Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

“Στης χούντας το αλισβερίσι, λεύτερο ήταν το χασίσι”:


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρίχνοντας μια ματιά στην Guardian δυστυχώς αυτό προσπαθούνε όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης και στην Πορτογαλία επίσης.

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα θα ηταν πολυ καλυτερα αν οι υποψηφιοι πολιτικοι κατεβαιναν με το ονοματεπωνυμο τους και οχι με ταμπελες πρασινες,κοκκινες,μπλε ή οποιουδηποτε άλλου χρώματος αν και εκει πιστεύω θα δημιουργούνταν "κομματα" στο παρασκηνιο.
Δεν θα σταθω σε αυτο ομως αλλα στον τιτλο του αρθρου καθως πιστεύω πως η αντιμετωπιση του όλου θεματος βασιζεται σε στερεοτυπα.Δεν ξερω τι ακριβως αναφερει το νομοσχεδιο και δεν μπορω να παρω θεση αλλα νομιζω πως σε μια δημοκρατια το δικαιωμα της ελευθερησ επιλογης ειναι απο τα βασικα.σιγουρα παντως δεν ειναι ο καιρος για μια τετοια αποφαση, με την χωρα μας να αντιμετωπιζει πολυ μεγαλυτερα προβληματα.

Ανώνυμος είπε...

κρίμα πίστεψα πώς το ΠΑΜ ήταν σοβαρό κίνημα......

Ανώνυμος είπε...

αι GAMISOU χριστιανοφασιστα ξενέρωτε .

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜ.......ΠΑΝΗΛΊΘΙΟΙ. ΑΝΕΡΑΣΤΟΙ .ΜΑΛΑΚΕΣ

Hellas είπε...

Αυτοί που βρίζουν το Πατριωτικό Μέτωπο, που το
αποτελούν αληθινοί Έλληνες είναι ανεγκέφαλα αλητάκια, μαστουράκια σίγουρα, αναρχοαριστεροί πρασινοφρουροί...Σας έχουμε καταλάβει ανθέλληνες που δεν αγαπάτε τίποτα, σίγουρα όχι την Ελλάδα, αλληλέγγυοι ηλίθιοι!!! Θα χάνατε τις δουλειές με Αλβανούς, Πακιστανούς, Αφγανούς ναρκέμπορους, λαθρέμπορους; Σας βόλεψε πάλι ο ΓΑΠ. Τώρα και σε ανώτερες δουλειές. Ξεφτυλισμένα αλητάκια.

Ανώνυμος είπε...

ORTHODOXIA το ΠΑΜ είναι ενα συστημικο κίνημα για να κοιμηση συνειδήσεις .......

Ανώνυμος είπε...

12.22

Τι πινεις και δε μας δινεις??

Ανώνυμος είπε...

ανιστόρητοι ψάξτε λίγο να δείτε πότε και πως ποινικοποιήθηκε η καναβης και μετά συνεχίστε το συντηρητικό σας παραλήρημα .

Ανώνυμος είπε...

12 50 και να σου δώσω δεν θα την ακουσης.!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

το ΠΑΜ είναι ενα χριστιανό πατριωτικό αριστερό αναρχικό συντηρητικό κίνημα και όποιος αμφιβαλη δεν εχει παρα να διάβαση το καταστατικό του η θολοκουλτουρα σε ολο της το μεγαλείο.

Ανώνυμος είπε...

μπαφιαριδες αντε πιγενεται να καπνισετε τιποτα για να ξεχασετε οτι δεν εχετε να φατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!