Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

"Μέχρι Αιτωλοακρνανία,φθάνει η Αλβανία"Δείτε τι διδάσκουν στα Τίρανα!


Το μεγαλύτερο όπλο για ένα λαό είναι η εκπαίδευση . Και σε πολλές περιπτώσεις το όπλο αυτό χρησιμοποιείται ως όπλο επιθετικό.Στην Ελλάδα πολλές φορές έχει ασκηθεί εντονότατη κριτική σε όσους …τολμούν να υπερασπιστούν ιστορικές απόψεις που από κάποιους δήθεν νεωτεριστές θεωρούνται όχι απλά ξεπερασμένες αλλά και...
…επικίνδυνες! Η συζήτηση για το αν υπήρξε το “κρυφό σχολειό” ή όχι πόσες φορές εχει γίνει με τους υποστηρικτές της άποψης ότι η …Οθωμανική Αυτοκρατορία παρείχε τέτοιου επιπέδου μόρφωση που δεν θα χρειαζόταν “κρυφό σχολειό”. Ποτέ δεν καταλάβαμε βεβαια γιατί ακόμη και τους θρύλους μας πρέπει να τους καταρρίπτουμε. Διαβάστε τώρα τι συμβαίνει στη γειτονική Αλβανία. Τι διαδάσκουν φέτος με νέο βιβλίο Γεωγραφίας τα νέα παιδιά στα λύκεια της χώρας.Και σκεφτείτε πως θα γαλουχηθούν αυτά τα παιδιά. Σύμφωνα λοιπόν με το νέο βιβλίο Γεγραφίας της Αλβανίας: •«η Βορειοδυτική Ελλάδα, από τη Φλώρινα έως την Πρέβεζα, είναι αλβανικό εθνικό έδαφος στο.... οποίο “αιμοσταγείς” Έλληνες πραγματοποίησαν “εθνοκάθαρση” στους Τσάμηδες που πλειοψηφούσαν στα χώματα αυτά». •”Οι Αλβανοί προέρχονται από το Βασιλιά Πύρρο της Ηπείρου και την Ολυμπιάδα που ήταν η μητέρα του Μ.Αλέξανδρου.
•”Αλβανικές περιοχές είναι το Κοσσυφοπέδιο, τμήματα του Μαυροβουνίου και της Σερβίας, η μισή έκταση των Σκοπίων και βέβαια ολόκληρη η ΒΔ Ελλάδα, με τους Νομούς Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών, Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας και το βόρειο τμήμα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας”.

Ο χάρτης με τη Μεγάλη Αλβανία είναι και το εξώφυλλο του βιβλίου!

Πηγη

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΓΩΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

1.500.000 ειναι εδω μεσα. επισης ξερουν καλα τα βουνα μας. δεν θα ειναι και τοσο ευκολο. θα χυθει πολυ αιμα. ενας φιλος Σερβος μου ελεγε οτι οι αλβανοι αντεχουν τα μουνια μεσα στο κρυο χωρις φαι για πολλες μερες. επισης μου ειπε οτι βγαζανε οργανα απο ζωντανους ανθρωπους εκει στο κοσοβο, πρεπει λεει αν γινει πολεμος με τους αλβανους να προσεξετε παρα πολυ! κανουν απιστευτα βασανηστιρια και δεν εχουν τον παραμικρο δυσταγμο να σκωτοσουν γυναικες και παιδια. ο φιλος Σερβος ειναι μονιμος στρατιοτικος στην Σερβια. μου τα ειπε απο πρωτο χερι αφου τα εζησε. αρα αδερφια ο εχτρος ειναι μεσα στην χωρα, να ξερετε οτι οταν θα βρουν την ευκαιρια θα χτυπισουν απο παντου. θα χυθει πολυ αιμα μαγκες!! σιγα σιγα παρτε τα μετρα σας... θα χρειασθει να προστατεψτε μονοι σας τις οικογενειες σας. ο νοων νοειτο!

Ανώνυμος είπε...

τηγανοκεφαλοι, γαμω το μουνι σας

Ανώνυμος είπε...

Ότι να 'ναι..

Ανώνυμος είπε...

8,02 έχεις απόλυτο δίκιο, το φιλαράκι μου στρατιωτικός στο κοσσοβο έπαθε πλάκα... μου λέει δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο... άτιμη φυλή χωρίς πιστεύω και ιδανικά. αλλά έχουν τρωτό σημείο και γι αυτό δεν προχωράνε μπροστά τόσα χρονιά ακόμα και μεταξύ τους δεν έχουν μπέσα. επικινδύνως λαός....

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ... ΤΩΡΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

4 Οκτωβρίου 2011 9:32 μ.μ.
το τρωτο τους σημειο ειναι οτι δεν εχουν μυαλο. εμεις με εξυπνο τροπο (μην τυχον και μας πιασουν απροετοιμαστους την γαμισαμε) τους εχουμε. και προπαντος! εννωμενοι ο ενας να βοηθαει τον αλλο,κανενας Ελληνας στο ελεος του θεου. επισης ο 9:32 κατι εγραψε... ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ.!!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΖΩΑ ΜΙΛΑΜΕ.. ---> http://www.koutipandoras.gr/?p=5110
Εκπομπή: Το κίτρινο σπίτι, εμπορία οργάνων στον πόλεμο του Κοσσόβου!!
αυτο που εγραψε ο 8:02 υπαρχει με στοιχια για τα οργανα που βγαζανε απο Σερβους πολιτες. αυτες τις δυσκολες μερες πρεπει σιγα σιγα να αφισουμε τους καναπεδες και να παρουμε τα μετρα μας, γιατι οταν γινει το μπαμ δεν θα ξερουμε απο που να πιαστουμε!

Ανώνυμος είπε...

επισης να γνωριζετε ολοι!!!
οτι οσοι ειναι μεσα στην χωρα εχουν καλαζνικοφ! εμεις τι εχουμε? δεν θελω να τρομαξω κανεναν, αλλα σκεφτειτε τι εχει να γινει σε περιπτωση πολεμου με την τουρκια. τι θα κανουν οι αλβανοι στην χωρα? πλιατσικο και σκωτομους χωρις ορια προβλεπω.. και οχι τιποτα αλο, αλλα η αλβανια σαν χωρα θα εχει τον κωλο της απο εξω γιατι θα υποστιριξει οτι δεν εχει σχεση με ολα αυτα, θα πει οτι αυτοι ειναι του UCK (ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΚΑΙ ΚΑΛΑ".. βγαλτε το φιδι μονοι σας. εγω να τους πω οτι ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΔΙ!! ας γινει κανενα μπαμ και να δω κανεναν αλβανο να πλησιαζει... να δω μετα ποσο γρηγορα τρεχει το φιδι..??

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΩΛΑΛΒΑΝΙΑ ΣΑΣ ΠΙΘΗΚΟΜΟΡΦΟΙ ΣΑΒΡΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΡΑΝΤΑΡ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΑΖΑΝΟ ΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ.
ΕΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Πλεον τιποτε δεν πρεπει να μας κανει εντυπωση,
εστω κι αν δεν τα "εχουμε δει" ολα...
Η "καημενη" η πατριδα, απο αρχαιοτατων χρονων
-οσο φιλειρηνικη και αν ηταν-
χρειαστηκε να παλεψει και να δωσει το αιμα της...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Σε παμπολλες περιπτωσεις, με το περασμα των χρονων...
Βαθεια μεσα μας, γνωριζουμε πως...
Οποτε και αν χρειασθει...
Ακομη και στο πολυ αμεσο μελλον,
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!
"Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης»

GZofSparta είπε...

θα γίνει μακελειό με τους Αλβανιάριδες,μάγκες...πρέπει να κάνομε κάτι,να οπλισθούμε...δεν είναι τυχαίο πως οι δύο τελευταίες γενιές ΕΛλήνων δεν έχουν οικογενειακό όπλο στο σπίτι...ούτε μία γεμιστήρα δε ξέρουν να αλλάζουν τα παιδιά μας...ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΟΓΑΜΗΔΕΣ ΣΚΑΤΑΛΒΑΝΟΥΣ!!!

Βελισάριος είπε...

Ήρεμα,

πολλοί είναι ήδη χριστιανοί και πιο έλληνες από σας

Εξάλλου οι πιο σκληροί πολεμιστές μας ήταν από την φάρα των αρβανιτών

κολοκοτρώνης , πάγκαλος , μιαούλης , μπουμπουλίνα , κουντουριώτης και πάγκαλος

δεν είναι θέμα αίματος ,το έθνος δεν είναι βιολογία ράτσας , δεν είμαστε σκυλιά

είναι θέμα θρησκείας

η ορθοδοξία είναι το όπλο μας

και όσο για τους σέρβους

ειδικότητα τους είναι να βιάζουν και να σφάζουν γυναικόπαιδα

ποιός θα σηκώσει κεφάλι ;

γιατί δεν το βλέπετε αντίστροφα ;

Η β.ήπειρος ή νότια αλβανία κατοικείται από ελληνόφωνους (αλβανούς και έλληνες) που δηλώνουν χριστιανοί ορθόδοξοι

μήπως γυρίσει αλλιώς ;;;;;

διαβάστε και λίγη ιστορία...

όσο για το κρύο και τις δύσκολες συνθήκες

οι παππούδες μας στην αλβανία υπέφραν πολλά περισσότερα από τους κατσαπλιάδες

Ξέρεις τί θα πει δίκαιο αίμα ;;;;

Γιατί οι αλβανοί ακόμη και τώρα κολώνουν να σηκώσουν ελληνικά νεκροταφεία του Β' παγκοσμίου στο έδαφος τους ;;;;;;

Γιατί ακριβώς όλα τα νεκροταφεία είναι πάνω στα όρια της Β.Ηπείρου !!!!

Καταλαβαίνετε ;;;

Είναι ποτισμένα με το αίμα μας αυτά τα σύνορα

Αργά ή γρήγορα θα γίνουν δικά μας...

Να μιλήσουμε για κοσμά αιτωλό ή για Παΐσιο ;;;;

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

12:40...αδερφε θα συμφωνησω στα περισσοτερα,
απο αυτα που γραφεις...
Εχω μια ενσταση μονο στο σημειο που αναφερεσαι στους Σερβους...
Πιστευω πως μαζι με τους Ρωσους ειναι αδερφοι μας...
Σου θυμιζω πως απο τη βαλκανικη χερσονησο, οπως και απο τα εξ' ανατολων συνορα μας,
μονο εμεις και οι Σερβοι "υποφερουμε"...
Ισως γιατι "ξεπληρωνουμε" και οι δυο
"γραμματια"...
Απο την αντισταση κατα το Β' Παγοσμιο πολεμο...
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

12:40 π.μ.
εσυ διαβασε λιγη ιστορια φιλε.. και οσο για το κοσοβο. εγινε οτι παει να γινει στη θρακη βλακακο...
πρωτα βαζουν κοσμο μεσα. μετα ζητανε δικαιωματα, μετα κανουν ενα ντου καλο στους πολιτες (Σερβους η Ελληνες στην περιπτωση μας) τους καινε τα σπιτια. παει η αστυνομια και επιδη ειναι πολλοι κανει επεμβαση ο στρατος. κανουν και καλα διαμαρτιρια για εθνοκαθαρση και μετα ερχετε το NATO και ριχνει βομβες. καταλαβες βλακακο? προπαγανδηστη??? καραγκιοζη της δεκαρας!! οταν ο χριστιανος αλβανος ερθει εξω απο το σπιτι σου και σου πει οτι εχεις 10 μερες να το πουλησεις και αν δεν το κανεις θα στο βαλουμε φωτια! τοτε να σε δω καραγκιοζακο τι θα πεις.. αστο απο τυπακια σαν εσενα εχουμε χωρτασει! οτι και να κανετε παπαγαλακια ο κοσμος ξυπνησε! ΤΟ ΑΚΟΥΣΣΣ ΒΛΑΚΑΑΑ!! ΘΑ ΣΑς ΓΑΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΑΖΙ! ακου εκει ο κολοκοτρονης αλβανος λεει ρε παιδια!! χαχαχχα ρε φερεφωνο του ΣΚΑΙ εισαι?? εμεις εξοπλιζομαστε και κοψε το λαιμο σου!! και εγω σου λεω οτι δεν εισαι Ελληνας και ας γραφες Ελληνικα. γιατι αν ειχες διαβασει ιστορια δεν θα εγραφες τις παπαριες που γραφεις!! γκε γκε καραγκιοζακο? ειναι αληθεια η οχι ρε καραγκιοζη οτι οι Αλβανοι "χριστιανοι η οχι" εχουν σκοπο την μεγαλη Αλβανια? θα τον νοιαξει τον αλβανο αν εσυ εισαι χριστιανος η οχι? ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΗΗΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΚΑΙ Ας ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΗΤΕΡΟς ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟς ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟς ΕΘΝΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

balkan boys είπε...

μην πεφτετε στις παγιδες που καποιοι προσπαθουν να σας βαλουν. παρτε εσεις καμια καραμπινα και καμια δεκαρια (λιγα λεω) κουτια φυσιγκια, και ας ειναι και χριστιανοι και οτι αλο θελουν. γιατι οταν θα σου ριξει στο δοξα πατρι δεν θα σε ρωτησει που πιστευεις!

balkan boys είπε...

και κατι για τον 12:40 π.μ. εχουν καμια σχεση τα ονοματα που ειπες με αλβανους? ξερεις απο που κατεβηκαν οι Αλβανοι? απο το τον ΚΑΥΚΑΣΟ!!! να διαβαζες και λιγο ιστορια... καλα σε λεει το παλικαρι ποιο πανω,αν και εχω μια μικρη ενσταση στον φιλο..το καραγκιοζης ειναι μικρη λεξη να σε περιγραψει.!!

Ανώνυμος είπε...

anti-ntp krata to thema psila giati exei poly sizitisi!! eyxaristo..

Ανώνυμος είπε...

http://www.koutipandoras.gr/?p=5110
επεσα κατω.. δειτε το!

Ανώνυμος είπε...

Το Κόσσοβο είναι το αποτέλεσμα ενός πολέμου, το 1999 και ενός έρωτα. Του πολιτικού έρωτα των ΗΠΑ και των συμμάχων της προς τους Αλβανούς του Κοσσόβου.
Το Κόσσοβο παρά τις αντιδράσεις αυτονομήθηκε. Η πολιτική ηγεσία του Κοσσόβου, είναι οι παλιοί πολέμαρχου του UCK. Ακόμη και στις ΝΑΤΟικές εκθέσεις, εμφανίζονται ως μια ομάδα με άνομες ενέργειες. Εγκλήματα πολέμου, εμπόριο όπλων και ναρκωτικών.
Στη διάρκεια του πολέμου το 1999, ομάδες του UCK σκότωναν αμάχους στο Κόσσοβο τους αφαιρούσαν τα όργανα και τα πουλούσαν. Το «κίτρινο σπίτι», το σύμβολο της φρίκης, ανοίγει την πόρτα του στην αλήθεια.
Ο αρχηγός του UCK και νυν πρωθυπουργός του Κοσσόβου απαντά στις κατηγορίες που τον θέλουν αρχηγό μιας εγκληματικής ομάδας που εμπορευόταν ανθρώπινα όργανα.
Το ένοχο μυστικό του ΟΗΕ αποκαλύπτεται. Οι απόρρητες εκθέσεις που αποδεικνύουν πως ο ΟΗΕ ήξερε, βγαίνουν από το «Κουτί της Πανδώρας».
Το «Κουτί της Πανδώρας» ανοίγει για ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα των σύγχρονων πολέμων
Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 23:00 μμ στη ΝΕΤ
«Επειδή τίποτα δεν είναι, όπως φαίνεται»

Ανώνυμος είπε...

οι αλβανοι με τους αλβανους που μενουν εδω και 20 χρονια στην ελλαδα τι σχεση εχουν; Το ξερετε ότι πολυ απο αυτους νιωθουν ελληνες περισσοτερο απο κατι κωλόπαιδα δικά μας; Όλα ειναι παιχνιδια πολιτικών.Από τα σχολικά μου χρόνια τα έβλεπα.Τους βολευει να βλεπουν τη βαλκανικη χερσονησο να ειναι μπουρδελο γιατι εδω εχει ψωμι.Οταν ελεγξουν ολα τα κρατη ισως δουμε και καμια βαλκανικη ενωση τυπου Ε.Ε. ΓΙΑΥΤΟ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

εσυ αλβανος εισαι? απο τα σχολικα σου χρονια τα εβλεπες? αυτο μας δινει μια ακομα αποδειξη οτι τα γαμισανε ολα στα σχολεια. γιαυτο γαμιουντε οι συμαθητριες σου με αλβανους. στο σπιτι τους ξερεις τι μαθαινουν?
αυτο που βλεπεις στη εικονα παραπανω..
αλβανακι που μου θες να μην εχεις σχεση με τους αλους αλβανους..
ισως μερικοι να ειστε ετσι οπως λες. αλα εμεις πρεπει να παρουμε τα μετρα μας και θα τα παρουμε! γιατι ετσι και γινει το μπαμ με τουρκια εσεις ειστε ο μεγαλητερος εχθρος μεσα στην χωρα! ειτε το θες.... ΕΙΤΕ ΟΧΙ.!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821
ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

τους αλβανους τους στελνανε οι τουρκοι να σφαζουν χωρια ολοκληρα!! αστα μεγαλε.. οσο και να προσπαθειτε μερικοι εδω μεσα ξερουμε και απο ιστορια...
ειστε στο στοχαστρο πλεον και σας ποναει που σας ξεσκεπαζουμε αλβανα!!
ξερουμε οτι θα χυθει πολυ αιμα μεταξι μας. μην ανησυχειτε!! περνουμε τα μετρα μας..

Ανώνυμος είπε...

Οι Αλβανοι ειναι ενα γενος σκλαβων.Ειτε σε συστηματα ειτε σε δικτατοριες ειτε σε Εθνοι.
Αυτο μας λεει τουλαχιστον η ιστορια τους, απο την καταραμενη αυτην μερα, που εμφανιστηκαν στα μεροι μας.
Ειναι υπουλοι, κουτοπονηροι,χωρις τιμη και φιλοτιμο.
Βαρβαροι,απολιτιστοι και βρωμιαριδες.
Ειναι φιδια.Οσοι δε τα ζεσταναν,πριν 20 χρονια που τους εφεραν οι προδοτες Σαμαρας-Παπουλιας, ξερουν.
Ειναι ΟΛΟΙ τους ετοιμοι,να σφαξουν Ελληνες,για την μεγαλη Αλβανια τους.Οσοι δε απο εσας εχουν σχεσεις με δαυτους,πολυ συντομα θα με θυμηθητε.
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΑ.

Τωρα αν κοντα στα ξερα καουν και τα χλωρα,τι να κανουμε;Να αφησουμε τα φιδια ζωντανα;
Ολοι τους ειναι παρανομοι,με παρανομα χαρτια,που τους τα εδωσαν παρανομοι πολιτικοι.
Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ.
Ολοι τους θα φυγουν πολυ συντομα,αλλα μεχρι τοτε,καλο θα ειναι να εχετε τον νου σας και να ειστε ετοιμοι.
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Μη μπερδεύετε τους ορθόδοξους Ελληνες Αρβανίτες της επανάστασης του '21, με τους μουσουλμάνους και άθεους Αλβανούς, αρκετά πια με αυτή τη δόλια προπαγάνδα που κρατάει πάρα πολλά χρόνια. Η μόνη σχέση είναι γλωσσική, πολλά είναι τα παραδείγματα που Ελληνες αναγκάστηκαν να μιλήσουν άλλη γλώσσα εκτός της Ελληνικής. Από εκεί και πέρα πολλοί από τους σημερινούς Αλβανούς, κυρίως τόσκηδες είναι Ελληνες που εξαλβανίστηκαν γλωσσικά και εθνικά μέσα στους αιώνες ακόμη και τον 20ο αιώνα και πολέμησαν με μίσος τον Ελληνισμό. Ο Κολοκοτρώνης πάλι δεν έχει καμία σχέση με Αρβανίτες. Και εννοείτε ότι οι περισσότεροι Αλβανοί είναι απίστευτα μισσέλληνες και δεν έχουν ούτε θεό ούτε μπέσα. Οπότε εξ-ο-πλι-στείτε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ !!! ΑΝΑΡΤΕΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ ....ΟΣΟ ΚΙ ΑΣ ΣΚΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ !!!

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Διαβαζοντας τα ενδιαφεροντα σχολια σας, αδερφια μου, δεν μπορω παρα να επανελθω...
Ισως πολλοι απο σας να τα γνωριζετε...
Κατ' αρχην το Κοσσοβο απο πολυ παλια ειναι Σερβικο εδαφος...
Εναι οπως για μας η Ηπειρος, η Μακεδονια και η Θρακη...
Επισης εχει πολυ πλουσιο υπεδαφος σε μεταλλευματα, αν αυτο λεει κατι.
Ακομα και ο "δικος" μας ο Μυτηληναιος εχει κοματι γης μεγαλο εκει και κανει εξωρυξη...
Το εγκλημα ηταν και εκει προμελετημενο...
Οσοι προδοτες, δοσιλογοι, σκουληκια, σκατοκαριοληδες, ρουφιανοι ανοιξαν διαπλατα τα ποδια στον αξονα, κατα το δευτερο παγκοσμιο πολεμο, "δρεπουν δαφνες" τωρα, για την σταση που κρατησαν τοτε.
Βλεπετε κανεναν να τους πειραζει τωρα αυτους;;;
Οσο για τους ουτσεκαδες κατα τη διαρκεια του πολεμου, διεθεταν αμερικανικης τεχνολογιας οπλα,τα οποια ειχαν εμβελεια 1500 μετρα!!!!!!
Κατα τα αλλα οι ενοχοι(!!!;;;): Μιλοσεβιτς, Καρατζιτς και Μλαντιτς πιαστηκαν...
Ενω οι αθωοι(;;;!!!) οπως ο Χακιμ Θατσι ειναι ελευθεροι κι ολα ωραια και καλα...
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!