Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Ελεύθερη η χρήση ναρκωτικών, απαγορεύεται η χρήση των blogs!!!!


Αποποινικοποιείται λοιπόν η χρήση ναρκωτικών ουσιών, ακόμα και η καλλιέργεια χασίς για προσωπική χρήση (ποιος θα το κρίνει άραγε πόσα στρέμματα αφορούν την προσωπική ή μη χρήση;). Όμως ταυτόχρονα εισάγεται νομοσχέδιο για του κακούς «κουκουλοφόρους» του διαδικτύου, τους bloggers δηλαδή, που
τολμούν να έχουν ελεύθερη φωνή και να ξεσκεπάζουν το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς. Όλα λοιπόν τα blogs στην σοσιαλιστική Ελλάδα, θα πρέπει να είναι ονομαστικά και να ελέγχονται.


Αυτό όμως θα οδηγήσει, αφενός στη φίμωση των ελεύθερων φωνών μέσω της αυτολογοκρισίας, αφετέρου σε περισσότερη ασυλία και μη έλεγχο του κάθε καθεστωτικού λαμόγιου, το οποίο θα μπορεί να σύρει τον τολμηρό blogger στα δικαστήρια της ελληνικής δικαιοσύνης, απαιτώντας…. την φυλάκισή του και εκατοντάδες χιλιάδες ΕΥΡΩ αποζημίωση για δήθεν δυσφήμησή του.
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η προπαγάνδα του καθεστώτος διατηρεί την κοινωνία σε καταστολή, ώστε να αποφύγει εξέγερσή της και την κατάρρευσή του, τώρα η κοινωνία θα μπορεί επιπλέον να αυτοκαταστέλλεται με την χρήση ουσιών και να αυτολογοκρίνεται στην έκφρασή της, προκειμένου να μείνει ήσυχο το καθεστώς.
Πηγη 

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AKYΡΗ Η ΦΗΜΩΣΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΤΣΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΣ, ΑΚΥΡΟ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΦ(ΑΛ)Ο-GREECE

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΠΑΦΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΑ?ΤΟ ΞΕΡΩ.

Ανώνυμος είπε...

το ''απαγορεύεται η χρήση των blogs'' πως προκυπτει?

Ανώνυμος είπε...

xasiklides kai anarxoaplyta ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΗΛΙΘΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!

Κrisiun, ''Minotaur''

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ !!!!!!!
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

asxetoi teleios oi 2 teleuteoi to xasis uparxei edw xiliades xronia prwton kai defteron den einai oloi oi anarxikoi aplutoi kai ilithioi twra ama nomizeis oti oloi einai vlakes kai prezonia eisai megas vlakas oso gia to xasis einai megalh malakia alla den to diaxeirizetai olo h maswnia pistepse me...

Ανώνυμος είπε...

Συναγωνιστες,θα ηθελα να αναφερθω λιγο στο θεμα του χορτου που ολοι ειναι τοσο προκατηλλειμενοι απεναντι του και να τους θυμισω καποιες αληθειες και στοιχεια και να εκφερω και τη δικη μου πλεον ολοκληρωμενη θελω να πιστευω αποψη περι αυτου.
Η κανναβις ειναι ενα φυτο το οποιο φυτρωνει στη γη και ειναι μερος της αλανθαστης μεγαλειωδης και σεβαστης μας φυσης, η ΚΑΘΑΡΗ κανναβις ειναι απολυτα υγειυνη και ακινδυνη απ'ολες τις αποψεις, απο ιατρικα θεματα μεχρι αυτα της συμπεριφορας και των αντιδρασεων μας. Διεγειρει το πνευμα του ανθρωπου, καποιους φερνει γελιο, καποιους τους βοηθαει να διαλογιστουν, να αδειασουν το μυαλο τους απτα αγχη και τις δυσκολιες που τους επιβαλλει τοσο αδοξα η ζωη, αλλους τους βοηθαει να δημιουργησουν, τους εμπνεει,αλλους τους προσφερει ψυχικη γαληνη και ηρεμια, ειναι χρησιμη για υλικα αγαθα και ακακα για το περιβαλλον, καθως και για ιατρικη χρηση.
Ειναι τυχαιο που ολα τα Regge τραγουδια αναφερονται στην ειρηνη , την αγαπη, τον ενα στοχο, την αλληλεγγυη, την ενωση κλπ κλπ?
Ειναι τυχαιο που υπαρχει τοσο μεγαλη επιτηδευμενη προπαγανδα για τη μαστουρα του χορτου τυπου αργεις να αντιδρασεις σε κανει τεμπελη και μη χρησιμο για την 'μη χεσω' κοινωνια? (σας παραθετω μια ταινια ως παραδειγμα http://www.youtube.com/watch?v=iSGCb_R8XAA). Η απαγορευση του εχει καταφερει τις κλικες και το παραεμποριο και τη νοθευση ολων των ειδων τον ναρκωτικων, αλλα και του χορτου μαζι, καθως πλεον ειναι στο ιδιο τσουβαλι με τα αλλα τα Χημικα. Επισης δεν υπαρχει εξαρτηση απτο χορτο αλλα απτις ουσιες που το ποτιζουν, και επισης αυτες ειναι οι μονες υπευθυνες για οποιαδηποτε βλαβη υγειας.
Συνοψιζοντας το καθαρο 'χορτο' ειναι απολυτως ακινδυνο και θα επρεπε να ειναι περα για περα νομιμο και ελευθερο καθως υπαρχουν αγαθα τα οποια ειναι τρις χειροτερα απο αυτο, για τους παραπανω λογους που ανεφερα, και για λοιπους αλλους τους οποιους θα επρεπε να γνωριζουν καποιοι πρωτου εκφερουν γνωμη και συμβαλλουν στο ψεμα που μας ποτιζουν. Η μοναδικη εξαρτηση που μπορει να υπαρχει απτο χορτο ειναι ψυχολογικη και οχι απο την ουσια του(4THC).
Ελπιζω η αληθεια, και φυσικα οχι μονο περι χορτου αλλα γενικοτερα, να εξαπλωθει οσο το δυνατον γρηγοροτερα γιατι δεν αντεχω να βλεπω το ψεμα με τα ματια μου και να μην μπορω να το πολεμησω γιατι δεν θα με πιστεψει κανεις αν του το πω και θα συνεχισει τη μιζερη υποκριτικη ζωη του.. Κουραγιο δυναμη και θεληση. Γεια χαρα.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα πιάσαμε και τη reggae! ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

δεν ανυψωνει ουτε το πνευμα ουτε σε κανει να γελας ετσι οπως το λες...σε κανει χαζοχαρουμενο,,σου μειωνει τη μνημη,σε κανει τα παντα να περιφερονται γυρω απ αυτο,σε κανει να βαριεσαι να κανεισ πραματα,να επαναστατεις,,σου αλλαζει τελειως τη συμπεριφορα,σε κανει ποιο επιθετικο(οταν σεν εχεις) και σου αυξανει τη φαντασια με τη διαφορα οτι αυτα τα μεγαλειωδη που νομιζεις οτι σκεφτεσαι ειναι μαλακιες..και το lsd σου αυξανει τισ δυνατοτητες σου ισχυει και ιατρικα,,τραβα παρτο..τα παντα εχουν τα καλα και τα κακα,,το θεμα ειναι οτι τ αρνητικα ειναι περισσοτερα, και παραλληλα σου φερνει τρομερη καταθλιψη οταν το κοβεις.Εχω δει ατομα να το παιζουν οτι εχουν προβλημα, δεν ειναι καλα και οτι δηθεν τσακωθηκαν με τους δικους τους μονο και μονο για να μη βγουν μαζι σου για ενα ποτο και ν κατσουν να την πιουν.αυτο ειναι κατι πολλυ σθνηθες.ειμαι πρων χρηστης την επινα για χρονια και καταφερα να το κοψω με καταθλιψη νευρα κι αλλα...αλλα ελεγα δικαιολογιες οτι δεν φταιει αυτο...ναι καλα...εαν βγουν τα ναρκωτικα και νομιμα τη γαμησαμε οπως στην αργεντινη.

Ανώνυμος είπε...

Γαμησι χασισι και επιστροφη στη φυση!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ειμαι ο 8.44
διαφωνω καθετως με 2.38 και 4.57, μαλλον δεν ειστε αρκετα σωστα ενημερωμενοι και εφοσον θελετε να εχετε αποψη καλο θα ηταν να ειναι ολοκληρωμενοι και απροκαληπτη.. Διαβαστε πρωτα και μετα εκφερετε γνωμη. Γεια χαρα και παλι.