Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Τρεμόπουλος: “Δημοκρατική παρένθεση ο Μπουτάρης!”, Γιατί βρε τεράστιε, οι υπόλοιποι γίνονταν δήμαρχοι με τα τάνκς;



Anti-ntp:ΜΠΑ; ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΕ ΖΕΙΣ; ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ; ΔΛΔ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ; ΛΑΜΟΓΙΟ; ΞΕΦΤΥΛΑ; 
Εκτός εάν τα σκουπίδια είναι “δημοκρατικό επίτευγμα” και η οικολογία έχει μεταλλαχθεί σε αέναη προσπάθεια ρύπανσης των μιαρών πόλεων που ζουν “αντιδημοκράτες”…
Καμία πιθανότητα μετεκλογικής συνεργασίας των Οικολόγων Πρασίνων με τα δύο κόμματα δεν δίνει ο ευρωβουλευτής του κόμματος Μιχάλης Τρεμόπουλος. «Δεν μπορείς να συνεργαστείς με κυβερνήσεις που.....

βούλιαξαν τη χώρα και  πρόσωπα που ταυτίζονται με λογικές ατιμωρησίας των εμπλεκόμενων στα σκάνδαλα. Η ελληνική κοινωνία είναι απέναντί τους» ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο Κανάλι Ένα. Εξήγησε βέβαια ότι ως κόμμα πιστεύει στο διάλογο και στις προγραμματικές συγκλίσεις αλλά όπως τόνισε «υπάρχει έλλειμμα αξιοπιστίας» από τα μεγάλα κόμματα και σίγουρα δεν υπάρχει κουλτούρα πολιτικής συνεργασίας.
Παράλληλα άσκησε κριτική στην «μνημονιακή» πολιτική του ΠΑΣΟΚ αλλά και στον Θεόδωρο Πάγκαλο κάνοντας λόγο «όχι απλά για ατυχείς εκφράσεις αλλά και για κυνική αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πολιτικής που ακολουθείται».
Όπως ανέφερε η πολιτική ΠΑΣΟΚ είναι αδιέξοδη «απλά κάποιοι ακόμη βρίσκονται στο κατάστρωμα που του πλοίου και άλλοι στα αμπάρια».
Σε ό,τι αφορά τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη αναφέρθηκε στη δυσκολίες που αντιμετωπίζει εκφράζοντας την ελπίδα ότι η δημαρχεία του δεν θα είναι απλά μια «δημοκρατική παρένθεση» για την συμπρωτεύουσα.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι μαλακίες λέει μωρέ....
Άσε μας ρε Τρεμόπουλε!
Μαυρίλα, χαζή προπαγάνδα γ' διαλογής...

Ανώνυμος είπε...

Τρεμόπουλος===Τα Σκόπια είναι Μακεδονία
Προδότη βρομιάρη που το παίζεις πράσινος. Με σκοτεινή ψυχή σαν την δική σου, μόνο μαυρίλα σκορπίζεις. Αλήτες, θα έρθει και η δική σας η ώρα!!!

Ανώνυμος είπε...

PALIOARXIDI TREMOPOULE KAI OLES OI ADERFES EKEI
THA ERTHEI KAI I DIKIA SAS H ORA
MOUNOPANA

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ....

...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...

...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...



............ΕΥΖΩΝ............

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΡΜΑ......ΣΟΡΥ ΛΟΓΩ ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΕΓΙΝΕ

Ανώνυμος είπε...

Τρεμόπουλε νεοταξικό γουρούνι ψευτο-οικολόγε του κόλου το σκοινι που θα κρεμαστείς θα ειναι απο ανακυκλωμένα υλικά στο υποσχόμαστε!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα ματια σας δεκατεσσερα παιδια ,οι προδοτες υπαρχουν παντου.
Υπατια

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπουτάρης δεν είναι δημοκρατική παρένθεση, είναι σκέτη παρένθεση το ίδιο και συ προδότη, πουλημένε πράσινο άλογο!!