Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

«Oχι» σε αποποινικοποίηση της χρήσης


anti-ntp:Οφείλουμε να ομολογήσουμε οτι μόνο το ΚΚΕ,πήρε ξεκάθαρη θέση κατά του νομοσχεδίου για τα ναρκωτικά.Απο το ΛΑΟΣ που είναι και ''πατριωτικό''κόμμα περιμέναμε κάτι περισσότερο απο την δήλωση Αιβαλίωτη,''για να ανεχτούν οι Έλληνες το Πασόκ,πρέπει να είναι μαστουρωμένοι''...Τα συμπεράσματα δικά σας...


Την κατηγορηματική αντίθεσή του στο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά εξέφρασε το ΚΚΕ, τασσόμενο υπέρ της δημιουργίας ενός αντιναρκωτικού μετώπου.
Την κατηγορηματική αντίθεσή του στο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά εξέφρασε το ΚΚΕ, τασσόμενο υπέρ της δημιουργίας ενός αντιναρκωτικού μετώπου.

Το ΚΚΕ έβαλε χθες ευθέως κατά της κυβέρνησης για το θέμα της αποποινικοποίησης των χρηστών, καλώντας "τους εργαζόμενους, τους νέους, όλο τον λαό να αντιδράσουν αποφασιστικά ενάντια στην καταστροφή και τον όλεθρο που ετοιμάζουν για τη νεολαία και τα παιδιά μας".

Στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ επεσήμανε ότι "η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, συνεπικουρούμενη από τα άλλα κόμματα της πλουτοκρατίας, στη μάχη κατά του κινήματος και των αντιδράσεων στη βαρβαρότητα που εξελίσσεται έριξε προς βοήθεια της καταστολής και τη ναρκοκαταστολή".
Πηγη 

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"για να ανεχτούν οι Έλληνες το Πασόκ,πρέπει να είναι μαστουρωμένοι"
Αυτό είναι ΝΑΙ στο νομοσχέδιο;;;
Μόνο ο ΣυΡιζΑ και το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξουν αυτό το νομοσχέδιο..

Ανώνυμος είπε...

ανιστόρητοι ψάξτε λίγο να δείτε πότε και πως ποινικοποιήθηκε η καναβης και μετά συνεχίστε το συντηρητικό σας παραλήρημα .

Ανώνυμος είπε...

ανιστόρητοι ψάξτε λίγο να δείτε πότε και πως ποινικοποιήθηκε η καναβης και μετά συνεχίστε το συντηρητικό σας παραλήρημα .

Ανώνυμος είπε...

Μή στηρίζετε ελπίδες στόν ΛΑ.Ο.Σ. .........
Είναι συστημικό κόμμα μέ πατριωτικό περιτύλιγμα !!

Ανώνυμος είπε...

Για τον 12.50
Δεν είναι μόνο ανιστόρητοι και ξύλινοι αλλά η απάντησή
του είναι πάντα συνιθισμένο κλισσέ.

Αυτή ηπρόταση φωτοβολίδα της κατοχικής κυβέρνησης και των σκερβελέδων της Ιπποκράτους περί αποποινηκοποίησης των //μαλακών ναρκωτικών//είναι περα για πέρα αποπροσανατολιστική.Δεν έγινε τυχαία και γι αυτό σε οτιδήποτε προέρχεται απο κει θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.Σίγουρα όμως επαναλαμβάνω αποπροσανατολίζει.Φυσικά αυτονόητο είναι ότι είμαστε ενάντια σε οποιαδήποτε εξαρτησιογόνο ουσία.
Τώρα σε ότι αφορά αυτό καθαυτό το φυτό που ονομάζεται ινδική κάναβις πολύ κουβέντα έχει εχει γίνει και γίνεται και μια και είμαστε στο 2011 και οχι στο 1915 τίποτα δεν είναι άσπρο μαύρο. Υπάρχουν μελέτες επιστημονικές αντικρουόμενες πάμπολλες τις οποίες πρέπει να δούμε και με βάση παντα το ερώτημα[[είναι εθιστικό το χασις για τον άνθρωπο??]]
Ας μη βιαστούμε ναπαντήσουμε.
Δειτε λοιπόν μια ταινία η οπόία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από το 2007
Η ταινία έχει τίτλο
The Union The_business behind getting high

αυτό το link είναι stream και δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους

http://topdocumentaryfilms.com/the-union-the-business-behind-getting-high/

Αυτό είναι Rapidshare είναι όμως free και υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι
http://rapidshare.com/files/207753242/The.Union.-.The.Business.Of.Getting.High-ANONYMOUS.zip

ΕλληνικοίΥπότιτλοι σε εγγραφο srt
http://www.freeprojectx.com/download-s1b5559f516.html
Αποσυμπιέστε με RAR και σπρώχτε το μέσ στο Video
πού παίζει.Κατά την άποψη μου αξίζει να το δείτε.

Ανώνυμος είπε...

Η λύση εντοπίζεται στον διαχωρισμό του χρήστη από τον έμπορο και μάλιστα την ξεκάθαρη διαχώριση και τον στιγματισμό.
Τα εξαρτημένα άτομα είναι βούτυρο στο ψωμί των επιτηδείων, όσοι λένε για "μπάφους" και άλλες αστειότητες, ας εισηγηθούν μια σοβαρή πρόταση (αν αυτό είναι δυνατό στα πλάισια του λαϊκιστικού ελληνικού πολιτικού συστήματος), που να μη δώσει θάρρος σε περαιτέρω χρήστες ή άλλοθι για τους εμπόρους, αλλά για πραγματικά ιατρικούς λόγους.
Τα υπόλοιπα είναι τρίχες κατσαρές...

Ανώνυμος είπε...

Οτιδήποτε μπεί μέσα στα πνευμόνια σου εκτός από οξυγόνο και αέρα, τα καταστρέφει. Κατά συνέπεια όσοι υποστηρίζετε την κάνναβη είστε μαλάκες με πατέντα. Αφήστε τα ντοκιμαντέρ και ρωτήστε κάποιον γιατρό να σας πει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχουν κομματα επιτελους ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΟ ΤΟ!!
Ξυπνιστε ειναι ο πιο εξυπνος μηχανισμος ελεγχου
ελευθεριας!!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΟ ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΠΟΓΑΝΔΙΣΤΕΣ
ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣΤΕ!!
ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

Πως θα ζήσει ο χρήστης χωρίς τον έμπορο;
Από τα σχόλια φαίνεται πως τέτοιος λαός που είμαστε έχουμε πολύ καλύτερα κόμματα απ αυτά που μας αξίζουν.

Ανώνυμος είπε...

1 23 ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΕ ΚΑΙ ΦΕΝΕΣΕ

Ανώνυμος είπε...

Μή στηρίζετε ελπίδες στό αντιντπ. .........
Είναι αντιΛΑΟΣ μπλογκ μέ πατριωτικό περιτύλιγμα !!

Ανώνυμος είπε...

Γία τον 1.23
Πρώτα απόλα δεν σε αποκαλέσαμε μαλάκα .
Η΄ταινία είναι ντοκουμέντο και γυρισμένη από ερασιέχνες
επιμένω να την δείς και μετά οι κραυγές.
Ένα μεγάλο ποσοστό άκρως ΚΕΡΔΟΦΟΡΩΝ υποπρο'ι΄όντων του πετρελαίου αντικατέστησε προ΄ι''οντα της κάναβης υφάσματα
σχοινιά κ.ά όταν οι πετρελαιάδες του ΤEXAS απίτησαν και πέτυχαν!!! να γίνει νομοθετήσει παράνομη την καλλιέργεια κάναβης.
΄Το χασις ούτε τους ΄πνεύμονες προσβάλλει ούτε εθιστικό δεν είναι .Δυστυχώς έτσι είναι.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ.???ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ....ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΑΡΤΙΕΣ....ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ....ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ...ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

1:23 Εγώ θ'ελω να βάζω κάνναβη στα πνευμόνια μου επειδή είμαι μαλάκας! Θα μου το απαγορέψεις? Και εγώ θα σου απαγορέψω να μην δεν κάνεις χρήση κάνναβης. ΖΩΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΠΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Επίσης το καθαρό χόρτο (αυτό που θα επιτραπεί να φυτευω δηλαδή) και όχι το αλβανικό ποτισμένο κάνει καλό μέχρι και το άσθμα!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θ'ελω να βάζω κάνναβη στα πνευμόνια μου επειδή είμαι μαλάκας!
σας το λέει ο άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

Το χασίς όπως και ο καπνός καταστρέφουν τα πνευμόνια και αυτό μπορεί να στο βεβαιώσει και κάποιος γιατρός αν τον ρωτήσεις. Δεν θα αλλάξετε εσείς την ιατρική επιστήμη. Οι πνεύμονες χρειάζονται μόνο οξυγόνο και τίποτα άλλο. Αν θες να "φτιαχτείς" πιές καλύτερα αλκοόλ. Είναι λιγότερο καταστροφικό αν πίνεις με μέτρο.

Ανώνυμος είπε...

Σε όλες ανεξαιρέτως τις χώρες που εφαρμόστηκαν οι οικονομικές "θεραπείες" ΣΟΚ με βάρβαρη και ατελείωτη λιτότητα που οδηγεί σε εξαθλίωση των λαών (βλ. πχ Λατινική Αμερική) ΠΑΝΤΟΥ νομιμοποιήθηκε η χρήση του μπάφου και των σκληρών ναρκωτικών αργότερα για ευνόητους λόγους αποβλάκωσης και αποκοίμησης της νεολαίας. Στην Ελλάδα όμως υπάρχει ένας ακόμη λόγος για την αποποινικοποίηση που κάποιοι αφελείς την θεωρούν ένδειξη προοδευτικότητας και εκσυγχρονισμού: Επειδή η χώρα μας ξεπουλιέται όλη στους ξένους και το Ράιχ θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τον τουρισμό έχει ήδη επιβάλλει σε ποιά μέρη της Ελλάδος θα κάνουν οι Ευρωπαίοι ναρκοτουρισμό, ώστε να βγάζει επιπλέον έσοδα από τους τουριστομαστούρηδες. Ε ρε γλέντια, ετοιμαστείτε συνέλληνες για τις ορδές των τουριστομαστούρηδων που θα μας κατακλύσουν, τί να κάνουν άλλωστε αυτά τα ζώα καλοκαιριάτικα στο Άμστερνταμ;

Ανώνυμος είπε...

Μόνο αν τον ψηφίσουν μονοκούκι οι μαστουράντος βγάζει οι ΓΑΠ 200 βουλευτές στο χαλαρό στις επόμενες εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Ο άλλος λέει οτι κάνει καλό στο άσθμα! Σιγά μην κάνει καλό και στην πνευμονία! Φυματικοί θα καταντήσετε. Φαντάσου πόσο εξαρτημένος είσαι για να λες τέτοια πράγματα. Όλες οι ουσίες προκαλούν εξάρτηση, ακόμη και ο καφές. Επειδή δεν έχει τα συμπτώματα της ηρωίνης δεν σημαίνει οτι δεν προκαλεί εξάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

masturados vs indignados = 1-0.
Σημειώσατε άσσο.
Που χάθηκε αυτός με την τουρκία και ορθοδοξία;

Ανώνυμος είπε...

the masturbation goes cloud λεω εγω.....ρε ζωα νομιζετε απτην αγαπη του ο γαπ το νομιμοποιει???? χαχαχα πρεπει να χετε καει τερμα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

indignados παραλίες, masturados στις φυτείες.

Ανώνυμος είπε...

Ξέσκισαν την ελληνική γλώσσα, τη θρησκεία, την ιστορία κατά τις προσταγές κίσσινγκερ και τώρα αποποινικοποιούν τα ναρκωτικά για να μαστουρώσουμε και να αποχαυνωθούμε οριστικά.

Προς τους υπερασπιστές της αποχαύνωσης: στους εαυτούς σας κάντε ότι θέλετε, τα παιδάκια στα σχολεία που δυστυχώς ήδη τα έχουν μάθει να καπνίζουν τα σκέφτηκε κανένας; Σκέφτηκε κανείς ότι με την ελεύθερη διακίνηση και λόγω μόδας και ψευτομαγκιάς μέχρι τα 18 τους θα είναι εξαρτημένα και ο ευαίσθητος οργανισμός τους διαλυμένος;

Ανώνυμος είπε...

Αγανακτισμένοι δε γεμίζετε σκηνή.

Μαστούρα για καθαρό μυαλό και ΓΑΠ δαγκωτό.

Που σε ρε με την τουρκια-ορθοδοξία-παναγία-σφαγεία έχω πάθει στέρηση.

Ανώνυμος είπε...

Τι μ@κίες διαβάζω;;;;;;
Ρε αδέρφια, ούτε είναι καλή η κάνναβη, αλλά ούτε και υγιές το υπάρχον καθεστώς..
Το είπαμε πρέπει να εξαφανιστεί το ενδιαφέρον του εμπόρου και να βοηθηθεί να απεξαρτηθεί ο χρήστης.
Δηλαδή "μερική αποποινικοποίηση" και ξεκαθάρισμα ότι η κάνναβη είναι εθιστική ουσία και άρα κατακριτέα!
Ας μείνουμε λίγο ψύχραιμοι, και ας συζητήσουμε σοβαρά και όχι να πετάνε τσιμεντόλιθα οι μεν και οι δε.
Ποινική η χρήση κάνναβηςγια όλους μας, αλλά για ενταγμένους ήδη σε πρόγραμμα ή περιστασιακούς χρήστες μερική αποποινικοποίηση, ώστε να μην εξαπλωθεί αυτή η εθιστική ουσία.
Το πρόβλημα είναι το εμπόριο και μετά η χρήση!
ΤΕΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ανάγκη για χρήση = ανάγκη για εμπόριο.
Ελευθερία χρήσης = αύξηση εμπορίου.

"Όποιος επενδύει σε μαστούρα στην Ελλάδα είναι ελληνομαστουρέμπορας" Καζακ-στανάκης.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει εξισωτική σχέση εδώ έτσι;
Οπότε...

ανάγκη για εμπόριο=ανάγκη για χρήση
αύξηση εμπορίου=ελευθερία χρήσης

Σαφές...

Ανώνυμος είπε...

Το πιασες. Απόλυτα σωστός.

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ μπορεί να προσφέρει, να βοηθήσει την Ελλάδα, αλλά μέχρι τώρα κάπου το χάνει με την ιδεοληψία του. Καμία σχέση όμως με αναρχοπουστες.

Ανώνυμος είπε...

axaxax apogoreuane to tsigaro kai apeleutherwnoune th founta!!!koitaxte na deite,,h alitheia einai pws autoi pou pinane apla tha sunexisoune na pinoune,,alla dusthxws tha to xekinhsoune kai polloi perissoteroi.h kuvernhsh tha pernaei ta metra ths anenoxlhth kai xwris kamia antirrhsh..opws eipe ki o filos apo agaph den to kanoun.uparxei logos pou ginetai twra..eimai prwhn xrhsths thn epina 5 xronia kai to ekopsa afou ta gamhsa me thn oikogeneia mou kai kahka teleiws kai me phgan kai dikastikws alla eimai exw me anastoli..to xasisaki kaiei to mualo se kanei xazo vlaka kai st arxidisti...oloi lene "ela mwre st arxidia mou me tous malakes pame na paroume kana sk na iremhsoume"...ta xw zhsei!!!ki ektos autou ektos oti se kanei malaka kai xazoxaroumeno prokalei apwleia mnhmhs ...nai de lew einai proswpiki epilogh tou kathenos allwste ki egw to ekana ,,,ki ama kaneis ena th bdomada ontws den pathaineis tpt ap ola auta alla kaneis den kanei ena th bdomada...ela mh gamiomaste twra etsi einai..h faia ousia einai h kaluteri.kai mhn peite oti ki oi pappoudes mas thn pinane.xairw polu.autoi kai pou thn pinane stivane thn petra me to xeri..emeis antithetws zwopoioumaste pleon.uparxei ena pollu mikro pososto pou xekinaei th founta,thn kanei tropo zwhs kai zei normal kai kurille,,to 80% katalhgoune sta poio varia. DE FACTO .opoios thelei to pisteuei opoios den thelei apl einai prezakias ligo kai ston poulo mou kiolas.

Ανώνυμος είπε...

Aporo pu to kke leei oxi.Oloi oi aristeroi prezakia einai giati lene oxi?
Telos padon kala kanei o GAP toulaxiston na boreis na pineis kanena kalo tsigaro xoris anxos k oso gia ta prezakia na min einai sto eleos kathe eborou k na iparxei k pronoia gia autous..Kalitera xortaraki tou Theou para alkooli apo ta ergastiria

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός δεν έφτιαξε το χορταράκι για να το βάζουμε στα πνευμόνια μας αλλά για να το βάζουμε στο στομάχι μας. Το αλκοόλ πάει στο στομάχι άρα είναι πιο υγιεινό.

Ανώνυμος είπε...

Επίκαιροι διάλογοι:
1) - Σε τί θέση παίζετε;
- Φουνταριστός.

2) - Να σας κεράσω ένα φουντάν;
- Ευχαριστώ, έκοψα τα μαλακά

3) - Γιωργάκηηηη, γρήγορα στο κρεβάτι.
- Μαμά, σε παρακαλώ ακόμα μία ρουφιξιά.

4) - Μαμάαα.
- Σταμάτα να με ενοχλείς δεν βλέπεις ότι πίνω τον μπάφο μου;

Ανώνυμος είπε...

βρε μαλακες ολοι μας το θεμα ειναι αν θα κανουμε τη νταντα σ αυτους που την πινουνε???αυτο ειναι το θεμα?στο παπαρι μας!!!ο καθενας ειναι υπευθυνος του εαυτου του!!!και πριν ακομα μια χαρα κυκλοφορουσε ο μπαφος ΕΡΕΕ ΑΦΘΟΝΑ!!!!και συνεχιζει να ρεει..αυτο που προσπαθουν να σας εξηγησουνε ρε χασικλες ειναι το γιατι γινεται τωρα εν μεσω κρισης....ελα ελα συντονιστειτε λιγο...αμα το κανανε πριν 10 χρονια θα λεγες νταξει και?????τωρα ειναι ομως η χειροτερη στιγμη και εχει πολυ ασχημες σκοπιμοτητες!!!να ΚΟΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.τσαπουυυυυυυυυυυυυυυρρρρρρρρρ τσικι τσικι.

Ανώνυμος είπε...

1.23 ΣΩΣΤΟΣ!! ΚΑΘΑΡΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ. ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ".-

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΚΕ ΑΡΓΗΣΕ.
ΗΔΗ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟΡΩ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝ.
ΤΩΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ.