Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Η SOFTEX έστω και αργά εκδικείται την… Αννούλα



Anti-ntp:Να παραιτηθει η Αννουλα της Νεας Ταξης και της Bilderberg δεν υπαρχει περιπτωση. Καλα ειναι στο υπουργειο παιδειας που θα το ριμαξει και αυτο

Θυμάσαι Αννούλα 
μια Παρασκευή πριν μερικά χρόνια που ξεπούλησες τη SOFTEX και τους εργαζόμενους και τη Δευτέρα βρέθηκες Επίτροπος στην Ε.Ε;  

Φυσικά θα έμαθες πια ήταν η κατάληξή της, οι αγοραστές επενδυτές έκλεσαν το εργοστάσιο στη Δράμα, που έδινε το χαρτί για τα σχολικά βιβλία,  απέλυσαν το προσωπικα των 1200 εγαζομένων της.... Δράμας, έκλεισαν το εργοστάσιο και  η Δράμα πήρε την “κάτω βόλτα” της ανεργίας, από τότε δεν μπορεί να σηκώσει… κεφάλι.
Οι αγοραστές (;) της “Λεοντίου Συμβάσεως”, δεν επένδυσαν ούτε ένα ευρώ, η εταιρεία υπολειτουργεί – μόνο στον βοτανικό – και η Ελλάδα δεν έχει πια καμιά χαρτοβιομηχανία.
Τώρα βγαίνεις και φωνάζεις ότι μίλησες γραπτά και προφορικά με τους αρμόδιους, λες και είσαι ένας υπαλληλάκος, αλλά αυτοί σε άδειασαν και ξέμεινες από χαρτί για τα σχολικά βιβλία.
Κάποτε η SOFTEX έδινε για χρόνια το χαρτί για τα σχολικά βιβλία και όλα ήταν εντάξει και φτηνό καλό χαρτί και δουλειά για εκατοντάδες εργαζόμενους.
Τώρα ψάχνεις για χαρτί σε άλλες χώρες καλύτερες από τη δική σου που θα μας κοστίσει χρυσό.

Βλέπεις η SOFTEX έστω και αργά σε εκδικείται.

Υ.Γ. Που σκέψη όμως να παραιτηθείς.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν παραιτήται γιατί έκανε αυτό που είναι προορισμένη να κάνει. Παραιτούνται όταν αποτυγχάνουν. Η προδοσία είναι το έργο της.

Ζιβαγκοφόρος Πασινοφρουρός είπε...

Νομίζω πως ενα αρχείο, μια αναφορά, ενα excel τέλος παντων θα ήταν χρήσιμο για να μας θυμίζει την ιστορική πορεία των στελεχων της πολιτικής. π.χ. Μια απλή σύνδεση γεγονότων όπως Σαμινα, S-300, Χρηματιστήριο, «νίκη του Ελσίνκι», Εθνικό Κτηματολόγιο, Βατοπέδι, Υποκλοπές αλλα και παλαιότερες όμορφες ιστορίες αγάπης, οπως Κοσκωτάς, Καλαμπόκι, Softex καλη ώρα κλπ, με ονοματα πολιτικών.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο αναφορικά χωρίς ανάλυση τα σκάνδαλα θα έκαναν χαλαρά ένα βιβλίο 300 - 400 σελίδων μην σου πώ και παραπάνω (σκάνδαλο και σελίδα)....όσο για την παραίτηση ο Ανώνυμος 5:23 παραπάνω το έθεσε σωστά , τη δουλειά τους κάνουν .

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή 1200 εργαζόμενοι δουλευαν αποκλειστικά για το χαρτί για τα σχολικά βιβλία? Πολλοι δεν είναι;;;
Εαν βάλουν απο 600 Ευρώ ο καθένας και αλλα 600 Ευρώ ο Δήμος της Δράμας οπως κάνει η κίνηση 136 ευρώ για την ΕΥΑΘ στην Θεσσαλονίκη μήπως υπάρχει περίπτωση να σωθεί η εταιρεία;;;
Η μήπως εκλεισε για άλλους λόγους...

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΡΙΑ < ΑΝΝΟΥΛΑ >, Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΓΥΝΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩΘΕΝ ΚΕΝΤΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

to xarti einai gia mas pou tha minoume afti tha vazi ston metaksoto kolo elvetiko xarti den tin niazi i ellada les na tin eniaze i softex

Ανώνυμος είπε...

η αληθεια ειναι οτι το εργοστασιο της softex ειναι ενα εργοστασιο που ρημαζει παρατημενο και χιλιαδες νεοι εδω στην δραμα ειναι ανεργοι!!και δεν ειναι μονο η softex οτι εργοστασια ειχε η δραμα εκλεισαν αφηνωντας μια πολη με το μεγαλυτερο ποσοστο ανεργιας..ποιος θα ερθει να ανοιξει επιχειρηση με αυτην την φορολογια!ειναι σαν να λες σε καποιον ανοιξε επιχειρηση και να δουλευεις μονο για στα τρωει το κρατος!το κανεις?!

Ανώνυμος είπε...

H Softex έκλεισε και για άλλους λόγους.Γιατί οι ''κύριοι'' που δούλευαν μέσα όλο το βράδυ ήταν στα χωράφια τους και το πρωί που έπρεπε να πάνε για δουλειά στην Softex πήγαιναν για να κοιμηθούνε.
Αναμενόμενο εάν όλο το βράδυ ήσουν στα χωράφια!!
Εκτός από αυτό υπήρχαν και πολλές ρατσιστικές ενέργειες ενάντια σε αυτούς που ήταν στο κόμμα της ΝΔ.
Όταν κάνανε απεργία οι πασόκοι υπάλληλοι, οι ΝΔ υπαλληλοι δούλευαν κανονικά αλλά τα άτομα δεν έφταναν για να αντεπεξέλθει το εργοστάσιο στις ανάγκες παραγωγής!Έτσι το εργοστάσιο αναγκάστηκε να φέρει από άλλες πόλεις εργάτες για να γεμίσει τα κενά αλλά οι ''κύριοι'' του πασοκ δεν άφηναν να περάσει το λεωφορείο την πύλη του εργοστασίου για να δουλέψουν οι άνθρωποι!!


Υ.Γ Ότι έγραψα παραπάνω είναι ότι μου διηγήθηκε ένας παππούς ο οποίος δούλευε εκείνη την εποχή!

Ανώνυμος είπε...

Κοματοσκυλα πασοκοι και νεοδημοκρατες.