Σάββατο 9 Απριλίου 2011

The Washington Times: "Τα επόμενα εικοσιτετράωρα ο Παπανδρέου αναλαμβάνει δράση για τη Λιβύη"



Ειρηνευτικό σχέδιο για την Λιβυη αναμένεται να παρουσιάσει τς επόμενες ώρες ο Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Την είδηση έδωσε στην εφημερίδα Ουασιγκτον Ταιμς ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δόλλης, ο οποιος παραβρεθηκε μαζι με τον υπουργο Εξωτερικων Δημ. Δρούτσα στην συνάντηση που είχαν την περασμενη Κυριακή ο υπηρεσιακός ΥΠΕΞ της .....Λιβύης Abdul Ati al-Obeidi με τον Γιωργο Παπανδρεου στην Αθηνα. Ο κ. Δόλλης δήλωσε ότι η Ελλάδα πρόκειται να παρουσιάσει ειρηνευτική πρωτοβουλία για τη Λιβύη τις επόμενες μέρες, χωρίς ομως να αποκαλύψει λεπτομέρειες του σχεδίου.
Ο υφυπουργος Εξωτερικων σημείωσε ότι αυτό θα συμφωνεί πλήρως με τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. «Χρειαζόμαστε μετάβαση από το τωρινό καθεστώς, καθώς και πολιτικές μεταρρυθμίσεις», ειπε ο κ. Δόλλης προσθετοντας ότι ο κ. Παπανδρεου βρισκεται σε πεαφη και με αλλους ηγετες για τι μελλει γενεσται στην Λιβυη.
Ο κ. Δόλλης στην συνεντευξη του ειπε οτι στην συναντηση της Κυριακης, η ελληνικη κυβερνηση επανελαβε το μηνυμα της διεθνούς κοινότητας για πλήρη σεβασμό των αποφάσεων του Συμβουλιου Ασφαλειας και για άμεση κατάπαυση του πυρός, ενώ υπογράμμισε ότι το κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η αποφυγή μιας γενικευμένης ανθρωπιστικής κρίσης και όχι προτάσεις εξόδου του Καντάφι. Το μήνυμα που μετεφερε ο Λίβυος απεσταλμένος ήταν ότι πρέπει να αποφευχθεί ο εμφύλιος πόλεμος και ότι η κρίση πρέπει να τελειώσει.
newpost

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και αν είναι επιτυχημένη η επέμβαση του εθνοπροδότη, τότε θα προταθεί για νόμπελ ειρήνης.
Επειτα θα του πουν να αναλάβει γ.γ. του ΟΗΕ.
Οπότε θα του ανοιχθεί ο δρόμος να την κάνει τρέχοντας από το μπάχαλο που δημιούργησε στο ΕΘΝΟΣ, έχοντας μια καλή δικαιολογία.
Τέλος έχοντας την εμπειρία του μικρόκοσμου που κατέστρεψε, θα μεγενθύνει το χάος πλανητικά.
Χα χα χα χα χα.
Γελάω για να μην κλαίω. Τα δάκρυα στερέψαν.

Ανώνυμος είπε...

παιδια τον γιωργακη περιμενουνε να δωση λυση ωρε μπραβο τον γιωργακη πολυ μυαλο πρεπει να εχει αυτο το παληκαρακι που εχει και ποδηλατο με τουρπο γεια σου ωρε γιωργη μεγαλε αθληταρα που θελεις την ελλαδα για τα λευτα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιωργάκης πιστεύει ακόμα;
Να τον ξυπνήσουμε σιγά σιγά;

Ανώνυμος είπε...

Α ρε πασοκ, επικεντρο ενδιαφεροντος η Ελλαδα με παγκοσμιου βεληνεκους ηγετη. Διαμορφωνουμε ιστορια στις εξωτερικες εξελιξεις.

Ανώνυμος είπε...

πιάνει πόρτα για το χειμώνα ο Γιωργάκης, ετοιμάζονται να την κάνουν ομαδικά, εδώ με την πείνα που θα πέσει δε λέει να μείνουν, τα σαλέ στις Άλπεις θα αναστενάξουν! και ξανά προς τη δόξα τραβά!

Ανώνυμος είπε...

Ρε αλλοπαρμένοι και σκοταδιστές αντί να χαίρεστε που θα σταματήσει ένας εμφύλιος αν σταματήσει λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος σου ειπε οτι ο εμφυλιος ειναι ασχημο πραγμα ρε.
Καθε φορα που καποιοι αντιδρανε με οπλα εσυ βλεπεις εμφυλιο;

Να γινει καθε χωρα τοτε 700 κομματια μπαγλαμα ε μπαγλαμα

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκο 3.17,

Χαιρόμαστε που θα σταματήσει ένας εμφύλιος.
Αυτό που λένε όλοι εδώ μέσα, είναι ότι ο γιωργάκης πρώτα έπρεπε να κοιτάξει το μπουρδέλο που δημιούργησε και μετά να πάει να σώσει τα μπουρδέλα που δημιούργησαν άλλοι.
Γκέγκε?

Ανώνυμος είπε...

Ντάξει ρε μπαγλαμά ωραία τα λες. Ας σκοτώσουμε για να μην γίνει κομματάκια η όποια χώρα. Πάνε να σκοτώσεις τον αδερφό σου ή τον γείτονα σου

Ανώνυμος είπε...

3:29 o ΓΑΠ πληρωθηκε χοντρα για να το κανει μπουρδελο, δεν ειναι ευκολο πραγμα αυτο να εισαι ενας ξεφτιλισμενος αρχηγος και να συνεχιζεις ακαθεκτος. Γελοιοποιειται με την πρωτοβουλια στη Λιβυη (με εντολες ΗΠΑ σιγουρα) εχει αποδειξει οτι ειναι ενας αποτυχημενος. 3:30 για πιο εμφυλιο μιλατε, το βολεμενο 20% του ΠΑΣΟΚ που εν καιρω κρισης σπαταλα και τρωε, ενω απεναντι του ο υπολοιπος κοσμος γκρεμιζεται?? τετοιοι πεινασμενοι γειτονες δεν υπαρχουν? ο ΓΑΠ ειναι ηγετης του 20 % του ελληνικου λαου?? και οι υπολοιποι τι ειναι decor??

Ανώνυμος είπε...

http://eamgr.wordpress.com/category/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/