Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΡΕΝΤΕΡ: «ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΩΡΑ!»


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό “Spiegel” ο Γκέρχαρντ Σρέντερ, ο Καγκελάριος της Γερμανίας που έβαλε την Ελλάδα στην ευρωζώνη καλεί άμεσα την Ευρώπη να προχωρήσει προς την ομοσπονδοποίηση ώστε να διασωθεί το ευρωπαϊκό οικοδόμημα
. Ο... πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας δηλώνει επίσης πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ευρώπης δεν είναι η Ελλάδα αλλά η Μεγάλη Βρετανία που πάντοτε μπλόκαρε οποιαδήποτε περεταίρω ένωση των ευρωπαϊκών κρατών. «Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα πυρήνα διακυβέρνησης της Ευρώπης και τα εθνικά Κοινοβούλια να παραδώσουν αρμοδιότητες και εξουσίες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το οποίο θα είναι η ανώτατη αρχή της Ένωσης» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Πηγη 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χίλια δίκια έχει ο άνθρωπος,αλλά ποιός ηγέτης θα το τολμήσει και ποιός λαός θα δεχτεί να παραδωθεί χωρίς εχέγγυα σε μια Λεναία Ύδρα?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ; Η Ε.Ο.Κ.ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΩΣ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ -ΚΑΤΩ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ;ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

mono an ta psifismata tha pragmatopiounte apo tous laous kai oxi apo ena ebrokinoboulio,blepoume ti psifismata katebazoun i diki mas xoris na ta egrinoume.oxi se nomous apo kinoboulia nai se nomous apo ton lao gia ton lao.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΘΙΚΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΛΑΟΙ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ....ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΞΕΣΤΡΑΤΙΣΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΟΚΡΑΤΕΣ...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ....ΔΙΑΒΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΑΝΑΤΗΚΕ ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΟΥ NA ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ....ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ,Ε ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ....