Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Πεταλωτής> Θα συζητήσουμε με τους bloggers, πριν τους πυροβολήσουμε!..


«Η κυβέρνηση θέλει πραγματικά να γίνεται κίνηση ιδεών στο διαδίκτυο. Έχει γίνει επανάσταση στο διαδίκτυο στην Ελλάδα και αυτό είναι από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα των τελευταίων χρόνων», ανέφερε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής σε συνέντευξη του στην ΕΡΑ Κομοτηνής. Ο βουλευτής Ροδόπης επισημαίνει πως θα γίνει μεγάλη συζήτηση για το διαδίκτυο, στην οποία θα συμμετέχουν και οι μπλόγκερς.

Η συζήτηση ανάμεσα στον υφυπουργό και την δημοσιογράφο της ΕΡΑ, έχει ως εξής:
ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Θα ήθελα και ένα σύντομο σχόλιο για τα μπλογκς, τι νομοθετεί εκεί το υπουργείο; Άκουσα τη δήλωση του κ. Παπαϊωάννου που μίλησε ακόμα και για κουκουλοφόρους του διαδικτύου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Ο κ. Παπαϊωάννου έχει καταθέσει τις απόψεις του προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα θέμα το οποίο αφορά στη σύγχρονη χρήση της τεχνολογίας, η οποία πολλές φορές κινείται σε πλαίσια εκτός νόμου. Είναι σκέψεις που έγιναν από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής που εξέταζε θέματα βίας. Η θέση που εξέφρασε ο κ. Παπαϊωάννου είναι ότι η βία προέρχεται ακόμη και από ένα μπλογκ το οποίο μπορεί να σε εξυβρίζει, να σε συκοφαντεί, να σε δυσφημεί, χωρίς ουσιαστικά να έχει συνέπειες διότι δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο. Εκεί νομίζω θα πρέπει να ανοίξουμε μια συζήτηση, δεν υπάρχουν δογματισμοί.

Η κυβέρνηση θέλει πραγματικά να γίνεται κίνηση ιδεών στο διαδίκτυο. Έχει γίνει επανάσταση στο διαδίκτυο στην Ελλάδα και αυτό είναι από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα των τελευταίων χρόνων. Όταν αυτό το έλεγε πριν πολλά χρόνια ο Γιώργος Παπανδρέου πολλοί τον λοιδορούσαν και τον ειρωνεύονταν υποστηρίζοντας ότι είναι ζητήματα που δεν αφορούν την ελληνική κοινωνία. Είμαστε με το διαδίκτυο, απλώς θα πρέπει να μπουν κάποιοι περιορισμοί ή αυτοπεριορισμοί από τους μπλογκερς. Είναι μια μεγάλη συζήτηση και είμαστε εδώ για να την κάνουμε.

ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Άρα θα έχουμε μπλογκς με ονοματεπώνυμο όπως αντιλαμβάνομαι..

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Δεν είναι έτσι ακριβώς. Στη συζήτηση που θα ανοίξει θα πάρουν μέρος όλοι, πόσο μάλλον οι μπλόγκερς, οι οποίοι διακινούν τις ιδέες τους ελεύθερα. Δεν πρόκειται να απορριφθεί εύκολα κάτι. Όλοι, και κυρίως οι μπλογκερς, μπορούν να συμβάλουν στην καλύτερη λειτουργία των μπλογκς.
Πηγη 

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΘΑ ΣΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Ανώνυμος είπε...

φάτε έναν πανίβλακα βουτηρομπεμπέ

τσου ρε λάκη

Ανώνυμος είπε...

Πεταλωτη γιατι δεν ανοιγεις ενα μπλογκ εσυ και οι αλλοι 306-7 να εκφραζομαστε στα δικα σας μπλογκ ελευθερα αφου δεν σας αρεσει η αυθυροστομη κριτικη,αν ανοιξετε πιστευω καποιοι πρωτοκλασατοι θα βγειτε πρωτοι σε επισκεψημοτητα και θα ακουτε τασχολιανα σας ολοι μαζι.

Ανώνυμος είπε...

Σκοπός τους είναι η φίμωση όλων των πατριωτικών blogs γιατί αυτά είναι που ενοχλούν την νέα ταξη πραγματων του ΠΑΣΟΚ. To indymedia που πραγματικά φιλοξενεί κουκουλοφόρους ουτε που θα το πειράξουν άλλωστε ο server ειναι μέσα στο πολυτεχνείο καιτο πληρώνουμε ολοι (και ο SOROS) για να μεταδιδει τις αρρωστημένες του αντεθνικές προπαγανδες.Το σχέδιο της φιμωσης των ελεύθερα σκεπτόμενων Ελληνων που αγαπούν την χώρα τους και μόνων που εχουν απομείνει να πολεμουν την προδοτική προπαγανδα των πουλημένων ΜΜΕ είναι στόχος εδώ και καιρό. Ξυπνάτε οι ώρες που ζούμε είναι μαυρες και η χούντα που ζούμε ειναι πολύ πιο εξυπνη απο αυτην του 67 που στην τελική ηταν και περισσοτερο πατριώτες απο δαυτους.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΒΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΛΕΓΑΜΕ :
ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ; ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πεταλωτή το τι είστε φάνηκε από opengov που μόλις άρχισαν τα αρνητικά σχόλια τρέχατε και τα σβήνατε ή μπλοκάρατε την πρόσβαση. Το διαδίκτυο δεν είναι για άτομα (μην πώ τίποτα άλλο) του λόγου σας. Δεν κάνετε εσείς για τέτοια πράματα γιατί δεν ταιριάζουν στις πρακτικές σας .
Θέλετε να επιβάλλετε παγκόσμια χούντα όπως λέει στα διεθνή συνέδρια το αφεντικό σας(το τσιράκι άλλων) ο papandreou και για να το πετύχετε πρέπει να σωπάσετε κάθε αντίθετη φωνή με πρώτη βέβαια αυτή των blog !!!
Δεν κάνετε για δημοκρατία εσείς ,γενικά δεν κάνετε για οτιδήποτε έχει χρώμα ελληνικό!!!
Ποτέ δεν απασχόλησαν το πασοκ οι απειλές ,οι ύβρεις από το indymedia για άλλους διότι απλά δεν ήταν οι απειλούμενοι πασοκ. Ποτέ δεν έθεσε θέμα το πασοκ για το Internet ούτε τότε που καιγόταν η Αθήνα , αλίμονο αφού του Νιώτη και του Κουράκη τα παιδιά ήταν μέσα στις συμμορίες που λεηλατούσαν τα πάντα. Τότε Πεταλωτή δεν κινδ'υνευε η Ελλάδα που όλος ο συντονισμός γινόταν από το Indymedia?
Ξεφτίλα απόλυτη να μιλάνε αυτά τα άτομα για το πως θα λειτουργεί το ιντερνετ στην Ελλάδα και ευτυχώς που δεν είναι στα χέρια τους αλλιώς θα ζούσαμε σκηνές συμμοριτοπολέμου όπως έκαναν οι παππούδες τους στους Έλληνες.

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

Εαν υπήρχε έστω κσαι μία περίπτωση να πιστέψει κανείς έναν κατ επάγγελμα και κατ'εξακολούθησιν ψεύτη,θα είχε πρόβλημα νοημοσύνης και μνήμης.
Και εαν διδαχτήκαμε καλά από τα τελευταία μαθήματα δημοκρατίας όπως αυτοί την εννοούν,καλά θα κάνουμε να ετοιμαζόμαστε για φίμωση και απόλυτο έλεγχο.

Ανώνυμος είπε...

Ασ'τα μεγάλε κάηκες.
Εδώ δεν ήσουν άξιος μπροστά στο μικρόφωνο που τα είχες και γραμμένα.
Σιγά μην κάνεις και συζήτηση ρε χλε χλε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΚΑΚΣΤΕΡ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ !!!!!
ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΗΣ ΤΩΝ ...........ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ ΝΑ ΠΕΤΑΛΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΟΓΟ.....ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ..ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΘΑΙ ΕΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑΑΑΑΑ....ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΕΧΟΥΜΕ
ΣΑΜΑΡΙ ΕΧΟΥΜΕ
ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΕΧΟΥΜΕ
ΔΕΣΑΜΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ;
ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ;