Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Σήμερα Σάββατο απο τις 10 το πρωί.LIVE όλες οι εξελίξεις στο Φεστιβάλ της Κερατέας.Μείνετε συνδεδεμένοι ΕΔΩ




Το κινητό συνεργείο του STOPCARTEL TV θα μεταδίδει ΑΠΟ τις 10 το πρωί του Σαββάτου 9 / 4 LIVE όλες τις εξελίξεις ΑΠΟ τόν κόμβο της ΒΙΟΠΑ της μαρτυρικής περιοχής της Κερατέας, όπου διεξάγεται το τριήμερο καλλιτεχνικό Φεστιβάλ για την υποστήριξη του αγώνα των πολιτών. Μείνετε συνδεδεμένοι με το TV STOPCARTEL.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμφύλιος κανονικός. Στην Λυβίη τα πράγματα είναι πιο ήσυχα. Κι όλα αυτά για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των Γερμανών που θέλουν να επεκτήνουν το αεροδρόμιο και θέλουν να αγοράσουν την περιοχή τζάμπα!! Τι να πει κανείς. Κρίμα και στους προδότες αστυνομικούς. Πάντα ήμουν με το μέρος τους, τώρα αρχίζω και σκέφτομαι αλλιώς!! Δυστυχώς!

Ανώνυμος είπε...

άντε για άλλη μια φορά...πάμε όλοι μαζί ....έτοιμοι.....ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΟΚΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!! γρήγορα πίσω στο γουρουνοστάσιο!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο.Ε.Α.
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΑΛΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΟΔΟΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ. Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ !!!

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΥΣΤΑΤΕ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΑΠΟΚΡΥΨΕΩΣ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΑΙΡΕΤΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ «HONG» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕ Η ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, Ή ΚΑΤΑ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΝ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ».
ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ...