Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Οταν ο ΓΑΠ είχε στείλει την αστυνομία ώστε να μην ακούγετε η λειτουργία της Εκκλησίας (ημέρες του ΠΑΣΧΑ)



Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο όταν ο ΓΑΠ ήταν Υπουργός Εξωτερικών. Είχε στείλει την αστυνομία ώστε να μην ακούγετε η λειτουργία της Εκκλησίας (ημέρες του ΠΑΣΧΑ) απο τα μεγάφωνα καθώς έμενε σε βίλα κοντά και τον ενοχλούσε!...
"Μόνο τα γηγενή φύλα τιμούν αυτές τις ημέρες με την ανάλογη ευσέβεια.

Ιδιαίτερα οι Έλληνες έχουν τους συμβολισμούς της θυσίας και της ανάστασης στην ψυχή τους εδώ και χιλιάδες χρόνια. Από τον.....
Ορφέα μέχρι τον Χριστό. Αυτό που έχουμε τονίζει επανειλημένα, την διαχρονική ευσέβεια του Ελληνικού Γένους. Πλασμένο με το χώμα της μεγάλης του Μητέρας, πάντα γνώριζε ότι Οφείλει. Ότι έχει καθήκον και ρόλο Θείο.
Αυτός είναι ένας κρυφός κώδικας ηθικής που προσπάθησαν απεγνωσμένα όλοι οι εξουσιαστές του να σπάσουν.

Από τον Ξέρξη, τον Σουτλάνο, τον Χίτλερ, τον Κίσσινγκερ, τον Σημίτη. Όλοι ανεξαιρέτως.
Τα κατάφεραν εν μέρει. Έκαναν τον έρωτα – τσόντα, την κοινωνική υπευθυνότητα – πρασινοφρουρά, την αλληλεγγύη – φακελλάκι.


Οι μεταλλαγμένοι, οι ανήθικοι δεν κρύβονται. Και δεν είναι θέμα δόγματος ή θρησκευτικής κατεύθυνσης, είναι στάση ζωής"
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/04/blog-post_153.html

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o kseftilismenos euraiomasonos ton enoxlouse i leitourgeia... fwtia kai tsekouri

Ανώνυμος είπε...

Εχω κοντα στο σπιτι μου,μια εκκλησια η οποια ,καθε μιση ωρα χτυπαει την καμπανα με μεγαφωνα παρακαλω .Καθε κυριακη πρωι γινεται χαμος απο τις ψαλμωδιες .Και σας ρωτω , εαν εχεις μωρο παιδι ,αν εχεις σοβαρα αρρωστο στο σπιτι κλπ ρωτησανε ποτε κανεναν αυτοι οι παπαδο-μουεζινηδες .

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΝΩ ΚΑΝΑΔΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΟΒΙΝΙΣΤΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......
ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑΧΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΕΟΣ 45ΑΡΗΣ.....ΠΡΙΝ
20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΥΝΗΓΑΓΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝΑΔΑ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ......
ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ 50-50 ΤΑ ΤΕΜΕΝΗ ....
ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΩΝΤΟΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ
ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΣΕΒΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΤΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.....
ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΘΡΗΣΚΙΑ ΚΑΜΙΑΝ ΣΧΕΣΗ...... Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΩ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ
ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Προς 7,16
Λυπαμαι που θα στο πω αλλα , καποιος ειπε "μαχαιρα εδωσες μαχαιρα θα λαβεις" .Δεν τον ακουσατε και προσπαθησετε να εξοντωσετε με την μαχαιρα καθε αλλη αντιληψη και θρησκεια .Τουλαχιστον να ευχεστε οι μουσουλμανοι να μην χρησιμοποιησουν και αυτοι την δικη σας την χριστιανικη μεθοδο.
Καλα Αδωνεια συμπατριωτισα

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ .ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.
ΑΙΑΝΤΑΣ.

GTaCid είπε...

Ξεκολλήστε όσοι κολλημένοι κοιμάστε ακόμα. Στο video βλέπουμε καθαρά πως μια εκκλησία βάζει "κόρνες" για να ακούγεται χιλιόμετρα μακριά. Κανένας Υπουργός δεν παρεμπόδισε τη λειτουργία, ούτε ενόχλησε τους εκατοντάδες πιστούς που πήγαν στον ιστορικό ναό, όπως λέει το ρεπορτάζ... Πολύ απλά δεν είναι δυνατόν η κάθε εκκλησία να βάζει κόρνες και να ακούγεται για χιλιόμετρα μακριά... (Δηλαδή εγώ κοντά στο σπίτι μου έχω 2 εκκλησίες, τι πρέπει να γίνει???) Όποιος επιθυμεί μπορεί να πάει να προσκυνήσει και να εκκλησιαστεί, όπως θα κάνω εγώ σε λίγο. Απλά το κάθε κανάλι, σύμφωνα με τα...πολιτικά του συμφέροντα υποστηρίζει ή κατακεραυνώνει τους πολιτικούς της...αρεσκείας του, επιβάλλοντας έτσι τη γνώμη του στους "ελαφρόμυαλους" τηλεθεατές! Τα πράγματα όμως, όπως μπορεί ένας λογικός άνθρωπος να δει, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΣΙ!!