Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Μόλις ήρθε το Άγιο Φως στους Φούρνους



Βρισκόμαστε στους ακριτικούς Φούρνους. Μόλις παραλάβαμε το Άγιο Φως με ελικόπτερο του στρατού.

Έιναι απο τις πιο συγκινητικές και περίφανες στιγμές που εχω ζήσει.Όλος ο μηχανισμός κινείται για να μεταφέρει κάτι που πιστεύουν μερικοί άνθρωποι. Για μερικούς, μια απλή φωτιά. Για άλλους μια φλόγα που συμβολίζει κάτι πολυ δυνατό μέσα τους.

Πραγματικά τρομερή αίσθηση.
Ο ήχος του ελικοπτέρου να σείει την γή, η φιλαρμονική να αποδίδει τιμές αρχηγού κράτους, βαρελώτα, καπνογόνα, φωτοβολίδες, χαμός!

Ο Χριστιανισμός είναι η πιο Ελεύθερη θρησκεία που δεν εξαναγκάζει, αντίθετα με άλλες θρησκείες, κανένα να την ασπασθεί με το ζόρι. Άλλωστε ο ίδιος, ο Ιησούς Χριστός, είπε: «όστις θέλει οπίσω μου ελθείν».

Καλή Ανάσταση Έλληνες, καλή επ-Ανάσταση Ελλάδα!
ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

7 σχόλια:

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΡΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΤΟ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΝΙΣΜΟΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ!!!ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΧΤΑΡΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ!!ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ.......Ο ΟΡΦΕΑΣ(ΙΗΣΟΥΣ?)ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝ! ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ(ΠΑΝΑΓΙΑ?)!!ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΓΙΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΤΕ ΛΙΓΟ.......ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ!!

Unknown είπε...

ακόμα και στην Ανάσταση του Κυρίου μας κάποιοι συνεχίζουν να πολεμάνε την Θρησκεία μας..
φίλε ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 αν δεν σου αρέσει μην μπαίνεις καθόλου σε αυτήν την σελίδα διότι είτε το θέλεις είτε όχι εκπροσωπεί την Ελλάδα μας και την Ορθοδοξία μας.
Χριστός Ανέστη !!!!
Είθε μαζί με την Ανάσταση του Κυρίου να έρθει και η προσωπική μας Ανάσταση.....

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

Συμαζευτείτε ωρε Έλληνες. Έλληνες είμαστε όλοι. Καλώς η κακώς ο χριστιανισμός οδηγεί τον Ελληνισμό χιλιάδες χρόνια τωρα.

orthodoxos είπε...

ημαρτον πια με τους 12θειστες εχει βρωμισει η κοινωνια!!!τεσπα δεν γραφω για αυτο το θεμα γιατι μερες π ειναι εχθρες δεν θελω...ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ,ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ,ΞΕΝΗΤΕΥΜΕΝΟΥΣ Κ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ...ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!!!ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Κ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ

SuperAtheos είπε...

Να ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο; Όλο αυτό το πανηγύρι με το „Άγιον φως“, πόσο κοστίζει αλήθεια στον ελληνικό λαό; Η μεταφορά του με αεροπλάνα πλοία και ελικόπτερα σε κάθε σημείο της Ελλάδος και μη, ποιος αναλαμβάνει αυτά τα έξοδα σε στιγμές μάλιστα μεγάλης οικονομικής ύφεσης; Θέλω μια ειλικρινή απάντηση από εσάς τους „ευσεβής“ χριστιανούς και πριν προλάβετε να μου φορέσετε ταμπέλες σας λέω πολύ απλά ότι είμαι άθεος, αλλά αυτό δεν με κάνει αυτόματα και λιγότερο Έλληνα από εσάς, είναι προσβλητικό αισχρό και προκλητικό να ταυτίζετε την έννοια Έλλην με τον Χριστιανισμό, δυο τελείως ασυμβίβαστες μεταξύ τους έννοιες. Και αυτό το μπλογκ πρωτίστως έχει δημιουργηθεί για θέματα περί της νέας τάξης πραγμάτων και την Ελλάδα γενικότερα, μην μονοπωλείτε τις στήλες του με θρησκόληπτα θέματα γιατί ειλικρινά μας έχετε κουράσει με όλες τις μπούρδες σας περί Αγίων, ψευδό- προφητειών, „θαυμάτων“ και λοιπών θεμάτων που αλλοιώνουν τον χαρακτήρα αυτού του μπλογκ, έλεος πια μας τα έχετε κάνει τσουρέκια….

ianos είπε...

Ενα φως που πηγή του είναι όχι ο Ήλιος, μα η παγωνιά ενός τάφου, μας το πλασάρουνε σαν κάτι που μπορεί να ζεστάνει και να φωτίσει. Κρύο, σκοτάδι, εκμετάλλευση, εξουσία· αυτός είναι ο συμβολισμός του εβραιοχριστιανικού φωτός.
Οτι ηταν και τοσα χρονια που καθοδηγει την Ελλαδα.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΑΝΟΣ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!