Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Πούτιν:Oι ΗΠΑ παρασιτούν σε βάρος της παγκόσμιας οικονομίας


Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι "παρασιτούν" σε βάρος της παγκόσμιας οικονομίας με το χρέος τους, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε στη λίμνη Σέλιγκερ με μέλη ενός φιλοκυβερνητικού κινήματος νέων. "Η χώρα (σ.σ. οι ΗΠΑ) ζει με πίστωση, πέρα από τις δυνατότητές της και εναποθέτει ένα μέρος του φορτίου της...
(του χρέους) στην παγκόσμια οικονομία. Παρασιτεί την παγκόσμια οικονομία χρησιμοποιώντας το μονοπώλιο του δολαρίου", είπε ο Πούτιν.

Ο συμβιβασμός που επιτεύχθηκε το βράδυ της Κυριακής για την αύξηση του ορίου του χρέους απλώς "μεταθέτει τη λήψη αποφάσεων για τη ρύθμιση του προβλήματος", πρόσθεσε, μην παραλείποντας ωστόσο να χαιρετίσει "την υπευθυνότητα και την κοινή λογική" που έδειξε η Ουάσινγκτον αποφεύγοντας τη στάση πληρωμών.

"Η αμερικανική οικονομία είναι μια από τις ατμομηχανές της παγκόσμιας οικονομίας και δεν είναι καλό πράγμα να υπάρχει αδυναμία" πληρωμών, πρόσθεσε. "Ορισμένες χώρες, όπως η Ρωσία και η Κίνα, έχουν σημαντικά αποθέματα δολαρίων αλλά το ζήτημα δεν είναι αυτό, το πρόβλημα είναι ότι ολόκληρη η οικονομία (αυτών των χωρών) θα μπορούσε να κλονιστεί", κατέληξε ο Πούτιν.
Πηγη 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΤΙΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

εκει που μας κυβερνανε οι ΑΡΧΙ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ των εβραιων,δεν στελνεις κανεναν δικο σου ρε ΠΟΥΤΙΝ ???1000 φορες καλυτερα θα ειμαστε

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε Βλαδίμηρε, γάμησε τους μασσώνους, όλη η Ελλάδα σε σένα ελπίζει

Ανώνυμος είπε...

Ξύπνα μωρή μάνα Ρωσσία και ξεκώλλιασε τους γαμημένους τους Εβραίους

Ανώνυμος είπε...

Ετοιμος ειναι ο αλλος λεμε. Με ενα κλατς θα φαει Γεωργια-Ουκρανια για πρωινο και μετα Τουρκια αλα κρεμ για κυριως πιατο, ενω για βραδυ ενα τριπλο γιαουρτακι διαιτης απο Σουηδια, Φιλανδια, Νορβηγια, ενω για σαλατα θα τσιμπαει ΗΠΑ σκορδατη. Ναζνταροβια Βλαντιμιρ, Σπακονια νοτσι Τουρκια. Παμαγκιτι παζαλουστα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. ΚΑΤΩ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ.
ΜΑΝΑ ΡΩΣΙΑ ΦΑΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.
ΕΛΛΑΣ ΡΩΣΙΑ ΣΕΡΒΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΓΡΑΙΟ ΤΟΝ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ το 2009 ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΣΗ "ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΑΑ ΚΑΤΑΛΒΑ ΕΝΟΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ(ΕΒΡΑΙΟΙ) Η ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ".....ΜΗ ΜΠΩ ΚΙ ΑΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

symfwnw me ton 5;46
yparxoun fwto pou foraei to gnwsto se olous skoyfaki..apo allous perimenete kalo?ypoxrewsh sas exoun?xypnhste provata k pathste sta podia sas..petaxte ta dekanikia epitelous!!