Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Η φώτο της ημέρας...



30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΑΠ!

θΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΣΙΣ!!! ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΕΥΡΩ-ΠΕΟΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ/ΠΥΡΓΟΣ/ΚΡΗΤΗ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ!

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!! ΖΗΤΩ!

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ.

Υ.Γ.
ΠΑΝΤΩΣ Η Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕ ΛΕΕΙ Κ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΧΙ, ΕΤΣΙ;;;

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά το τραγικό είναι ότι στις δύο άλλες αναρτήσεις σχετικά με την μαστούρα πέσαν τόσα μηνύματα και τόση επιθυμία να δηλώσουν την μαστούρα τους ενώ δεν έχουν να πούν τίποτα για κάτι πολιτικό(με ουσία) ή για κάτι σχετικό με τον Ελληνικό πολιτισμό που πραγματικά πιστεύω ότι σε τέτοιο λαό αξίζει ένας papandreou.
Δεν υπάρχει σωτηρία ,τέτοια κακομοιριά λαού δεν υπάρχει.
Τελικά τέτοιοι λαοί αξίζουν μόνο αφεντικά διότι μόνοι τους δεν μπορούν να πορευθούν.
Τέτοια ξεφτίλα !!! τι κακομοίρηδες είναι αυτοί !!!
Δεν μπορώ να το παρακολουθήσω... καλύτερα οι ξένοι όποιοι και αν είναι αυτοί παρά πρεζόνια και μαστουρωμένες μαϊμούδες.
Τουλάχιστον οι Γερμανοί αναγνώριζαν τους καλούς όπως τον Μεταξά και γι'αυτό είχαν γράψει στην Σχολή Πολέμου όπου φοίτησε προπολεμικά "Ουδέν πρόβλημα άλυτον διά τον Ιωάννην Μεταξά".

Καλό Βράδυ ,καλή συνέχεια στην προσπάθεια αλλά όσο και να παλεύετε με τα μαστουρωμένα βόδια που έχει πλημμυρίσει η Ελλάδα δεν υπάρχει σωτηρία...

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΒΟΔΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ.....

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕς ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΧΟΝΤΡΕ? Ε?

ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΜΕ 1-2 ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΒΑΝΕ...ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Ε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.... ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΝΟΜΟ?

ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ
ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ.... ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΡΕ ΧΟΝΤΡΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ?

ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ
ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝΕ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕ?
ΕΙΣΤΕ ΧΑΖΟΙ? ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ 2-3 ΤΣΙΓΑΡΑ?

ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ? ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΟΝΙ ΣΑΣ ΜΠΕΝΕΙ ΡΕ ?

ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...

ΦΩΝΑΞΤΕ ΡΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ,ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΟΥΡΩΜΕΝΑ...ΖΩΑ

ΦΩΝΑΞΤΕ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ...

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΧΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

το μυαλο κολλαει και απο το σκυλαδικο και απο το τζονι τον περπατιτι το χασισακι ειναι βοτανο του θεου αφηστε τις μαλακιες σας εχετε φαει 70 χρονια απειρο παραμυθιασμα και για αυτο το πραγμα

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ;;!!! ΤΙ ΜΑ-ΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ!!;; ΣΤΗΝ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ!!!;;; ΑΙΣΧΟΣ! ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΙΑΙΣΧΟΟΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

11:48 φωνάζουμε και για αυτά. Μπορεί να θεωρούμαστε υποκριτές αλλά προσωπικά έχω χάσει άνθρωπό που ξεκίνησε από μαλακά αλλά δυστυχώς η κατρακύλα δεν έχει όριο και γι΄ αυτό ένα άρρωστο άτομο θα περάσει από το ένα στο άλλο, αφού δεν θα ικανοποιείται το κενό μέσα του. Θέλω τόσο πολύ να φωνάξω στα νέα κυρίως άτομα πως είναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ και ναι σίγουρα δεν είναι λύση η φυλάκιση αλλά αυτός ο νόμος είναι βοήθεια ή θεραπεία;

Δεν ισχύει αυτό πως γίνεται κακό απο τα μαλακά μόνο στα πνευμόνια, σου χαλάει το μυαλό.

Οδυσσέα, γιατί;

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛ ΠΟΥ ΠΩΛΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ 14 ΧΡΟΝΟ,ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ...

ΜΗΠΩς ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗ ΠΕΣΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ?
ΜΗΠΩΣ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ?
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙ 2 ΤΣΙΓΑΡΑ?

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.....ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ...ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Ο ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ
ΜΠΑΤΣΟΥΣ
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ
ΓΙΑΤΡΟΥΣ
ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΟΚΑΣ-ΗΡΩΗΝΗΣ ΚΤΛ

Ανώνυμος είπε...

τι να κανουμε με τα ναρκωτικά; στα νοσοκομεια να'ναι οι εμποροι να πεινανε και τα δεντρα; στα μπαλκονια φυσικα
-ισως η μοναδικη- σωστη κινηση του προδοτικου μπατσοκ, οποιος σκεφτεται το αντιθετο ειναι ημιμαθης βλακας και δεν διαφερει απο τον ημιμαθη βλακα που ειναι υπερ των λαθροεποίκων.

Ανώνυμος είπε...

Έγραψα το 12:19 πόσο λάθος είσαι, 12:30.
κρίμα, κρίμα

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο 12.30 απελευθερωση του μπαφου τωρα.Δεν αξιζει για δυο τσιγαρα ενα πιτσιρικι να τρεχει στα δικαστηρια και στις φυλακες.Στη ολλανδια που επιτρεπεται ελευθερα οι θανατοι απο ναρκωτικα ειναι πολλοι λιγοτεροι σε σχεση με ελλαδα.Τα συμπερασματα δικα σας.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι τα κέρδη, οι θάνατοι, οι φυλακές κλπ. και όχι να έχουμε ανθρώπους υγιείς και σκεφτόμενους; το κάψατε τελείως ρε παιδιά όσο λέτε κι άλλα τόσο το αποδεικνύετε.

Ανώνυμος είπε...

Γνωριζετε εσεις οι υποστηρικτες της απελευθερωσης της χρησης κανναβης, κάποιον χρήστη ηρωίνης να ξεκινησε να τρυπιεται στα καλά καθούμενα, δίχως πρώτα να έχει περάσει απο τον προθάλαμο της χρήσης κάνναβης και χαπίων; Εγώ στον τόσο καιρό που ζώ το πρόβλημα εκ των έσω, δεν έχω γνωρίσει. Ένα παιδάκι 15 ετών που ξεκινάει να καπνίζει χόρτο, μέχρι τα 22 του θα έχει δοκιμάσει έστω και μια φορά ηρωίνη. Το καλό με το όλο θέμα είναι οτι θα γλυτώσει το κράτος πολλά χρήματα με το να απασχολει υπαλλήλους στη δίωξη και την εκδίκαση απλών χρηστών.

Ανώνυμος είπε...

Ξερεις εσυ 1.27 πολλους χρηστες ινδικης καναβης να μεινανε στη χρηση του μπαφου και να μην προχωρισανε σε ποιο σκληρα ναρκωτικα και να ζησανε μια χαρα οπως ολοι οι ανθρωποι.Εγω παντως πολλους.Αρα το συμπερασμα ειναι οτι κατα 50 τοις εκατο περιπου εξαρταται και στον ανθρωπο αν ειναι δυνατος χαρακτηρας η οχι.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=wIBlt88pZP4

Ανώνυμος είπε...

Ligotero apo 10% pernaei sto pio varia,,,,

STAMATA TH PROPAGANDA FILE

Ανώνυμος είπε...

στο παραπανω βιντεο υπαρχουν και υπερβολες σχετικα με τη δηθεν απολυτη αθωοτητα ακινδυνοτητα της καναβης αλλα οντως οι χρησεις του φυτου αυτου ειναι παρα πολλες

Ανώνυμος είπε...

1.47 εσυ δηλαδή θεωρείς οτι ενα παιδακι 18 ετων που καπνιζει χορτο, εχει ολοκληρωμενο χαρακτηρα ετσι ωστε να εχει και την ωριμοτητα να μην δοκιμασει ηρωινη;

Ανώνυμος είπε...

Ναρκωτικά επίσης θεωρείτε και το Αλκοόλ και η μπύρα και το τσιγάρο και το χασίσι και ο,τιδήποτε μας εθίζει. Ότι είναι βλαβερό για την υγεία μακρυά ζήτω ο αθλητισμός η υγιεινή διατροφή το ποδήλατο η κολύμβηση αυτά είναι τα ορθά όποιος θέλει παίρνει το λάθος δρόμο κανείς νόμος δεν θα απαγορεύσει σε κανέναν και τίποτα. Ακόμη ένα μεγάλο ναρκωτικό είναι και τα τυχερά παιχνίδια!!!

Ανώνυμος είπε...

11:48 μ.μ. Απο τη μία μπορεί να έχεις δίκιο. Αλλα σκέψου πως απο τη στιγμή που σου λέει οτι τωρα πια οταν είσαι χρήστης μη φοβάσαι, ποσο πιο εύκολα θα μπορείς να κάνεις τη χρήση. Θέμα ψυχολογίας ειναι. Εκεί που μεχρι τωρα είχες εναν ενδοιασμό (λεμε τωρα) τωρα ειναι σαν να σε σπρωχνουν σε αυτο. Κι αυτο κατα τη γνωμη μου δεν ειναι σωστο και καλό προς τους χρήστες.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ Ο ΛΟΥΛΑΣ
ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ........
ΣΑΦΗΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ....ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΙ ΑΝ ΒΡΗΤΕ ΜΕΤΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΛΩΞΕΣΚΙΣΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΧΕΣΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΙΔΡΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗ ΒΙΟΠΑΛΗ ΓΙΑ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΙΣΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ ΑΠ ΤΟ ΧΑΣΙΣ,ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ.ΑΣ ΚΑΛΕΣΗ ΕΝΑΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΑΣΙΚΛΗ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΣΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ.ΟΙ 10 ΕΚΑΤΟΜΙΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ 20 ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΟΒΟ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΙΣΧΙΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΡΙΟΤΕΡΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!ΠΡΟΣΟΧΗ!ΠΡΟΣΟΧΗ!
Το BLOG (όπως και άλλα αντινεοταξίτικα) έχει απήχηση και βάλανε ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ...να γράφουν προκλητικές αναρτήσεις ώστε να πούμε ακόμα και εμείς "ποιοί είναι αυτοί που μας προκαλούν;;;Βρείτε τους και κόψτε τις αναρτήσεις τους...". Έτσι σαν Δούρειος Ίππος θα ζητάμε την άρση της ανωνυμίας των BLOGS και τη παρακολούθηση μας...
ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ!!!!
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!
ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!
ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ BLOGS.....ΒΟΘΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!ΠΡΟΣΟΧΗ!ΠΡΟΣΟΧΗ!

Ανώνυμος είπε...

Είναι θλιβερό το γεγονός, ότι στην πατρίδα της επιστήμης, υπάρχουν κυνηγοί μαγισσών.

Τό ζήτημα έχει ερευνηθεί και αναλυθεί επαρκέστατα.

Το μόνο θέμα που προκύπτει είναι ο τρόπος που το επικοινωνείς.

Γιά ότι αφορά την κάναβη, θα πρέπει να γνωρίζει ο καταναλωτής, πως δεν είναι απαραίτητο, παρόλη την φυσικότητα του προιόντος, να είναι συμβατό με τη χημεία του οργανισμού του καθώς και με την ψυχολογική του κατάσταση.

Υπάρχει περίπτωση κάποιο άτομο που είναι επιβαρημένο να παρουσιάση ψυχωτικά επισόδεια.
(Νομίζω πως δεν υπάρχει ακόμα τρόπος διάγνωσης συμβατότητας, θα βοηθούσε πολύ κόσμο.)
Επίσης δεν συνηστάται σε "αγύμναστους" εγκεφάλους.
Απαιτείται, καλλιεργημένου και δραστήριου εγκεφαλικά ατόμου με υσχηρή θέληση.

Υσχηρή θέληση είναι το ζητούμενο απο τον καταναλωτή ουσιών, ακαιραιότητα χαρακτήρος,
μόρφωση και καλλιέργεια. Οι ουσίες δεν είναι για ομιλούντα πρωτεύοντα.

Υπο αυτή την έννοια και οι δύο πλευρές έχουν δίκιο. Οπότε να βρεθεί η χρυσή τομή μήπως?

Οι ουσίες μόνο εάν απαξιωθούν θα σταματήσουν να ιντριγκάρουν τον κόσμο και να γίνοντε ζητούμενο. Έτσι θα επιστρέψουμε στην φυσιολογικότητα, δηλαδή θα ασχολούντε με τιαύτα οι ελάχιστοι εκείνοι οι οποίοι έχουν την φυσική ροπή και αντοχή.

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΘΟΚΟΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΚΑΡΚΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΩ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ

ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ! ΠΛΗΡΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε η μόνη χώρα του πλανήτη που λόγω των μυαλών πολλών γέρων και ελλάχιστων νέων πίνουμε οι χρήστες κάνναβης αλβανικό χόρτο που έχει ποτιστεί με aceton, azax kλπ! Ούτε στην Αλβανία δεν πίνουν τέτοιο χόρτο! Και όλα αυτά σε μία χώρα που παράγει από τα καλήτερα ποιοτικά δέντρα! Μπράβο Έλληνες πατριώτες κλείστε φυλακή τους χρήστες για ένα τσιγάρο τίνγκα στο καρκίνο με τα λεφτά στους μπάτσους και στους αλβανούς μαφιόζους1 Εσείς κάνατε έτσι τι χώρα μετά σας φταίνε οι αριστεροί!

Ανώνυμος είπε...

παιδια το χειροτερο ναρκωτικο ειναι το ιντερνετ υπαρχουν χιλιαδες παιδακια που καθονται απο το πρωι μεχρι το βραδυ στον υπολογιστη και βλεπουν ανουσια πραγματα.Αυτο ειναι που εχει αποβλακωσει τα παιδια τελειως και τα εχει γαμησει ψυχολογικα.Κατα τα αλλα σας φταιει η αποποινοικοποιηση του μπαφου.

Ανώνυμος είπε...

PE MAGES AFISTE TIN KIVERNISI NA KANEI TIN DOULIATIS....KSERI O GIORGAKIS TI KANEI...DIKOMAS PAIDI EINAI..TO EIXE IPOSXETHI EDO KAI XRONIA ALOSTE.

Ανώνυμος είπε...

Προς 12.32.... Φιλαράκι γνωρίζεις πολλά άτομα να έχουν μπεί φυλακή για ένα τσιγάρο; Εδώ ρε έχουν χώσει μέσα εμπόρους με κιλά και στα 3 χρόνια αποφυλακίζονται λόγο καλής διαγωγής.... ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ; Ακου εκεί,,,φυλακή για ένα τσιγάρο...θα μας πάρουν με τις πέτρες.