Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Θέμα με τα σχόλια...


Επειδή στο blog μπαινουν και ανήλικοι και φυσικά θελουμε να διαφυλάξουμε την σκέψη τους απο όλους μας καθώς δεν τους βοηθάμε να κρίνουμε όταν βγαίνει ο ενας λεει δόξα σοι ο θεός βγαίνει ο άλλος ριχνει καντήλια αβέρτα κλπ κλπ Γιατί πολλά σχόλια γράφονται χωρίς επιχειρήματα ωστε να βοηθήσουν στην συζήτηση που κάνετε μεταξύ σας.


Μας έρχονται δεκάδες email σχετικά με το μπάχαλο που επικρατεί στα σχόλια...Άλλος ενοχλείται απο τους χριστιανούς, άλλος απο τους άθεους κλπ κλπ Το blog δεν ειναι για να τσακωνόμαστε μεταξύ μας.. Είμαστε κοινό έθνος. Ελληνικό.


Εμείς που ειμαστε ενήλικοι παει και έρχεται το θέμα...Αλλα πρεπει να προσέχουμε και τους ανήλικους.


Αποφασίστε τι θα γινει με τα σχόλια, στη δεξιά στήλη υπάρχει ψηφοφορία.


Αν το αποτέλεσμα ειναι η 2η απάντηση δλδ να "Γίνουμε κόσμιοι" και δεν τηρηθεί αυτομάτως θα κλειδωθούν όλα τα σχόλια..Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε.


Ειμαστε δημοκράτες και όχι φασίστες να τα κλεισουμε με το έτσι θελω.
Αποφασίστε τι θέλετε να γίνει


H ψηφοφορία γίνεται 1ον για τους ανήλικους και 2ον γιατι δεν γίνεται συζήτηση στα σχόλια.


Μην ξεχνάτε τον κοινό μας σκοπό όλων μας...Να ξεμπροστιάζουν όσους περιγελούν και νομίζουν οτι ειναι νταβατζίδες της Ελλάδας μας και όλων των λαών του πλανήτη.Με το να τσακωνόμαστε μεταξύ μας δεν βγάζει πουθενά. Οι Νεοταξίτες-Παγκοσμιοποιητές και τα κομματόσκυλα αυτό θελουν. 


Φιλικά και αγωνιστικά
ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
Καλή ανάσταση σε όλους!


.Υ.Γ για όσους ψήφισαν ας ξαναψηφίσουν γιατι μπήκε για πολλές ημέρες. Βάζουμε την ψηφοφορία μόνο για 3 ημέρες


Υ.Γ. Δεν μπορουμε να κοιτάμε και τα σχόλια...ο φόρτος ήδη ειναι μεγάλος... αν πεσει μπινελίκι θα το ελέγξουμε αν ειναι επίτηδες ή επάνω στη συζήτηση :)  ελπίζω να έγινα κατανοητός.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΗΣΗ. ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΟΝΤΑΙ ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΝΝΟΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ANTI-NTP ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ". ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ. Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΙΝΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ "ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ".

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ? ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ 2 ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ...ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΟΥΣ 12 ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΙΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ...ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΙΜΑΣΤΕ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 12 ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ....ΓΚΕ ΓΚΕ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ, ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΙΣΤΟΣ ΑΣ ΣΩΠΑΣΕΙ!!!

Η ΠΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τον 6.50

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν μπει πάλι κανάς Χιμπατζής σαν αυτόν που σχολίασε στο άρθρο με την Ελληνική σημαία στο Πατριαρχείο θα χάσουμε εμείς τη δυνατότητα να σχολιάζουμε;

Εμείς ως αναγνωστικό κοινό δεσμευόμαστε να είμαστε κόσμιοι αλλα αν το άλλο το ορκ μπαίνει στο Αντι-ΝΤΠ και αρχίζει να λέει "Ουγκ σιωνισμός, Έλληνες είστε κλαρίνα" δεν θα ήθελα να επωμιστούμε εμείς, το γνήσιο αναγνωστικό κοινο την ευθύνη για τον λόγια του.

Λιχούδης

Ανώνυμος είπε...

σε γενικές γραμμές φαίνεται να τα λέει καλά ο 6.50 αλλά ταυτόχρονα αυτή η αοριστολογία θεωρώ ότι είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. μάλιστα κατηγόρησα το σάιτ για τα θέματα και τις αναρτήσεις με ύποπτα και άσχετα με το σκοπο του θέματα κυρίως αρχαιοελληνικά. (χρονοπύλες, τριγωνισμοί κ.α.)

Το σκεπτικό μου είναι ότι η ορθοδοξία και ο ελληνισμός που πολεμούνται σήμερα από τα κέντρα εξουσίας πολεμούνται με πολλά όπλα. ένα από αυτά είναι και η αρχαιολατρεία και το νέο (αρχαίο) ρεύμα που ξαναφουντώνει σιγά σιγά. Θεωρώ ότι τέτοιες αναρτήσεις ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ παραπλανούν ειδικά τους νέους που λατρεύουν την αμφισβήτηση.

ευχαριστώ για το κόπο και τη δουλειά που κάνετε, σας εκτιμώ για όλη την προσφορά σας αλλά περιμένω απάντηση από τους διαχειριστές για το θεμα αυτό...

Δεν μπορώ να πω τι να βάζουν και τι όχι οι διαχειριστές αλλά έχω το δικαίωμα να κριτικάρω και εγώ τις αναρτήσεις αλλά και τα σχόλια όσων (και φαίνεται να είναι πολλοί) προσπαθούν να κάνουν κακό, σε πλήρη ταύτιση με τη ΝΤΠ.

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

Είπαμε θα τσεκάρουμε αν ειναι άκυροι.... ωστε να μην τα κλεισουμε χωρις λόγο

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ

ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ο 6.50 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ, ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ 12ΘΕΟ...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ, ΟΤΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ

Ανώνυμος είπε...

de kolame mazi nai alla twra exoume koino exthro k mprosta sto koino exthro eimaste sumazoi....

Ανώνυμος είπε...

Πολύ απλά όποιος θέλει να γράψει κάποιο σχόλιο να δίνει το email του ή να πρέπει να γίνει register στο site ώστε στην περίπτωση που ξεφύγει από τους κανόνες του site να διαγράφεται.Το πραγματικό πρόβλημα του site δεν είναι αυτά που βλέπουμε κατά καιρούς εδω μέσα αλλά το ότι πάρα πολλά άτομα έχουν θέμα θρησκοληψίας. Δεν είμαστε εχθροί ας το καταλάβουμε. Και όπως είπε και Χριστός "όποιος θέλει".

Ανώνυμος είπε...

Ούτε να κλειδωθουν ούτε να γίνουμε κόσμιοι.... Τώρα όταν ο άλλος υπογράφει απο κάτω Ιησούς Χριστός Νικά και άλλα τέτοια ευτράπελα θα την πείς την λαλακία σου

Ανώνυμος είπε...

Προφανως οι διαχειριστες του μπλογκ αποφασιασαν να λογοκρινουν ,τα σχολια των αναγνωστων.Σαφως και δεν συμφωνω με τις υβρεις ,αλλα ποιος μου λεει οτι με αυτο σαν προσχημα, δεν λογοκρινουν και κοβουν οποια αποψη δεν τους βρισκει συμφωνους .
Οπως εχει δικαιωμα καποιος μεσα απο ενα ποστ να πει την αποψη του ,το ιδιο δικαιωμα εχω και εγω να την κρινω ,να συμφωνησω ή να διαφωνησω.
Ε, ενταξει, ειμαστε λιγο ζωηρος σαν λαος αλλα αυτο ειναι που μας διαφοροποιει απο τους αλλους λαους .Θα μαθουμε να μιλαμε ηρεμα και με επιχειρηματα ,οταν σεβομαστε ο ενας τον αλλο ,και αυτο θελει δουλεια ,οχι αποκλεισμους και λογοκρισιες. Στο κατω κατω ο στοχος ειναι κοινος ,απλα ο καθενας ομως τον προσεγγιζει απο διαφορετικο δρομο.
Καλο Πασχα ή Καλα Αδωνεια ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

η Αγία Γραφή διδάσκει εμάς τους χριστιανούς αλλά και η ιστορία η ίδια ότι ΠΟΤΕ δεν συμμαχείς δεν αλλάζεις ούτε κόμμα από αυτά που πιστεύεις προκειμένου να βρεις συμμάχους. Μόνος σύμμαχος είναι ο Θεός μας και αυτό δεν είναι θρησκοληψία αλλά πίστη. Έχουμε πίστη οτι όλα τα επιτρέπει για το δικό μας πνευματικό καλό για να αλλάξουμε συμπεριφορά κυρίως εμείς οι "καλοί" χριστιανοί. Δεν έχουμε ανάγκη από μία ή 1000000 φωνές παραπάνω. αυτό λέγεται πίστη στο Θεό. Όποιος θέλει μπορεί να το χλευάζει αυτό αλλά όσοι διαφωνούν μαζί μου μπορούν να συνεχίσουν να ανέχονται τύπους σαν τον 9.06 που θεωρεί ευτράπελο το Ιησούς Χριστός Νικά. Οι διαχειριστές οφείλουν απάντηση για το αν θα συνεχίσουν να παίζουν σε διπλό ταμπλό.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ???
Η ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΜΩΣΗ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.
ΠΑΝΤΟΣ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΤΟ ΕΛΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ .
--ΠΑΤΑΞΟΝ ΜΕΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΔΕ--.
ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΟΛΑ!!!ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ!!!ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΘΕΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ!!!ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!
BLOGGER'S ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ..... Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ .Ελληνικά μιλάμε ρε παιδια!

Δεν μπορουμε να τα μπλοκάρουμε αυτόματα... δυστυχώς πρεπει να γινουν με το χέρι....

maniatissa είπε...

Χωρις να τασσομαι υπερ η κατα κανενος εκ των προλαλησαντων, θα ηθελα απλα να ρωτησω το εξης: ολος αυτος ο εφιαλτης που ζουμε καθημερινα,με τα οικονομικα, με τα πολιτικα, με την ανεργια, με την εγκληματικοτητα, ΜΕ..ΜΕ...ΜΕ..., μπορει να αντιμετωπιστει χρησιμοποιωντας υβρεις; Καταλαβαινω οτι η τοσο αρνητικη ψυχολογια οδηγει και σε τετοιο ξεσπασμα αλλα εδω μιλαμε πλεον για επιβιωση του ανθρωπου, οχι μονο του Ελληνα, Χριστιανου Ορθοδοξου! Διαβαζοντας και πολλα αλλα απο αλλου, ενα πραγμα συνειδητοποιω: οτι εχουν βαλθει να μας ξεπαστρεψουν, να μας δολοφονησουν...πως το λενε!!!!!Αν βριζοντας λυνοταν το προβλημα, πιστεψτε με θα ημουν η πρωτη που θα το εκανε και μαλιστα νταλικερικα!!!Αλλα δε λυνεται!!!!Βλεπω καθε μερα τι γινεται, πως μας πασαρουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, τις ελευθεριες μας που καθημερινα καταπατωνται, τα πιστευω μας που διαρκως υποβαθμιζονται,τις ζωες που διαρκως απειλουνται, τον κοσμακη να πεθαινει απο αρρωστιες που η ιδια μας η τροφη προκαλει, κι εμεις απλα...βριζουμε!!!!Να βρισεις στην αρχη το καταλαβαινω, ειναι ανθρωπινο!! Να βρισεις και λιγο περισσοτερο..αντε ησουν απροετοιμαστος, δεν καταλαβες για ποτε σε βρηκε το κακο!!!!!Να σου εχουν το μαχαιρι στο λαιμο κι εσυ να βριζεις ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ αυτο δεν το καταννοω!Θα μου πεις αφου αφησες να φτασει στο λαιμο, μετα τι να κανεις? Ισως εαν ειχαμε ασχοληθει περισσοτερο με πραξεις και λιγοτερο με υβρεις ολα τα προηγουμενα χρονια, να μην ειχε φτασει εκει το μαχαιρι!!!Κι εγω τρελαινομαι και φοβαμαι με ολα αυτα που γινονται-εκεινη η φραση πια "και τα χειροτερα ερχονται" μου'χει τσακισει την ψυχολογια!!!ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ;;;;;; Οταν λοιπον περιηγουμαι σε blogs, προσπαθω να βρω καποιον ανθρωπο που να εχει κατι σοβαρο να πει, που να μπορει να βαλει ενα λιθαρακι σε ολο αυτο το πραγμα που λεγεται ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!Ειμαστε περιεργος, μοναδικος λαος με ξεχωριστο τροπο εκφρασης και γουσταρω που ειμαι Ελληνιδα!!Αλλα καθε πραγμα στο καιρο του!Εδω δεν μιλαμε για παρτιδα ρακετες στην ακροθαλασσια, παρεα με μπυρονια και φραπεδιες!!!Εκει σηκωνει και τα βρισιδακια του!!!Εδω μιλαμε για το πως θα λυσουμε ενα πολυ δυσκολο προβλημα!!!Μια γνωμη=απλα μια γνωμη!!!!Πολλες γνωμες=ισως βρεθει λυση!!!Οι υβρεις δεν βοηθουν, απλα εκτονωνουν!Ολοι ξερουμε για τους Σιωνιστες, ολοι ξερουμε για τους μασονους και οτι ολοι τους ειναι μασονοι, ολοι ξερουμε για τη νεα ταξη πραγματων, για τον Σορος, για την Τουρκια.... για το blue beam project,για τους αεροψεκασμους.....ΟΛΟΙ, ΟΛΑ!!!!!Οκ!!!!!Μετα απο τη γνωση,εχουμε και τη διαγνωση: THN ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΨΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!!ΩΡΡΡΡΑΙΑ!!!!!Αυτοι κανουν την δουλεια τους, βγαζουν τα δις τους και τα τρις τους!!!!Εμεις βριζοντας τι βγαζουμε? Μηπως μονο τα ματια μας;;!!Aγαπω την Ελλαδα, ειμαι περηφανη που καταγομαι απο τη Μανη και που ανατριχιαζω στη σκεψη του οτι ο Θεος μπορει να κανει τα παντα για εμενα και περασε τα παντα για εμενα!! Η ζωη μου εχει διδαξει οτι η ευγενεια και αν θελετε...γιατι οχι η μαλαγανεια....ναι κυριοι η γυναικεια μαλαγανεια μπορει να εχει καλυτερα αποτελεσματα! Παω και βριζω πανω στο βουνο να μην με ακουει κανεις!!!Γιατι η βρισια μονο βρισια θα φερει!!!!Και παει λεγοντας!!!!!Η ευγενεια δαμαζει και το μεγαλυτερο θηριο!!!!Δεν κανω κηρυγμα, προς Θεου!!Απλα νομιζω οτι βλεπουμε μονο το δεντρο κι οχι το δασος (οσο δεν εχει καει δηλαδη)!!Ψαχνουμε λυσεις με λαθος τροπους νομιζω!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΧΩΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΑΥΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΧΡΟΝΟΠΥΛΕΣ ΤΡΙΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΛΠ;

Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΖΗΤΟΥΝ; ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ;

Ανώνυμος είπε...

περίεργη σιγή...όποτε κάνω αυτό το ερώτημα σταματούν τα σχόλια!

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Η' ΥΠΕΡ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΟΝΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΒΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΓΩΝΙΣΜΟΥΣ;

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ, Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ;

Κ Υ Ρ Ι Ο Ι Δ Ι Α Χ Ε Ι Ρ Ι Σ Τ Ε Σ;