Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Πλαστικές σφαίρες και "πυροβόλα" νερού, αλλά και περιορισμό των διαδηλώσεων στο κέντρο!


anti-ntp: Όσο πιο πολύ θα προχωρά το ξεπούλημα της χώρας και της εθνικής ανεξαρτησίας,όσο πιο σκληρά και αντιλαικά θα γίνονται τα οικονομικά μέτρα,αντίστοιχα τόσο πιο σκληρή θα γίνεται και η καταστολή....

Αλλαγή του τρόπου αντιμετώπισης των διαδηλωτών με πλαστικές σφαίρες, αλλά και τοποθέτηση καμερών στα περιπολικά και η λειτουργία μηχανισμού ψυχολογικής στήριξης των ένστολων είναι μόνο μερικά από τα μέτρα που εξήγγειλαν οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής και ο Δικαιοσύνης Μιλτιάδη
Παπαϊωάννου, ενώ θέτουν και ζήτημα περιορισμού των διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας!

Αναλυτικά, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα προχωρήσει στην εγκατάσταση, μέσων βιντεοσκόπησης πάνω στα περιπολικά οχήματα και τις μηχανές των δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Χρήστος Παπουτσής εξήγησε ότι στόχος του μέτρου αυτού είναι αφενός να προστατευθεί η Ελληνική Αστυνομία από κακοπροαίρετες καταγγελίες και αφετέρου για την προστασία από φαινόμενα αστυνομικής βίας.

Ο υπουργός ενημέρωσε τους βουλευτές αναφορικά με τον περιορισμόι των διαδηλώσεων ότι:

" Κρίνεται επιτακτική η ανάγκη να εκσυγχρονιστεί το πλαίσιο του συνέρχεσθαι όχι με την έννοια του περιορισμού του συνταγματικώς κατοχυρωμένου δικαιώματος, αλλά με τρόπο ώστε η άσκηση του δικαιώματος αυτού να μην παραλύει κάθε φορά το κέντρο της Αθήνας."

Επίσης σημείωσε ότι "Προωθείται η διαφοροποίηση των κανόνων εμπλοκής της Ελληνικής Αστυνομίας, διότι έχουν εξελιχθεί και οι μέθοδοι έκνομων ενεργειών. Στους κανόνες αυτούς θα περιληφθεί και η διάκριση της πρωτογενούς βίας και της παραγώγου βίας" και για τον λόγο αυτό σημείωσαν ότι "Η διεθνής εμπειρία αλλά και ο προβληματισμός που διατυπώνεται από τους βουλευτές, υποχρεώνει το Αρχηγείο να εξετάσει το θέμα της χρήσης δακρυγόνων, νερού και πλαστικών σφαιριδίων."
Πηγη 

12 σχόλια:

Modestus είπε...

Έτσι έτσι που είναι οι αγανακτησμένοι με τα παλαμάκια και τις μούντζες; Τώρα θα σε πυροβολούν κι από πάνω.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ MODESTUS, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΠΟΤΕ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ . ΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΥΖΑΚΙ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΜΕ ΝΕΡΟ?? ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΒΡΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ, ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΛΟΓΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΩ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ??

Ανώνυμος είπε...

Κατά το διήμερο των κινητοποίσεων στις 28 και 29 Ιουνίου δεν πήρατε χαμπάρι πως παίζεται το παιχνίδι;Απορώ με τους δήθεν "αγανακτισμένους" που προέτρεπαν τον κοσμάκη να κατέβει στο δρόμο και δεν τον είχαν ενημερώσει οτι θα γίνει πόλεμος.Σαν πρόβατα στο σφαγείο πήγαν οι περισσότεροι.Ανυποψίαστοι για την αλόγιστη χρήση βίας και απροετοίμαστοι από πλευράς αυτοπροστασίας.Οι περισσότεροι ούτε μια απλή μάσκα δεν είχαν για τα χημικά.Τώρα ετοιμάζουν και χρήση πλαστικών σφαιρών.Η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει πλέον.

Ανώνυμος είπε...

6.36
Και όχι μονο πλαστικές σφαίρες Αύρες και νέρό αλλά να είσαι σίγουρος 'οτι και αληθινές σφαίρες θα ρίξουν στο ψαχνό προκειμένου να συντελέσουν το διατεταγμένο συνεχές έγκλημα εις βάρος της Ελλάδας που εργολαβικά έχει αναλάβει το Χουντοπασόκ και τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα γιατί η αξιωμ. αντιπολίτευση είναι συνένοχη σάυτό και τα κόμματα της αριστεράς απλοί θεατές.
Εμείς τι κάνουμε τώρα?Τούς βλέπουμε?
Επιβάλλεται λοιπόν να σταθούμε απέναντι στο ερώτημα
ζητιάνος και ζωντανός ή επαναστάτης και σκοτωμένος?

Ανώνυμος είπε...

οτι ειχε πει ο καραισκακις.

Ανώνυμος είπε...

αν αρχισουν με πλαστικεσ σφαιρεσ να μασ ριχνουν τοτε μηπωσ πρεπει να αμυνθουμε με αληθινα πυρα εμεισ?

Ανώνυμος είπε...

AXOY ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ.
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΘΑ ΔΡΟΣΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

GAMO THN ASTIKH ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ είπε...

ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΕΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ-ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ! ΟΙ ΣΙΩΝΟΔΟΥΛΟΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ...



Οι «γερμανικές» αρχές πραγματοποίησαν εκταφή του λείψανου του Ρούντολφ Ες, πρώην συνεργάτη και υπαρχηγού του Αδόλφου Χίτλερ, και κατέστρεψαν τον τάφο του σε κοιμητήριο της Βαυαρίας, λίγες εβδομάδες πριν την επέτειο του θανάτου του, ώστε να αποτραπεί η μετατροπή του σε τόπο προσκυνήματος.
Η εκταφή των λειψάνων του, περίπου 24 χρόνια μετά το θάνατό του, έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς να έχουν ενημερωθεί τα Μέσα, διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ρόλαντ Σέφελ, αντιδήμαρχος της πόλης Βουνζίντελ. «Ελπίζουμε με αυτό τον τρόπο να πάψει να υπάρχει πάνω από την πόλη το καφέ φάντασμα», πρόσθεσε αναφερόμενος στα χρώματα των ενδυμασιών των Εθνικοσοσιαλιστών.Η προτεσταντική ενορία της πόλης Βουνζίντελ, στην οποία κατοικούν περίπου 10.000 άνθρωποι και βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Τσεχία, αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο για τον οικογενειακό τάφο όπου είχε κηδευτεί ο Ες ώστε να εμποδίσει τις συγκεντρώσεις Εθνικοσοσιαλιστών που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην επέτειο της αυτοκτονίας του, στις 17 Αυγούστου 1987.
Οι κληρονόμοι του Ες αποφάσισαν τα λείψανά του να αποτεφρωθούν και οι στάχτες να ριχτούν στη θάλασσα, σύμφωνα με την εφημερίδα. Ο Ες, πρώην συνεργάτης του Χίτλερ, θεωρείται ένα είδος μάρτυρα από τους νεοναζί και λατρεύεται από τους οπαδούς της ακροδεξιάς στη Γερμανία."
΄Οσο όμως και αν λυσομανούν οι ψευδοδημοκράτες, οι σιωνόδουλοι εξουσιαστές και οι εμετικοί κομπάρσοι τους, ο Μάρτυρας της Ειρήνης και ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΕΣ, καταγόμενος από Γερμανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα της Αλεξάνδρειας, αποτελεί ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ και τα ΣΥΜΟΛΑ, ΟΥΤΕ ΣΠΙΛΩΝΟΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΛΗΣΜΟΝΟΥΝΤΑΙ...
Αν είχε επιτύχει η πτήση ειρήνης που πραγματοποίησε περί τα τέλη Μαίου του 1941, ο πόλεμος θα είχε αποτραπεί. ΄Ομως η βούληση των σιωνιστών και των υποτακτικών τους ήταν διαφορετική. ΄Επρεπε να καταστρέψουν τον Εθνικοσοσιαλισμό και την Γερμανία, προτού ο άνεμος της εθνοφυλετικής αφυπνίσεως των Ευρωπαϊκών Λαών κλιμακωθεί ανεξέλεγκτα...



Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΕΣΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ

ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ:

"Δεν υπερασπίζομαι ενάντια σε κατηγόρους, στους οποίους δεν δίνω το δικαίωμα να κατηγορήσουν εμένα και τους συμπατριώτες μου. Δεν ασχολούμαι με κατηγορίες, οι οποίες αποτελούν θέματα εσωτερικά των Γερμανών και επομένως δεν αφορούν τους ξένους. Δεν προβάλλω καμία αντίρρηση ενάντια στις εκφράσεις, οι οποίες στρέφονται κατά της τιμής μου και της τιμής ολόκληρου του γερμανικού λαού. Αντιθέτως, θεωρώ τις κατηγορίες αυτές των αντιπάλων μου τιμή. Είχα την τύχη να δράσω πολλά χρόνια της ζωής μου κάτω από την ηγεσία του μεγαλύτερου γιου που έβγαλε ο λαός μου στα χίλια χρόνια της ιστορίας του. Ακόμη και αν μπορούσα, δεν θα ήθελα να σβήσω τα χρόνια αυτά από την ύπαρξή μου. Είμαι ευτυχισμένος γνωρίζοντας ότι εκπλήρωσα την υποχρέωσή μου απέναντι στο λαό μου, την υποχρέωση μου ως Γερμανός, εθνικοσοσιαλιστής και πιστός σύντροφος του ηγέτη μου. Δεν μετανοώ για τίποτα. Εάν βρισκόμουν πάλι στην αρχή, θα ενεργούσα πάλι καθώς ενέργησα, ακόμα κι αν ήξερα, ότι στο τέλος θα βρω τον θάνατο στις φλόγες. Δεν έχει σημασία τι θα κάνουν οι άνθρωποι, αφού κάποτε θα βρεθώ μπροστά στο δικαστήριο της αιωνιότητας. Μόνο απέναντί του θα λαμβάνω ευθύνη, και ξέρω πως θα αθωωθώ.

Ανώνυμος είπε...

11:20 Ρε χιτλεροναζιστή μαλάκα, το γεγονός ότι οι πασοκονεοδημοκράτες που ψήφιζες μέχρι σήμερα σε έχουν φτάσει σε αυτά τα χάλια, δεν αποτελεί λόγο για να γίνουμε Χρυσή Αυγή, φασιστόμουτρο. Άντε μαλάκα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό γίνεται σε όλη την Ευρώπη και σε πολλές χώρες του πλανήτη όχι να τρώμε χημικά. Ρίξε αμα θες με αντλίες νερού και όχι με χημικά!!!

Ανώνυμος είπε...

Μέλος: simkh seng καλά έπεσα απο τα γέλια έχετε τώρα και πακιστανό ή Φιλιππινέζο δεν ξέρω γω τι σκατά είναι χααχαχχααχαχαχ Ωραίο Αντί-Νέα-Τάξη-Πραγμάτων σκέτο Νέα-Τάξη-Πραγμάτων έπρεπε να σας λένε...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΨΩΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕΕΓΑΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ