Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

"Κόβεται" η Θεία Λειτουργία από την ΕΡΤ...Προκαλεί τους Μουσουλμάνους ;



Κόβεται η Θεία Λειτουργία από την ΕΡΤΎστερα από κυβερνητική απόφαση σταματά η μετάδοση της Θείας Λειτουργίας από την ΕΡΤ... 
 

Νωρίτερα είχε προηγηθεί το κόψιμο της εκπομπής του μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιου με τίτλο «Αρχονταρίκι».
Εδώ και αρκετά χρόνια κάθε Κυριακή 08.00-10.30 μεταδίδεται η Θεία Λειτουργία από τον ιερό ναό του Διονυσίου του Αρεοπαγίτου της οδού Σκουφά στο Κολωνάκι.

Πλέον, όμως με κυβερνητική απόφαση δε θα ξαναμεταδοθεί.


Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/10/blog-post_5083.html#ixzz1a7vZy9P6

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμα ζησω θα τους γαμησω αμα πεθανω θα μου κλασουν τον πουτσο [Στρατηγος Γ.Καραίσκακης]

Ανώνυμος είπε...

Ο,τι χαρακτηριζει την ελληνικη ταυτοτητα θελουν να εξαφανιστει. Με δυο λογια μισουν ο,τι μας ενωνει και μας δινει εθνικη ομοψυχια.

Ανώνυμος είπε...

Αν ενοχλεί τα μεμέτια να πάνε στις χώρες τους ν ακούνε το χότζα.....Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ και είμαστε ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Λαός.............Αλλά δε φταίνε αυτοί.............Φταίνε οι μασώνοι που μας κυβερνάνε.............Μάλλον αυτούς ενοχλεί η Θεία Λειτουργία.................

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΜΑΣΩΝΙΑ,Ε.Ε,ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΠ,ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Με την αφανταστη ευσπλαχνια του Κυριου Ημων Ιησου Χριστου, της Παναγιας μας της μεγαλοχαρης και των Αγιων η Ελλαδα θα αντεξει αυτο που προκειται να συμβει εντος ΟΛΙΓΟΥ!!!Ο Θεος, σε εμας τα τεκνα του, μας εχει ενημερωσει οπως Εκεινος ξερει οτι ο Γ' παγκοσμιος πολεμος πλησιαζει.Η τουρκια, μαζι με την αλβανια και βουλγαρια θα εισβαλουν ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ!!!Μετανοειστε Χριστιανοι...ο Θεος αυτο περιμενει!!!Θα τραβηξουμε αρκετα και ιδιαιτερα αυτοι που ειναι στις μεγαλουπολεις και κοντα στα συνορα!!!Αδελφια γρηγορα μετανοειτε!!!Αληθεια σας λεγω οτι δεν εχουμε ημερες!!!Να εχετε ολοι απο ενα οπλο να υπερσπισουμε ΠΡΩΤΑ την ΠΙΣΤΗ μας και επειτα την ΠΑΤΡΙΔΑ (λογια ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ: να εχουμε δυο τουφεκια γιατι θα μας παρουν το ενα, ενα τουφεκι θα σωσει 100 ψυχες)
Παρατηρουμε οτι αλβανοι, σκοπιανοι, τουρκοι εχουν αρχισει σε τεραστιο βαθμο την προπαγανδα και αυτο γιατι θελουν να μας φοβησουν!!!Δεν φοβομαστε ομως εμεις!!!Ειμαστε Ελληνες Ορθοδοξοι Χριστιανοι και στα δυσκολα τα το δειξουμε!!!Ακολουθειστε το Κυριο Ημων Ιησου Χριστο και θα δειτε πως η απεραντη μακροθυμια του θα ελθει και παλι!!!Καλη Λευτερια και Καλη Μετανοια...ΑΜΗΝ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ που είμαι άθεος γιατί να πληρώνω την ΕΡΤ? Για να βλέπω ανούσιες τελετές στο όνομα ανύπαρκτων θεών?

Ανώνυμος είπε...

Ίσως να προτιμάς να πληρώνεις για τζαμιά που προορίζονται για τους εισβολείς της Πατρίδος που δολοφονούν και βιάζουν, ε φίλε μου 12.42; Σκέψου σε παρακαλώ τα όσα γίνονται τα τελευταία χρόνια και μην τα βάζεις σε στενά πλαίσια.

Ανώνυμος είπε...

η πλακα θα ειναι να μας βαλουν κανενα τουρκικο σηριαλ ακομη..πως καταντησαμε λοχια..

Ανώνυμος είπε...

Ή για εκπομπές που θέλουν να μας επιβάλλουν τους ίδιους εισβολείς... Ο 12.47.

Ανώνυμος είπε...

Άθεος=ζώο!

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστώ για τους χαρακτηρισμούς,αν και δεν αρμόζουν να λέγονται ειδικά από χριστιανούς. Οσον αφορά το σχόλιο του φίλου πιο πάνω ούτε τζαμιά θέλω να πληρώνω...αν απλά δεν έχω μια συμπάθεια για τους χριστιανούς, για τους μουσουλμάνους μπορώ να ομολογήσω μια αντιπάθεια στο μέγιστο βαθμό. Εντάξει δεν τους μισώ κιόλας, ίσως φτάσω σε αυτό το σημείο στο μέλλον-δεν το αποκλείω κιόλας, αλλά αντιπροσωπεύουν ότι πιο οπισθοδρομικό και στενόμυαλο υπαρχει αυτην την στιγμή στον πλανήτη. Από την άλλη όσο τους πολεμάς συσπειρώνονται. Ο μόνος τρόπος για να περάσουν στην μετριοπαθή φάση που βρίσκεται τώρα ο χριστιανισμός είναι να τους μορφώσεις και το μικρόβιο της αμφισβήτησης να μπει για τα καλά μέσα τους.

Ανώνυμος είπε...

Στον 1:21
"...το μικροβιο της αμφισβητισης..."

Να ξερες ποιος μιλα μεσα σου κι εσυ νομιζεις πως εκφραζεις δικες σου σκεψεις...
Να ξερες ποσα αγνοεις σε πνευματικο επιπεδο...
Ο Θεος να φωτισει κι εσενα και ολους μας !!!

Ανώνυμος είπε...

Στον 1 και 34! Εύστοχο το σχόλιό σου, μόνο που ισχύει και για σένα :)

Ανώνυμος είπε...

Και παλι στον 1:21

Σε χαιρομαι παντως που παρ οτι δηλωνεις αθεος, δεν δειχνεις φανατισμο κ στενοκεφαλια.
Εχεις καλα "συστατικα" για να φτασεις στην αληθεια.
Δικαιολογημενα σε απωθουν οι "χριστιανοι" η οι "μουσουλμανοι", με βαση την εικονα που πλασαρεται γι αυτους απο το συστημα, καθως κ με το οτι το ιδιο το συστημα τους φανατιζει κ καλλιεργει-συντηρει αυτο το φανατισμο για να τους χρησιμοποιει στη συνεχεια ως αλλοθι με ποικιλους τροπους.
Εχε υπ οψην σου παντως πως τη στιγμη που θα γνωρισεις πραγματικο χριστιανο, δεν θα εισαι πλεον αθεος, αν και στην ουσια ουτε κ τωρα πιστευω πως εισαι. Αυτο που (δικαιολογημενα ενδεχομενως) αποριπτεις, σε πολλες περιπτωσεις ειναι οντως μακρια απο τον πραγματικο Θεο !!!

Ανώνυμος είπε...

Στον 1:39

Εχεις δικιο φιλε μου, γι αυτο και λεω, ο Θεος να φωτισει ΚΑΙ ολους μας, συμπεριλαμβανομενου και εμου.

"Εν οιδα, οτι ουδεν οιδα".

Σ ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

Προς 1 και 41: Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Εν αναμονή λοιπόν των γεγονότων και των προσώπων που γνώρισες και διαμόρφωσαν την σημερινή σου αντίληψη για τον κόσμο. Αν από την άλλη δεν έρθουν ποτέ, τί να κάνουμε? Αυτά έχει η ζωή, ίσως δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για να δούνε όλοι το φως το αληθινό, με ή χωρίς εισαγωγικά!

Ανώνυμος είπε...

Προς 1:48
Οπως κ να χει, χαιρομαι για τον τονο της συζητησης ασχετως απο το αν συμφωνουμε η οχι.
Το οτι καποια στιγμη θα μαθουμε ολοι μας την απολυτη αληθεια το θεωρω δεδομενο.
Πιο σημαντικο ομως θεωρω το να φτασουμε μεχρι εκεινο το σημειο, μαζι συμπορευομενοι, κι οχι πολεμωντας ο ενας τον αλλο με αφορμη τις οποιες διαφωνιες. Η υποτιθεμενη συνειδητοποιηση της οποιας αληθειας απο τον καθενα μας οταν γινεται αφορμη διαχωρισμου κ συγκρουσης, αυτοματως χανει την αξια της, κ νομιζω πως αυτη ειναι η μεγαλυτερη μπανανοφλουδα ολων των εποχων για ολη την ανθρωποτητα.

Καποιος ειπε καποτε: "ειμαστε διατεθειμενοι να χυσουμε και αιμα, προκειμενου να αποδειξουμε οτι μονο η αγαπη θα σωσει τον κοσμο"!!!

Και καποιος αλλος εχει πει: "προτιμω να κανουμε χιλια λαθη ενωμενοι, παρα χιλιες επιτυχιες, χωρισμενοι"

Καλημερα λοιπον "αθεε" αδελφε μου !!!
Συμφωνουμε στο οτι διαφωνουμε, συμφωνουμε ομως και στο οτι σε καμμια περιπτωση η διαφωνια μας δεν πρεπει ν αποτελει αφορμη συγκρουσης.
Αυτο μονο να ειναι ο Θεος, μου αρκει !!!

:-)

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε ο Ιερώνυμος τι κάνει; Μήπως ετοιμάζει πάλι καμμία "συναυλία" υπέρ των εισβολέων και της δύναμης κατοχής με τον γύφτο και τουρκολάγνο Νταλάρα, σύζυγο της εβραίας Σαρακούση; Ιερώνυμε είσαι πολύ πασόκος. Αιδώς.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΛΕΟΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.