Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Τούρκοι κομάντος εισέβαλαν στην Κύπρο!


Προκλητική κίνηση της Τουρκίας, στήνοντας σκηνικό των Ιμίων . . .
Συναγερμός έχει σημάνει σήμερα στην Κύπρο καθώς χθες το βράδυ Τούρκοι κομάντος διείσδυσαν από το κατεχόμενο τμήμα σε ελεύθερα εδάφη.


Οι καταδρομείς, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 Κύπρου έκλεψαν από μη επανδρωμένο φυλάκιο μία ελληνική σημαία και μία σημαία της Εθνικής Φρουράς. Μάλιστα, έγραψαν στο φυλάκιο και συνθήματα, όπως «η Κύπρος είναι τουρκική» και «Ζήτω η τουρκική δημοκρατία της βόρειας Κύπρου».

Το σκηνικό είναι αποτέλεσμα της στρατιωτικής και πολιτικής αποσταθεροποίησης της Τουρκίας, ενώ συμβαίνει λίγο πριν ξεκινήσουν οι έρευνες στην περιοχή 12 της ΑΟΖ της Κύπρου, για φυσικό αέριο.
Πηγη 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πισω απο την Τουρκια κρυβεται το Τελ Αβιβ, το οποιο θελει να εχει ολο το πετρελαιο και το φυσικο αεριο της Μεσογειου για τον εαυτο του.
Βαζει την Τουρκια να κανει τον μπαμπουλα στην Κυπρο, να φοβηθει, και να μη τολμήσει να γινει αυτοδυναμο και ισχυρο κρατος. Οσο για την Ελλαδα, χαρις τους πολιτικους μας που ειναι προδοτες ολκης, δεν υπαρχει περιπτωση να γινει η παραμικρη εξορυξη στον αιωνα τον απαντα. Εκτος εαν γινει ενα θαυμα.

Νικος Χαρονυκτακης Καλλεργης είπε...

«Αλέκο Παναγούλη, οδήγησε τα βήματά μας»

Ανώνυμος είπε...

αυτο εχει συμβει πολλες φορες και οι δικοι μας εχουν παει και τους πηραν και τα σωβρακα με αποτελεσμα οι τουρκοι που εβγαζαν σκοπια το πρωι να τρωνε ξυλο απ τον αξιωματικο τους.

Ανώνυμος είπε...

1.07 EISAI ALLAANTALON ANTE GEIA SAXLAMARA.
LONG LIVE ISRAEL

Ανώνυμος είπε...

1.07 συμφωνω απολυτως πολυ ευστοχο σχολιο. Οι περισσοτεροι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι παιζετε ενα θεατρο με θεατες ολους τους ανθρωπους. Οι περισσοτεροι ξερουν για μασονιες κτλ εδω μεσα, αλλα πιστευουν τυφλα και περνουνε σαν δεδομενο οτι ανακοινωση βγει απο ''επισημα προσωπα'', που ειναι σιγουρα μασονοι. Τρελο?

Ανώνυμος είπε...

και αν γινει πολεμος τουρκιας ισραηλ μαλλον θα ειναι για τα ματια του κοσμου αλλα απο πισω θα το κανουν για συμφεροντα δικα τους..πολεμος μεταξυ τους για το ξεκαρφωμα ετσι 1.07?!!το εχετε χασει παντελως μερικοι!!!