Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ



ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΟΤΙ, ΟΝΤΩΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΘΑ ΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΚΑ.
ΕΓΚΛΗΜΑ 1ο.
ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑ ΣΤΑ....

ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΗΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ-ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ-ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ. ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΛΟΥΦΑΞΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΙΕΨΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.
ΕΓΚΛΗΜΑ 2ο.
ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΨΕΙΣ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ- ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΜ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.
ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
ΕΓΚΛΗΜΑ 3ο.
ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΤΑΣΣΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
ΕΓΚΛΗΜΑ 4ο.
ΕΒΑΛΕΣ ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΔΙΑΚΑΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ.
ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.
ΕΓΚΛΗΜΑ 5ο.
ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.
ΕΓΚΛΗΜΑ 6ο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΣ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑΠΡΟΣΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΤΑΙΖΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΟΚΤΩ.
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ, ΠΟΛΥ ΗΘΙΚΟΣ ΣΕΜΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ, ΠΟΛΥ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
ΑΛΛΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΡΝΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 10.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΥΚΟΥΣ;
ΑΡΓΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Υ.Γ.
ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2009 ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:
ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

Λάμπης Π.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρόσφατα στην εκπομπή του ο Παπαχελάς κάλεσε τον Αλέκο Παπαδόπουλο ο οποίος
ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι η χώρα είναι πλήρως χρεοκοπημένη.
Τώρα γιατί ο δημοσιογράφος της Bildimebrg να καλέσει τον Α.Π. για να πουν αυτά που είπαν;
1- To ΠΑΣΟΚ κάνει ασκήσεις επί χάρτου για να δει πως αντιδράμε στην ιδέα και αναλόγως να χειριστεί το θέμα.
Κάποιος πρέπει επιτέλους να πει την αλήθεια και αυτός ήταν ο Α.Π.
2- O Α.Π. μας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ και την λύση -την γνώμη του. Δηλαδή πως η μόνη λύση είναι να ξεπουλήσουμε
και τα τελευταία ασημικά. Τα τελευταία περιουσιακά στοιχεία - μπας και ξεχρεώσουμε.
Είπε ακόμη πως αν χρειαστεί σ' αυτό μπορεί να βοηθήσει κι αυτός.
Τι λέτε μωρέ! Δεν φτάνει τόσο κακό πυ κάνατε εξακολουθείτε αμετανόητοι.
Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ εκεί που μας χρωστάγαν μας πήραν και το βόδι.
Εγώ λέω πως Γουδί δεν μας χρειάζεται. Γιατι να βαφτούμε με το αίμα σας. Δεν αξίζει δεκάρα.
Αυτό που πρέπει να γίνει πριν από κάθε άλλο είναι:
- Δήμευση όλων των περιουσικών στοιχείων των πολιτικών και Διοικητών των μεγάλων οργανισμών της τελευταίας δεκαετίας.
Διότι υπήρξαν υπεύθυνοι με τις πράξεις και τις παραλήψεις τους για την επικείμενη δημοσιονομική καταστροφή.
- Η σύνταξη των πολιτικών (όλοι ανεξαιρέτως) να είναι μία και μάλιστα να είναι αυτή του ΙΚΑ.
Αυτά για αρχή. Για να τελειώνουμε με τους σύγχρονους 'δοσίλογους', τους σύγχρονους εφιάλτες.

Ανώνυμος είπε...

Τ Ι Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ Ε Ι Ν Α Ι Α Υ Τ Ε Σ???????
Αυτο το ηληθιο κομματοσκυλο δεν καταλαβε τιποτα?
Παει να δωσει συγχωροχαρτη στον χοντρομαλακα ?
Ο χοντρος ειναι τοσο προδοτης οσο και ο ΓΑΠ οσο και ο αντωνακης .Ελεος πια με το πολιτικο συστημα
γκρεμιστε το ,να δουμε ασπρη μερα.

Ανώνυμος είπε...

φιλαρακι κι εγω μαζι σου ειμαι αλλα δεν βλεπω να σηκωνουμε κεφαλι στους δοσιλογους και αυτο με προβληματιζει πολυ

Ανώνυμος είπε...

8:41 Μήπως δεν είναι αλλήθεια αυτά που γράφει ο αρθρογράφος και φωνάζεις; Απ΄την πρώτη στιγμή πυ ανέλαβε την διακυβέρνηση,έπρεπε να είχε κλείση μέσα τον πούστη τον εβραικό κοκοβιό και τη συμμορία του και να στείλει το παχύδερμο τον Πάγκαλο στο εκτελεστικό.Αλλά θα καιγόταν απ
τους πράσινους συμμορίτες όλο το κράτος.Μήπως δεν είναι αλήθεια ότι έπρεπε να εξωβελήσει την κόρη του βρυκόλακα και τον κουφό σαρακατσάνο κι άλλλα λαμόγια που του έσκαβαν τον λάκκο.Συγγυρία είναι που ούρλιαζαν με γουρλομένα μάταια όλα τα φασιστοκάναλα εναντίων του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου και του Τάσου Παππδόπουλου τότε; Μήπως όταν έκανε τις συμφωνίες με τον Πούτιν Κουφάλα Μπακογιάννενα,υπέγραφε συμφωνίες με τους Αμερικανούς. Μήπως το πουστόπαιδο ο αρχηπροδότης ΓΑΠ δεν κστέβσινε σε πορείες για δήθεν ξεπούλημα της Χώρας;τυχαία πέθαναν πρίν την ώρα τους Χριστόδουλος και Παπαπδόπουλος;
ΦΆΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΒΓΡΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ.ΠΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΓΑΠ,Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΣΚΑΤΟΛΑΜΟΓΙΑ.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΑΣΚΕΛΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕ.

Ανώνυμος είπε...

Πιστευα οτι η περιπετεια στην οποια εχουμε μπλεξει θα μας ανοιγε τα ματια,αλλα δυστυχως ειμαστε αναξιοι να λεγομαστε Ελληνες.εχουμε παθει ιστορικη αμνησια ,οχι μονον της αρχαιας αλλα και της συγχρονης ,αξιοι της τυχης μας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΚΛΗΜΑ 1ο
Λογικό εφόσον και ο ίδιος μαζί με το μεγαλύτερο μέρος τον υπουργών του ήταν και είναι βουτηγμένοι στα σκατά!
ΕΓΚΛΗΜΑ 2ο
Για τα μάτια του κόσμο ακολούθησαν πρωτοφανών διαστάσεων μίζες,σκάνδαλα και γενικά μια από τα ίδια. Οι εργολάβοι έκαναν τρελό πάρτι!!!

ΕΓΚΛΗΜΑ 3ο
Δεν εναντιώθηκε πουθενά απλά δεν είχε γνώμη και άποψη ουσιαστικά ήταν υπέρ του σχεδίου Ανάν αλλά δεν είχε τα αρχίδια ή την αφέλεια να το πει όπως έκανε ο ΓΑΠΑΣ.


Στο 4 και στο 5 συμφωνώ μαζί σου. Το 6 μόνο εσύ το είδες ή μάλλον το φαντάστηκες.

Υ.Γ. Με δύο λόγια άλλο ένα μεροληπτικό άρθρο του blog υπέρ του ανίκανου χοντρού που με τις μαλακίες τους εκτόξευσε το έλλειμμα και οδήγησε την Ελλάδα μια ώρα νωρίτερα στη χρεωκοπία.

Καλό θα είναι αυτή η λαγνεία του blog υπέρ του μπουλούκου να σταματήσει κάποια στιγμή γιατί έχει αρχίζει να αγγίζει το όρια της διαστροφής.

Ανώνυμος είπε...

Ειχα ακούσει οτι ο Καραμανλής είπε:
"Δεν θα πληρώσει η Νατάσα και τα παιδιά μου αυτά που έκανε ο πατέρας σου"
Δηλ. τον απείλησαν και έφυγε...

ΜΥΡΤΑΛΗ είπε...

δυστυχως η διαροη και η αρπαγη συνεχιζεται αγριως ακομη και τωρα τα παιρνουν αλιως, με υπερωριες ,με κατασπαταλησι του δημοσιου χρηματος.Ειναι τοσα τα σκανδαλα που ο Ελληνας τι να πρωτοερευνηση το ποσον της υπουργου της δικαστικης της των 20.000 περναει απαρατηρητο .Οι ΝΔκρατες τιμωρισαν το κομματους τα νουμερα δειχνουν. Τα ΠΑΣΟΚια αμετανοητα.Πριν το ΠΑΣΟΚ η χωρα ειχε βιομηχανιες αυτα ειναι γνωστα και πρωτια στην ναυτηλια ειχε την αξιοπρεπεια της. Τα συνθυματα της κοινωνικοποιησις τα ατελειωτα σκανδαλα χρηματιστηριο προδοσιες μιζες.......Ας γυρισομε σελιδα περα απο κομματα και ενωμενοι για την χωρα μας να τους διαγραψουμε Εχουν ενα μεγαλο οπλο τον ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός φταίει για πολλά και δεν πρέπει να βγάζει την ουρά του έξω. Φταίει γιατί ψήφιζε όλα αυτά τα χρόνια (35) βάση προσωπικού συμφέροντος κι όχι βάση εθνικού. Ψήφιζαν κόμματα (κόμμα=κομματιάζω, τεμαχίζω δλδ. Διαίρει και Βασίλευε) Ένα κόμμα υπήρχε πάντα, η ΕΛΛΑΣ και ένα χρώμα το γαλανόλευκο, οι έλληνες όμως δεν το προτίμησαν! Κατάφεραν και μας αφελλήνισαν και μας έκαναν σύγχρονους γεννίτσαρους. Αν αγαπούσαμε την πατρίδα μας δεν θα την αφήναμε στα χέρια τους, όπως δεν αφήνουμε τα παιδιά μας όπου νά'ναι. Οι Έλληνες έφταιξαν και θα πληρώσουν το τίμημα. Με αφήνει αδιάφορο το τι θα πάθουν. Το αξίζουν. Την πατρίδα μου κλάιω που βλέπω αν την ξεπουλάνε. Κατηγορώ τον Ελληνικό λαό για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Οταν ανεβαινει τετοιο αρθρο στο Blog τι μας το παιζεται μετα οτι ενδιαφερεστε για το μελλον αυτου του τοπου?
Εχουν φταιξει ολοι τους παρτε το χαμπαρι! Αυτος δεν ηταν που διοριζε αβερτα στο δημοσιο? Αυτος δεν ηταν που εκριβε το χρεος και δεν λαμβανε κανενα μετρο?
Αυτος δεν αφησε να καψουν ολη την Ελλαδα ενω υπηρχε σχεδιο.
Αυτος δεν ηταν που οταν επεφταν τα μηνυματα να καψουν την Αθηνα ηταν ανυμπορος να παρει μετρα. Φανταστειτε δεν ειχε σκασει η μεγαλη μπομπα για τα χρεη μας και αυτος δεν ηταν που κρυβοταν και δεν εμφανιζοταν πουθενα? Πως θα επαιρνε σημαντικες αποφασεις οταν θα εσκαγε το μεγαλο προβλημα?
Ποσο ευκολα ξεχναει ο Ελληνικος λαος!
Εχουμε καταντησει Ελληνοελληνες και ειχε δικιο ο Λιαντινης που μας εκραζε. Απεχουμε αιωνες μακρια απο τους προγονους μας Σωκρατη, Αριστοτελη,Πλατων,Εμπεδοκλη, Αναξιμανδρο,Πυθαγορα,Πυθεα,κ.α.

ΓΣΧ είπε...

Επιτέλους ...
Ξεσκονιστείτε απ' την βρώμικη και ραδιενεργή σκόνη πού κουβαλάτε πάνω σας, χρόνια ολόκληρα..
Αποτινάξτε τον ζυγό και σπάστε επιτέλους τις αλυσίδες που σας έχουν καταντήσει ζόμπι,
ζωντανούς - νεκρούς..
Ποιούς εμπιστευτήκατε, σε ποιούς αφήσατε τις ζωές σας και των παιδιών σας ?
Ποιούς θαυμάζετε και ποιούς μακαρίζατε δεκαετίες τώρα?
Το απόλυτο τίποτα.. Ανδρείκελα ,μαριονέτες και πιόνια σκοτεινών και υπανθρώπων εξουσιαστών..
Επιτέλους..είμαστε στην κρισιμότερη καμπή, και τα μωρά ακόμη το έχουν καταλάβει
Αποτινάξτε τον ψυχοφθόρο ζυγό και γυρίστε παντελώς την πλάτη
στους επικυρίαρχους και στα ντόπια τσιράκια τους..
Οι μεγαλοεκδότες κλείνουν σιγά σιγά τα μαγαζάκια τους
Ο κόσμος άρχισε να ..αφουγκράζεται ......
Στείλτε τους αδιάβαστους μια ώρα γρηγορότερα
Τα υπνοκάναλα πνέουν τα λοίσθια: Πετάξτε τις τηλεοράσεις, δεν σας χρειάζονται
Δεν σας χρειάζονται ούτε και τα αγαθά τους : Ούτε τζιπ και μερσεντες, ούτε τηλεοράσεις και οθόνες, ούτε βίλες 300 τετραγωνικών, ούτε τράπεζες και καταθέσεις..
'Ολα ήταν ψέματα
Σας έριξαν τα μεγάλα δολώματα, την χλιδή και την τεχνολογία τους για να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλό τους : Τον ατέλειωτο ύπνο σας..
Και τα κατάφεραν...Ακόμα κοιμάστε

Ακόμα χρήμα, επίδειξη και ''εγώ'' ονειρεύεστε..

Δεν χρειάζεστε κανέναν πολιτικό, αυτοί δεν πολιτεύονται για να εξυπηρετήσουν εσάς
Τα μεγάλα αφεντικά ,τα κρυμμένα , άρχισαν να χάνουν τον ύπνο τους..
Κάτι άρχισε να στραβώνει..
Ζυγώνει το τέλος και έχουν χάσει κάθε αίσθηση χιούμορ ..
Δεν μπορούν ούτε να κρυφτούν πλέον
Δεν προλαβαίνουν να εφαρμόσουν το τελικό σχέδιο
Κάποιος, κάτι, τους χάλασε τα σχέδια...........

Θα μείνετε αμέτοχοι και όπως πάντα απόντες,

ή έστω και τώρα
θα ξυπνήσετε επιτέλους ?

Ανώνυμος είπε...

ελεος ρε παιδαι οκ φαγατε τον ανρθωπο τον Καραμανλη αλλα στοπ παιε τελειωσε τωρα πρεπει να ασχολειθουμε με τον μαλακα τον παπανδρεου που ξεσκησε την χωρα. αν σας αρεσει ετσι οπως ειμαστε θα κανω κατι για πρωτη φορα θα ψηφισω παπανδρεου μονο και μονο να ξαναβγει για να δειτε την γλυκα καραγκιοζηδες. αν ειναι δυνατον πεταξτε εξω τον μαλακα να τελειωνουμε γαμησε ολη την ελλαδα και θα συνεχισει να το κανει.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΜΕΡΚΑΜΑΤΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΔΝΤ!!!!!!!!!!!

ΧΤΙΣΤΗΣ...... 100 ΠΕΣΣΟΣ ΔΗΛΑΔΗ 10$
ΜΠΑΡΜΑΝ..... 50 ΠΕΣΣΟΣ ΔΗΑΔΗ 5$
ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ.... 10 ΠΕΣΣΟΣ ΔΗΛΑΔΗ 1$
ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΗΝΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ
ΗΛΙΘΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Ανθρωπος ο καραμανλης? χαχαχαχα
Απο τα καλυτερα ανεκδοτα της ημερας. Προδοτες ειναι ολοι τους! Συμφωνω με 09:21,10:54, 11:04, 11:44

Ανώνυμος είπε...

Και λίγο πολύ είμαστε και μεις φίλε μου προδότες που ψηφίζαμε και τους στηρίζαμε.Δηλαδή ρε μάγκα εσύ που κράζεις αν ο Καραμανλής σού έλεγε ότι με αναγκαζουν να φύγω με απειλές ή οτιδήποτε άλλο θα τον πίστευες?Σαφώς και όχι!Οπότε φταίμε που υπομένουμε σαν ραγιάδες όλα αυτα που εν αγνοία ; μας δημιουργήσαμε γιατί μας άρεσε να λέμε έλα μωρέ είναι μακριά όλα αυτά,εδώ είναι Ελλάδα ,δε βαριέσε,κλπ κλπ Είχαμε αποκοιμηθεί και βλέπαμε και ωραία όνειρα ...Ελπίζω να ξυπνάμε σιγά σιγά και να είμαστε πιο προσεκτικοί σε επιλογές αλλά με τόσα χρέη σκεφτεσαι; με 600 ευρά σκέφτεσαι;Θέλει τόλμη η αρετή. ο ενάγων

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΓΡΑΦΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ.
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ .
ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΜΑΣ ΤΟ 'ΠΑΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.
ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΕΡΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.
ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ, ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ.
ΚΕΡΑΤΕΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΕΡΑΤΑΔΩΝ.
ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ....

...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...

..ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...



............ΕΥΖΩΝ..............

Ανώνυμος είπε...

Ας εβγαινε κι ας το ελεγε αν τον πιεζαν και τον απειλουσαν. Οταν εισαι πρωθυπουργος πρεπει να εισαι ηρωας και αυτος ο ανθρωπακος μονο ηρωας δεν ηταν. Αλλιως θα γινοσουν εσυ κι εγω πρωθυπουργος. Στην αρχαια Ελλαδα δεν λειτουργουσαν ετσι. Ο Λεωνιδας σαν βασιλιας τα εβαλε με θεους και δεμονες. Καλα τα ειπε και ενας πιο πανω οτι εχουμε καταντησει Ελληνοελληνες.
Αληθεια και τους διορισμους στο δημοσιο ενω εκρυβε τετοιο Ελλειμα γιατι τους εκανε? Γιατι τους διοριζε? Γιατι εβαζε δικα του ατομα? Για τις μεταθεσεις στο στρατο? Αληθεια αυτους που τρωγανε με χρυσα κουταλια ποιος τους ανεχοταν? Προδοτες θα μεινουν στην ιστορια γιατι χρεωσαν την χωρα και μετα μας ειπαν οτι αναγκαστηκαν να δωσουν την εξουσια. Καραμανλης και Γιωργακης μαζι τα κανονισαν.
Κολοκοτρωνης "Φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους"