Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΕΜΜΕΝΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: "ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ"




Την εκτίμηση οτι θα ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή φράχτη στον Εβρο, εξέφρασε ο υπουργός προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, δεδομένου ότι στις 4 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής προσφορών από τις εταιρείες που θέλουν να είναι ανάδοχοι του έργου.

Ο κ. Παπουτσής βρέθηκε στην... Κομοτηνή για την τελετή ορκωμοσίας των 608 αποφοίτων
της Σχολής αστυφυλάκων Κομοτηνής. Ο υπουργός εξήρε το επίπεδο εκπαίδευσης και τους εκπαιδευτές τους, υπογραμμίζοντας ότι εκ των ακρογωνιαίων λίθων της λειτουργίας της ΕΛ.ΑΣ. είναι η προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η ασφάλεια των πολιτών και η κοινωνική συνοχή.
Σε ερώτηση για τα προβλήματα στελέχωσης που παρατηρούνται σε υπηρεσίες της περιφέρειας, ο κ. Παπουτσής είπε ότι, αυτά υπάρχουν σε όλη την επικράτεια και τα κυριότερα εντοπίζονται στην πρωτεύουσα , ωστόσο όμως το υπουργείο θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για να καλύψει κάθε έλλειψη σε επίπεδο υποδομών στην περιφέρεια.πηγή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοτέτσι για τις κότες του...Κο-Κο-Κο!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΝΤΡΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΗ....
ΑΝ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΡΑΒΑ ΜΕ ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

EYTYΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ

Ανώνυμος είπε...

4.00.0000....ΗΡΘΑΝ!180.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΥΓΑΝ!ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ZHTΩ Η ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους θα έχουμε αύξηση της οικοδομικής δραστηριότητας.

Ανώνυμος είπε...

Ψεμματα, οπως αυτα που ειχε πει, οτι οι ανεργοι θα πληρωνουν μισο εισιτηριο στα μεσα συγκοινωνιων απο τις αρχες του 2011.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΜΕΝΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: "ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ Ποσο καιρο το λιβανιζει αυτο το εργο φαντασου τι μιζα θα παρει,καλα παπουτση μεχρι ναρχισεις να το φτιαχνεις θα χουμε γινει τουρκμενισταν