Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Είδατε την δίκη του Μουμπάρακ; Αυτό περιμένει τον κύριο Παπανδρέου και τ’ αδέλφια του.


Άμεση η αντίδραση του Πάνου Καμμένου μετά το φιάσκο για τα υποβρύχια. Μετά την βόμβα που εξαπέλυσε το πρωί στο Άλτερ, παραλληλίζοντας τον σοσιαλιστή Μουμπάρακ με την οικογένεια Παπανδρέου, συνέχισε στο ραδιόφωνο του Real.
Ήμουν ο πρώτος που έφερα στην επιφάνεια το σκάνδαλο από το 1998. Αυτό που έγινε σήμερα στην βουλή, μετά από 13 χρόνια που χρειάστηκαν για να επιβεβαιώσουν τις καταγγελίες μου, ήταν μία κωμωδία, την ίδια στιγμή που κάθε Ελληνική οικογένεια ζει μία τραγωδία στην καθημερινότητα της.
Μου απαγόρευσαν να μιλήσω για το μεσοπρόθεσμο φοβούμενοι τις αποκαλύψεις μου για τα CDS.
Δεν είμαι σε θέση πλέον να εκπροσωπήσω τους ανθρώπους που με έστειλαν στη βουλή. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να προστατεύσει πλέον την τήρηση του Συντάγματος… Το Σύνταγμα καταργήθηκε από μία νέα Γερμανική κατοχή.
Ακούστε τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου κάνοντας κλικ εδω

Πηγη

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά μπουμπούκια ήσασταν και εσείς όσο κυβερνούσατε.
Ρουσφετολογική σκλαβιά και εξάρτηση των νέων από τους καίσαρες του μπιλιέτου, βολεψάκηδες που αντί να στήσετε ένα σοβαρό κράτος που σεβότανε τους πολίτες του, τους είχατε στην εργασιακή γαλέρα του στέητζ και τα κολλητάρια σας είχαν καταλάβει από τη πίσω πόρτα και χωρίς παρακάλια και οφθαλμοφανή τρόπο το μέλι της εξουσίας και της μονιμ ότητας.
Δεν σεβαστήκατε τον έλληνα και τώρα το παίζετε και θιγμένοι...

Modestus είπε...

Εγώ θα το ξαναπώ για κάποιους που έχουν κοντή μνήμη και ας το διαβιβάσει όποιος μπορεί στον Καμμένο. Πριν βγει ο Καραμανλής ο Καμμένος ήταν φιλοξενούμενος πολλάκις στην εκπομπή του λιγδιάρη Τριανταφυλλόκοκου και έλεγε μετά μανίας ότι θα κυνηγήσει τον Κόκαλη με την διαπλοκή του με τον ΟΤΕ και μύρια άλλα όσα. Βγήκε ο Καραμανλής, σιγή ιχθύος ο Καμμένος, πήρε το υπουργείο και το βούλωσε. Τέτοιο κυνήγι θα κάνεις και τους Παπανδρέου, Καμμένε; Αν είναι έτσι άστο το έχουμε δει το έργο από σένα.

Ανώνυμος είπε...

MY NAME IS BOND,JAMES BOND....TI NA ΚΥΝΗΓΙΣΕΙ Ο ΜΟΡΤΗΣ.....ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΠΟΙΟΝ ΚΥΝΗΓΙΣΕ???? ΣΤΟΥ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗ ΤΟΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΠΑΝ....????

Ανώνυμος είπε...

1:Ο4!! ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΑΝΕ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΕΠΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ!! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΘ ΤΟΠΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΟΝΟΜΑΣΣΟΝΟΕΒΡΑΙΟΙ!!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ!! ΣΒΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ???

ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ Η ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ;;; ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

@τον φίλο 2.47

Είμαι ο 1.04, κοίταξε να δεις...
Ευθύνες έχουν και οι πασόκοι σε πολλά θέματα, όπως οι ΜΚΟ, οι δήθεν συντάξεις αναπηρίας, ο στρουθοκαμηλισμός γύρω από το μεταναστευτικό ζήτημα,το ότι γονατίζουν τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα ενώ τους μεγάλους δεν τους πιάνουν, εξακολουθούν να ευνοούν κομματόσκυλα και γι' αυτό δεν τους ψηφίζω.
Αλλά...
Κάνουν και κάποιες μεταρρυθμιστικές προσπάθειες που τις θεωρώ πιο πατριωτικές από τις μπλόφες των άλλων.
Πατριωτικό θα ήταν να χτίσουν μια ανταγωνιστική οικονομία και όχι να κρατούν εξαρτημένους και άνεργους τους νέους.
Είμαστε μεσογειακή χώρα, με εύκρατο κλίμα, δε μπορούσαν να κόψουν τις επιδοτήσεις σε κολλητούς ράθυμους αγρότες, αλλά να βοηθήσουν νέα παιδιά να καλλιεργήσουν τη γη έστω με τη βοήθεια μεταναστών ώστε να μην καταφεύγουν οι μεν στα ταμεία ανεργίας οι δε στη παραβατικότητα;
Δε μπορούσαν να δώσουν ώθηση στο τεράστιο υψηλό ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει η χώρα μας από το να βολεύουν δικά τους κοπρόσκυλα στο δημόσιο;
Δε μπορούσαν να ασχοληθούν με τον ορυκτό πλούτο και τις όποιες πετρελαιοπαραγωγικές πηγές ενδεχομένως υπήρχαν;
Τίποτα δεν έκανε προς το συμφέρον του τόπου γιατί πολύ απλά είμασταν βουτηγμένοι στη διαφθορά, στη γραφειοκρατία, στη πελατειακή εξάρτηση, δεν παραγάγαμε τίποτα, είχαμε μείνει στα παραδοσιακά του τουρισμού και μόνον...
Και αυτά ελέω γεωγραφικής δομής της έρμης χώρας μας.
Για μένα μόνο ο Καποδίστριας ήταν πατριώτης πολιτικός γιατί έθιξε τα οργανωμένα συμφέροντα, έδωσε γη στους ακτήμονες, κατάρτισε επαγγελματικά τους νέους, οργάνωσε το κράτος από την αρχή έως το τέλος και όλα αυτά με αντίτιμο την ίδια του τη ζωή.
Οι νεοδημοκράτες βούτηξαν στο μέλι 6 χρόνια και τώρα παριστάνουν τους πατριώτες, αυτά τα θεωρώ εκ του πονηρού.
Εσύ μπορεί να έχεις πολύ αγαθή πρόθεση αλλά ποτέ μην πιστεύεις σε φαρισαίους της πολιτικής σκηνής, το τομάρι τους κοιτάνε να συντηρήσουν μέσω της εξάρτησης των πολιτών από αυτούς, λόγω ανεργίας, φτώχειας, ανασφάλειας και πάει λέγοντας...
Για αυτούς τα συμφέροντα της πατρίδας συνδέονται με τα ατομικά τους οφέλη

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ :
ΑΜΥΝΕΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΡΤΗΣ