουα». Από το ένα μέρος γνωρίζει πως αν πει την αλήθεια για τις αλλαγές που χρειάζεται η ελληνική κοινωνία, θα…. καταρρεύσει πολιτικά, από το άλλο γνωρίζει πως αν υποσχεθεί πράγματα που δεν θα μπορέσει να κάνει, τότε θα πάρει μεν την εξουσία, αλλά θα πρέπει να έχει και τις μηχανές των ελικοπτέρων αναμμένες. Προσπαθεί να κερδίσει την λαϊκή εμπιστοσύνη, υποσχόμενη λιγότερο κακό. Διαμηνύει προς το εσωτερικό της χώρας και προς την τρόϊκα ότι θα σεβαστεί υπογραφές και νόμους του ΠΑΣΟΚ, αλλά αν είναι έτσι, αναρωτιόμαστε, γιατί να μην μείνει το ΠΑΣΟΚ, που καταφέρνει να έχει το λαό σε καταστολή;
Εδώ που έχουμε φτάσει, ο λαός έχει ανάγκη να ακούσει αλήθειες, όσο σκληρές και να είναι για να κάνει τις επιλογές του.
Αν δεν μπορεί η ΝΔ να μιλήσει για κάποια θέματα που είναι «ταμπού» για τις κομματικές πελατείες, ας υποσχεθεί τουλάχιστον ότι θα καταφύγει στο λαό με δημοψηφίσματα για να δώσει εκείνος τη λύση.
Μόνο ο λαός μπορεί να νομιμοποιήσει λύσεις και να δώσει την εξουσία στην όποια κυβέρνηση για να προχωρήσει αταλάντευτα στην εφαρμογή τους.  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΔουλα = ΧΑΟΣ / ΚΟΛΑΣΗ / ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

ΖΗΤΩ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΖΗΤΩ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΝΕΟ 81

Ανώνυμος είπε...

Ζητω τα καμμενα μυαλα απο το χασισι που σου δινει ο γιωργακης μαλακα

Ανώνυμος είπε...

10.21
Πρεπει να είσαι πουστάρα του κερατά μια να μισείς έτσι τον κόσμο