Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

160 αστυνομικοί για να φρουρούν την οικογένεια Παπανδρέου στο Καστρί




Την ώρα που οι κουκουλοφόροι ληστές με τα καλάσνικοφ αλωνίζουν στο λεκανοπέδιο της Αττικής και στην υπόλοιπη Ελλάδα έχουν στήσει άγριο παραβατικό χορό με δύο ένοπλες ληστείες ημερησίως τις τελευταίες εβδομάδες, μερικές εξ αυτών φονικές και αιματηρές, σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας» νέο αίτημα για..... φύλαξη της πρωθυπουργικής οικογένειας έχει φέρει σε αδιέξοδο την αστυνομική ηγεσία.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες αστυνομικές πηγές, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη φέρεται να έχει εγκρίνει ειδικό σχέδιο έκτακτης προστασίας του προέδρου της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου στην οικία του στη Νέα Ερυθραία, αλλά και πρόσθετα μέτρα φύλαξης του αδελφού του πρωθυπουργού και μη θεσμικού προσώπου, Νίκου Παπανδρέου. Εάν συνυπολογιστούν οι αποσπασμένοι σωματοφύλακες της μητέρας του κ. Παπανδρέου, Μαργαρίτας (στο κτήμα της Αλμυρής Κορινθίας αλλά και στα βόρεια προάστια), και του έτερου αδερφού, Αντρίκου Παπανδρέου, συμπεραίνεται ότι στο δικό του σπίτι απασχολείται ένα τάγμα μισθολογικά πετσοκομμένων αστυνομικών το εικοσιτετράωρο για να φυλάει τη «δυναστεία».

Με τις έως τώρα πληροφορίες που υπάρχουν (αφού επίσημα το αρμόδιο υπουργείο αποφεύγει να δίνει απαντήσεις σε αριθμούς), 120 αστυνομικοί από τμήματα Τάξης και Ασφάλειας είναι επιφορτισμένοι να περιφρουρούν το Καστρί. Η επιτήρηση αφορά 24ωρες βάρδιες. Το οκτάωρο υπολογίζεται ότι η αστυνομική φρουρά του Γιώργου Παπανδρέου ξεπερνά τα 40 με 50 άτομα.

Με τα πρόσθετα μέτρα που έχουν διαρρεύσει, οι 120 αστυνομικοί γίνονται 160. Οι 40 θα σαρωθούν κυρίως από τα ήδη αποψιλωμένα αστυνομικά τμήματα της βορειοανατολικής Αττικής.

Από τις ίδιες διαρροές έχει γίνει γνωστό ότι προωθείται το αίτημα για τρεις διμοιρίες των ΥΜΕΤ (το εικοσιτετράωρο), δηλαδή 30 άτομα, που αναλαμβάνουν υπηρεσία έξω από τη βίλα που νοικιάζει ο Νίκος Παπανδρέου στην Εκάλη. Οι ένστολοι εξασφαλίζονται από τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΔΑΕ) και πιθανόν από τους διορισμούς 550 ατόμων που βγαίνουν από τις αστυνομικές σχολές μέσα στον Οκτώβριο (300 για τα ΜΑΤ και 250 για τα ΥΜΕΤ).

Την ίδια ώρα το έγκλημα θεριεύει -κυρίως την νύχτα- και η αποδοτική ομάδα ΔΙΑΣ, η μόνη που μπορούσε να το αντιμετωπίσει, «υποσιτίζεται» επιχειρησιακά.

Από τους 2.150 αστυνομικούς που είχε προβλεφθεί να υπηρετήσουν, ξεκίνησαν 1.950 και απέμειναν 1.100. Είναι κι αυτό ένα ακόμα κατόρθωμα της υπουργίας Παπουτσή.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ !

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ

ΕΛΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΦΑΣ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙ

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΩΣΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ

ΟΥΣΤΤΤ ΡΕΕΕ

ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ, ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ο 1:46 αν μιλάς σοβαρά σου γαμώ το σπίτι και την πουτάνα τη μάνα σου.Να ξέρεις γαμημένο σκυλί οτι θα βρεθεί σύντομα ο τρελός που θα είναι ζωσμένος με εκρηκτικά και μετά δε θαβρίσκουν ούτε τη σκόνη σου.Το νου σου μουνάκι.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΡΕ ΒΟΜΒΙΣΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑ=ΠΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η πουτάνα που κάτι λέει στον δοσίλογο ποια είναι;;; (χοχοχοχοο)

Ανώνυμος είπε...

1.46 ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ , ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ , ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΝΟ PLEASE!!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΗ!!

Ανώνυμος είπε...

2:21 Το πέος παλιομαλάκα είναι στον κώλο σου και στο μουνί της πουτάνας της μάνας σου.Κάθεσαι ρε μαλάκα και γράφεις εδώ για να προκαλείς και στη ζωή σου είσαι ένα τίποτα ένα σκουλήκι.Έλα να με βρείς στο Σύνταγμα που είπες ρε πουστράκι να με δείρεις.

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ.ΠΡΟΣ ΤΟΝ 1.46. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ, ΕΝΤΑΞΕΙ , ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ , Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΩΣΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ, ΧΑΡΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΓΗΓΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Και που 'σαι παλιοπουτάνας γιέ 1:46 και 2:21 που είσαι ο ίδιος που γράφει βλέπω οτι την ίδια μαλακία την έχεις γράψει και σε άλλες αναρτήσεις του blog.Επειδή λοιπόν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις δε πας να δεις πως γαμιέται η μάνα σου μεσημεριάτικα;

Ανώνυμος είπε...

3.08 ΑΣ' ΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ , ΤΟ ΡΕΤΙΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Πάντα οι μισθοφόροι πραιτωριανοί προστάτευαν τον πραίτωρα και την οικογένειά του. Δεν είναι κακό να προστατεύουν τον ιδιοκτήτη τους.
ΥΓ.
Αρκεί να φοράνε το παριλαίμιό τους, αυτό που διώχνει τα τσιμπούρια...
ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!

Modestus είπε...

Ο Χίος κάνει ένα μικρό λαθάκι σε όλα αυτά που γράφει. Όσοι αστυνομικοί είναι αποσπασμένοι στην φρουρά πολιτικών πέρνουν και διπλάσιους μισθούς από ότι αν ήταν στην υπηρεσία τους. Και βάζουν ως και μέσον για να πάνε εκεί. Άρα μην τους λυπάστε καθόλου πραιτωριανοί όνομα και πράγμα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕ ΓΟΥΤΣ ΓΟΥΤΣ

Ανώνυμος είπε...

kai lew kai go giati den exw dei oute enan mpatso stin athina na filaei tous simpolites mas apo tous lathrometanastes?(oxi oti prin to ekane) epeidi pigan oloi na filaksoun ton prothipourgo pou ekselekse o laos..

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ. 1.46.ΤΙ ΕΚΤΡΩΜΑ. ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ. ΠΟΙΟΣ, ΠΟΥΣΤΗΣ, ΤΗ ΓΑΜ...ΣΕ. ΚΑΙ ΞΕΡΑΣΕ. ΕΣΕΝΑ. ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ. ΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΝΕΣ . Ο ΑΡΧΙΔΟΣ ΣΟΥ..ΣΚΑΤΟΜΠΙΝΕΔΕΣ/. ΔΕ ΠΑΤΕ..ΝΑ ΣΑΣ ΦΙΛΙΣΟΥΝ...........ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ..ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΑΣ ....ΟΥΣΤ........

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ. 1.46.ΤΙ ΕΚΤΡΩΜΑ. ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ. ΠΟΙΟΣ, ΠΟΥΣΤΗΣ, ΤΗ ΓΑΜ...ΣΕ. ΚΑΙ ΞΕΡΑΣΕ. ΕΣΕΝΑ. ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ. ΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΝΕΣ . Ο ΑΡΧΙΔΟΣ ΣΟΥ..ΣΚΑΤΟΜΠΙΝΕΔΕΣ/. ΔΕ ΠΑΤΕ..ΝΑ ΣΑΣ ΦΙΛΙΣΟΥΝ...........ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ..ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΑΣ ....ΟΥΣΤ........

999 είπε...

ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΟΙΓΡΑΦΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ... ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ....ΛΕΝΕ ΔΕ ΟΤΙ ΤΣΕΚΑΔΟΡΟΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ...ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ