Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ



Εφ. Μπιρλίκ 21-3-2011 - Η ABTTF συνεχίζει τις συναντήσεις με τους συλλόγους-μέλη Η Ευρωπαική Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF) συνεχίζει τις επισκέψεις σε συλλογους-μέλη. Στο διάστημα 18 με 20 Μαρτίου 2011, επιτροπή της ABTTF αποτελούμενη από τον πρόεδρο Χαλίτ Χαμπίμπογλου, τον αντιπρόεδρο Σεμπαετίν Μουμίν, τον Γενικό Γραμματέα Οζκάν Ρεσίτ,τον υπεύθυνο Ν. Ευρώπης Τζενγκίζ Ισμαήλ, τον υπεύθυνο για ....αθλητικά, πολιτιστικά και εκπαισδευτικά θέματα Αϊντίν Μεχμέτ και το μέλος του Ελεγκτικού συμβουλίου Ενγκίν Ισμαήλ, επισκέφτηκαν τον Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δ. Θράκης του Γκίζεν, τον Σύλλογο τουρκικών οικογενειών Δυτικής Θράκης του Σβάινφουρτ, τον Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δ. Θράκης του Χερζογκενάουραχ, τον Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης του Λάουφ, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τούρκων Δ. Θράκης Σβάμπαχ, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τούρκων Δ. Θράκης του Φόχτβάνγκεν, τον Σύλλογο Τούρκων Δυτικής Θράκης Μπαβιέρα, και τον Σύλλογο Τούρκων Οικογενειών Δυτικής Θράκης Μπαβιέρα.
Η ABTTF κατά την διάρκεια των συνομιλιών με τα μέλη, ενημέρωσε για τις πραγματοποιηθείσες εκδηλώσεις και για τις κινήσεις λόμπι που έχουν γίνει, καθώς και για τις κινήσεις που σχεδιάζεται να γίνουν στο μέλλον.Στις συναντήσεις συζητήθηκαν τα τρέχοντα θέματα της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή. Επίσης η επιτροπή της ABTTF άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι στις περιοχές τους.

tourkikanea

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τουρκομόγγολα πλησιάζει το τέλος σας.

Ανώνυμος είπε...

Τα έχουν ξεπουλήσει όλα ρε παιδιά, κι εμείς καθόμαστε;;;

Ανώνυμος είπε...

λυση = ανταλαγη πλυθησμων

Ανώνυμος είπε...

αυτοί οργανώνονται και εμείς το χαβά μας, δεξιά αριστερά μέση πάνω κάτω το έχουμε ζαλίσει, αλλά μάλλον πρέπει να μας την κάνουν για να συνέλθουμε, στον ύπνο θα μας πιάσουν οι βάρβαροι.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΣΕΙΣ;ΕΔΩ ΣΤΟ GOOGLE EARTH ΑΝΑΓΡΑΦΟΦΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

καλα ο κοσμος στην θρακη τι περιμενει να βγουν οι προφητειες του παισιου και να ερθει η ρωσια να πολεμησει την τουρκια και να παρουμε την κωνσταντινουπολη πισω, εδω θα μας γαμησουν οι τουρκοι στην θρακη, και οι θρακιωτες μεγαλα μοσχαρια καθονται και κοιταζουν με το μετεωρο βλεμμα της αγελαδας, αμετοχοι, λες και αυτα συμβαινουν σε μια μακρινη αλλη χωρα την χωχαρουπα.

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΦΙΓΚΟΦΩΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΗΛΘΕ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΜΟΓΓΟΛΑ ΛΕΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙ. ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ερωτω στην θρακη οι θρακιωτες τι κανουνε?οταν οι μουσουλμανοι εχουν και σημαια ανεξαρτητης θρακης?

Ανώνυμος είπε...

περιμενουν τις προφητειες του παισιου για να πανε στην κωνσταντινουπολη για ταμα,κοντευουν να χασουν και αυτα που εχουν και ακομα περιμενουν, ξυπνηστε ο καιρος για τα σπανακια περασε, αλλο το προβλημα υπαρχει ακομα στην θρακη και ειναι οι μουσουλμανοι που περιμενουν να σας μαθουν ολες τις στασεις του ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

βρε στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή κοιμόσαστε ακόμα, τι περιμένετε;;;; καλά, στην Αθήνα είναι πιο γιαούρτι τα μυαλά και νομίζουν ότι η Θράκη είναι στο Μεξικό και γενικά του στυλ δε μας πιάνει τίποτα, γρηγορείτε, ετοιμάζονται..

Ανώνυμος είπε...

μακαρι να αφηναν εστω και για λιγο,το στρατο,να τους στειλουν απο εκει που ηρθαν!και οχι να τους νταντευουμε μηπως και δυσαρεστηθουν για κατι!στο τελος θα μας γαμησουν και στο ιδιο μας το σπιτι!στην Τουρκια ετσι αφηνουν τους Ελληνες να φωναζουν,οσοι απομειναν!αλλα εχουμε ταυτισει το να εισαι Ελληνας με το να εισαι φασιστας!αν πατε ποτε Τουρκια, θα καταλαβεται πολλα!μεχρι την Αγκυρα,οχι μονο Κωνσταντινουπολη!!!

Ανώνυμος είπε...

αν δεν ξυπνησει η ντοπια κοινωνια στην ξανθη και στην κομοτηνη θα το φυσανε και δεν θα κρυωνει τα πραγματα ειναι επικυνδυνα και μερικοι πετανε χαρταετο οι μουσουλμανοι ετοιμαζονται, και οι χριστιανικη νεολαια δεν λεει να βγει απο τα κλαμπ εχουν κολησει οταν τα πραγματα ερθουν τουμπα θα αποφασιζουν οι μουσουλμανοι, μετα θα κοπουνε ολα, θα δουν τι θα πει να κυβερναει το ισλαμ.

Ανώνυμος είπε...

αυτοί είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, τους έχουν δασκαλέψει μια χαρά και εμείς σα χάχες βόδια πίνουμε καφέδες και τους κάνουμε τεμενάδες μη τους θίξουμε κιόλας και διεκδικούν μετά τα της μειονήτητας δικαιώματα τα ρεμάλια, ουστ, θέλεις τούρκο φίλο; κράτα κι ένα ξύλο!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΘΗΝΑΙΟΧΑΜΟΥΤΖΗΔΕΣ, ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΘΡΑΚΗ ΑΙΓΑΙΟ Κ.Τ.Λ.ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΓΙΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

δε σε καταλάβαμε 11:52;;;;ποιά Αθήνα;;;;;

Ανώνυμος είπε...

βλακα 11:52 και τουρκολαγνε θα παρεις και εσυ τον δρομο σου μαζι με τα μεμετια,αντι να καταλαβεις οτι υπαρχει προβλημα στην θρακη και να κανεις ενεργο αγωνα για τον τοπο σου σε ενοχλουν τα σχολια,κοιτα τωρα εσυ αυτην την στιγμη που αυτα που λες οτι γινονται στην αθηνα στην θρακη γινοντουσαν ανεκαθεν.

Ανώνυμος είπε...

τον ενοχλούν τα σχόλια γιατί το ξέρει ότι έτσι είναι τα πράγματα κι αντί να πει κάτι πάνω σε αυτό μπεμπεκίζει.

Ανώνυμος είπε...

Ολα αυτά γίνονται με την παρότρυνση της Αθήνας
με το ξεπούλημα των πολιτικών μεγάλων παρατάξεων,λογο ψηφοθυριας που δίνουν ψηφοδέλτια γραμενα στα τουρκικά σε περιοδους εκλογων και πραγματοποιουν καθε μα κάθε απαίτηση και αιτημα των μουσουλμανων.
Για λιγους ψηφους ξεπουλανε τα παντα.Γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε και αν νομιζετε οτι μαθατε απο αυτο το ρεπορταζ ησαστε γελασμενοι,τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα!!!
ενας Κομοτηναιος

Ανώνυμος είπε...

πολύ χειρότερα;;;;για φαντάσου, ε είμαστε άγελάδες μοσχάρια τελείως αλλά εκεί τους ψηφίζουμε δε βάζουμε μυαλό.