Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Τιμόθεος Κιλίφης:Ο κόσμος πρέπει να βγει σε μαζικές διαδηλώσεις και όλοι οι παπάδες να ξεσηκωθουν και να πρωτοστατήσουν...


Δείτε το βίντεο!
Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Τιμόθεος Κιλίφης σε συνέντευξη στον Τέρενς Κουίκ και στο Kontra Channel. Συγκεκριμένα ζήτησε από τον κόσμο να βγει μαζικά στους δρόμους σε όλες τις πόλεις και να αλλάξει το σύνταγμα. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «δεν μπορεί ο κόσμος να πεινάει και αυτός να είναι άνετος».
Τέλος ζήτησε να πληρώσουν οι ....


κλέφτες πολιτικοί του χρηματιστηρίου, των ομολόγων και των λοιπών σκανδάλων. Έτσι πρόκειται για την πρώτη αντίδραση ανθρώπου της εκκλησίας κατά του μνημονίου. (greek-radar).Σχόλιο: Οι παπάδες, ανυπόστατο μέρος της κοινωνίας μας συμμετέχουν και αυτοί ως ενεργοί πολίτες στα κοινά. Βέβαια το λεγόμενο ανώτατο ιερατείο έχει ταχθεί κατά καιρούς με την εξουσία, ακόμη και όταν αυτή την κατείχαν ξένοι κατακτητές. Τέτοια αρνητικά παραδείγματα πάμπολλα, αλλά ας σταθούμε καλύτερα στα θετικά. … Ο Τιμόθεος Κιλίφης είναι ένα από αυτά. Μου θυμίζει σε πολλά κοινά στοιχεία με τον ηγούμενο Γερμανό Δημάκη, (1912- 2004) τον καιρό της Εθνικής Αντίστασης ως «Πάπα-Ανυπόμονος» ήταν ένας από τους πιο ονομαστούς ιερείς που πήρανε μέρος στην Αντίσταση, όπως και ο μακαριστός Σεραφείμ (με τον Ζέρβα).
Ο Τιμόθεος Κιλίφης, είναι ένας σύγχρονος επαναστάτης που αξίζει το θαυμασμό όλων μας, ακόμη και σε κάποιους από εμάς που πιθανόν να βλέπουμε το ιερατείο με διαφορετική ματιά. Το παρακάτω βίντεο είναι αποκαλυπτικό και βγάζει πρώτα τον άνθρωπο Κιλίφη, έναν κοινωνικό επαναστάτη αγωνιστή με αξιοθαύμαστο πειστικό λόγο. Εμείς από αυτό τον ιστοχώρο θα στηρίξουμε τις προσπάθειές του. ΔΕΝ μας περισσεύει κανείς…πρέπει να ενωθούμε όλοι εμείς οι Έλληνες που αγαπάμε αυτό τον πολύπαθο τόπο, σε έναν κοινό αγώνα για μια Ελλάδα που να μας αξίζει. Το τέλος της πολιτικής των πολιτικών έχει φθάσει. Τον φέρνει το βρώμικο ποτάμι των σκανδάλων, της διαπλεκόμενης ιδιοτέλειας, του εύκολου πλουτισμού και κυρίως της ανεπάρκειας να σταθούν επικεφαλής σε έναν λαό, σε έναν πολιτισμό με τέτοια μακραίωνη ιστορική διαδρομή. Αλλά το βίντεο… λέει πολλά, που χάνουν δυστυχώς, μπροστά στην όποια καλοπροαίρετη η ΜΗ περιγραφή μου, και θα ήταν καλύτερα να το ξαναδείτε.

http://hellasxg.blogspot.com/2011/04/blog-post_2818.html

4 σχόλια:

Αγγελική είπε...

Πού και πότε;

jz είπε...

Σύμφωνα με τα μυστικά πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών θα επέλθει κατάρρευση του πολιτικού συστήματος αφού θα δωροδοκηθούν οι πολιτικοί σε όλη τη γη πράγμα που βλέπουμε να γίνεται. Στην Ελλάδα αυτό έγινε στο έπακρο με τον Εβραίο Σημίτη, τον άνθρωπο που μισούσε οτιδήποτε εθνικό. Το ίδιο κάνει και ο ΓΑΠ πιστός δούλος του εβραιοσιωνιστικού καταστημένου.

Unknown είπε...

οι παπαδες να κατσουνε εκει που ειναι δεν χρειαζεται να κανουν τιποτα μια χαρα βολεμενεοι ειναι ξερουν να το παιζουν το παιχνιδι γεια σας απαταιωνες!

dimitrios είπε...

mixalis ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ;ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ.ΚΡΙΜΑ