Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Φόντο για τον υπολογιστή σας...


Το μεράκι μας ειναι το photoshop... γι αυτο σας φτιάξαμε μερικές εικόνες με Ελληνικά σύμβολα για όποιον θέλει να τα βάλει σαν φόντο στον υπολογιστή του.

Οι εικόνες θα ειναι σε πολύ μεγάλη ανάλυση

Για σήμερα η Αγία Σοφία μας.
(Πατήστε επάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)
Για πλήρη ανάλυση πατήστε εδώ

Καλούμε όλους τους αναγνώστες μας να κανουν κλικ στην παραπάνω εικόνα για να ανέβουν οι επισκέψεις της(εικόνας) και να φαίνεται πρώτη πρωτη στις αναζητήσεις google με τις λέξεις κλειδια Istabul, Turkey κλπ έτσι για να τους ξενερώνουμε ;-) Πολύ τους ανεχτήκαμε με τις προπαγάνδες τους στο διαδίκτυο
Θα ακολουθήσουν και άλλες εικόνες για φόντο τις επόμενες ημέρες :)


ANTI-NEA TΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει καλή είναι αλλά η ανάλυση χαμηλή και η Σημαία του Βυζαντίου δεν φαίνεται καθόλου ο δικέφαλος Αετός. Κόψατε την Αγιά Σοφιά και την τοποθετήσατε σε πλατεία της Γερμανίας να υποθέσω;;

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

οχι απλά κρύψαμε τους μιναρέδες τπτ αλλο φώτο απο την πόλη ειναι

Ανώνυμος είπε...

Πέρασέ την λίγο από το φίλτρο για την σημαία και πάλι η ανάλυση είναι χαμηλή! Με 1600x1050 φτάνει μέχρι την σημαία και κόβει τα πλαϊνά δεν φαίνεται καλά. Η ανάλυση της φωτογραφίας είναι 900x675!

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

Κάτω απο την εικόνα υπάρχει link για πλήρη πλήρη ανάλυση... 3000x κατι pixel

Ανώνυμος είπε...

οκ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ. ΜΠΡΑΒΟ

Ανώνυμος είπε...

Ωραία να φτιάξω και μια για τους Σκοπιανούς

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

εχουμε φτιάξει και για τα σκόπια και για την ηπειρο ;-) υπομονη θα τις δειτε τις επόμενες ημέρες

Ανώνυμος είπε...

Α ωραία!!!!

Ανώνυμος είπε...

...MPRABO SAS...!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε πατέ καλά;;;;;;
Η συγκεκριμένη Εκκλησία ανήκε στους Ρωμιούς μια εποχή δηλαδή που απαγορευόταν ρητά και με αποκεφαλισμό η λέξη Ελλάδα και να λες ότι είσαι Έλληνας και εσείς ανθελληνικά σκουλήκια μου τη μοστράρετε για Ελληνική;;;!!!!
Πρόβατα ξυπνάτε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει 7:03 δεν ξεχνάμε το Ναό της Αρτέμιδος που είναι πολύ σημαντικός για τον Ελληνισμό!

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 7:03 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

7.03 ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!!! ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ!!! Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΑΛΩΝΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ. ΑΝ ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελληνισμός είναι η ιδέα για αυτό έδινε τα φωτά του σε όλο το κόσμο και όπου αποικούσε όσο για τον ελλαδικό χώρο κανονικά θα έπρεπε να μας ανήκουν όλα τα παράλια της μεσόγειου αλλά ας οψετε η η διχόνοια μας που την πήραν χαμπάρι οι γιδοβοσκοί οι ρωμαίοι και για αυτό οι έξυπνοι εβραίοι τους τούμπαραν με το χριστιανισμό και κατόπιν μας κατάσφαξαν αλλά έχετε δίκιο στο σχολειό δεν μας τα μαθαίνουν αυτά αλλά πρώτου κάθε καραγκιόζης ανεβάζει και μοστράρει γεια Ελληνικά κτίρια σαν το λαμπρό κατά τα άλλα ιερό ναό της Αγίας Σοφίας με τρελαίνει!!!
Μάθετε επιτέλους τη εστί Έλληνας!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ. ΑΡΧΑΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΠΡΟ ΦΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ. ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ. ΑΝ ΚΟΨΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ, ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. 11.26 ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΑΛΛΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ. ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ. ΑΥΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ. ΑΛΛΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΒΑΛΤΕ ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΔΕΛΦΟΥΣ, ΟΛΥΜΠΙΑ, ΔΩΔΩΝΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Όπως είπα και στα φιλαράκια μου πρίν απο λίγες ημέρες,έτσι και τώρα θα επαναλάβω οτι - δεν ξέρω με ποιά και πότε θα κρεμαστώ (παντρευτώ) αλλά σίγουρα ξέρω το ΠΟΥ!
Siatistas.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο 12:14 σωστός όλα μέσα γιατί εδώ χάνουμε και αυτά που έχουμε!!!! Επίσης να βάλουμε στην Αλβανία σε κανά Τζαμί εκεί πάνω στην Νότια Ιταλία στην Βουλγαρία και εκεί έχει πολύ ελληνισμό άλλο που μας τα κρύβουν επίσης σε όλους τους Ιερούς ναούς στην Τουρκία Αγιά Σοφιά, ο Ναός της Αρτέμιδος η Παναγιά η Σουμελά στον Πόντο στην Καισάρια και στην Βόρεια Κύπρο.....ΑΑΑ ξέχασα στην Βόρεια Αφρική εκεί που είναι ο καντάφι γιατί ήταν Ελληνικές περιοχές σε όλη την βόρεια Αφρική ακόμη και στην Αίγυπτο σε καμιά πυραμίδα επίσης στην Ισπανία και στην Νότιο Γαλλία όπως στην Αλυζία δηλαδή το Παρίσι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ
ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ
ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.
ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ελληναρες μου ξεχασατε την Ελληνικη σημαια...βαλατε παπαδοσημαιες και δεν βαλατε την Ελληνικη....ελεος..

Ανώνυμος είπε...

12:38 εδώ προς 1:04 εγώ λέω να βάλουμε και σημαία το Δελφικό Ε μιας και έχει μεγάλη σημασία για την Χώρα μας άλλωστε έχουμε αρκετά Ελληνικά σύμβολα και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε παντού! Και την σημερινή σημαία μας και το δελφικό Ε και τον Μαίανδρο και την Βυζαντινή (κόκκινη και κίτρινη) επίσης το σύμβολο της βεργίνας και άλλα πολλά...

Ανώνυμος είπε...

11:26 Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΙΔΕΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΛΛΟ ΣΕ ΟΛΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΨΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΑ ΙΕΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΌΜΕΝΟΣ ΕΣΑΡΚΩΘΕΙΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΦΑΖΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΗ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ Η ΙΔΕΑ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Η ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΒΙΩΜΑ...ΣΕ ΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΦΑΓΕΣ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΤΩΝΟΥΜΕ ΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Siatistas!!!
Εμενα, εμενα να παντρευτεις! Αστειευομαι...
Νιωθω την ψυχη μου να ανασταινει οταν ονειρευομαι στην Αγια Σοφια να αντηχει ο ακαθιστος υμνος και παλι. Κι Ελληνες μεσα αγνωστους μεταξυ τους να θυμουνται πως ειναι αδερφια. Πολυ μελοδραματικο ε;
Μελλουσα κυρια Siatista!

Ανώνυμος είπε...

ΟOkay,έλα να το "συζητήσουμε"!Ελπίζω οι τόνοι να μην έχουν λιπαρά ;)

Ανώνυμος είπε...

Η εκκλησια ειναι το συμβολο της μητερας.το μεγαλυτερο ομως ειναι η Αγια Σοφια.Μεγαλωνοντας ο αντρας ξεπερναει(;) το συμβολο της μαμας προβαλλοντας την εικονα αυτης σε μια κοπελα η εναλλακτικα στην εκκλησια.ο φοβος να δωσει τον εαυτο του σε μια (ξενη) κοπελα η και στον κοσμο ολοκληρο τον οδηγει στη ασφαλεια της διεκδικησης της αγαπης της μαμας αλλα και της εκκλησιας.ομως τη μαμα την εχει κατακτησει ο μπαμπας και την αγια σοφια ο τουρκος.μεγαλα εμποδια εχει να αντιμετωπησει η παραστρατημενη libido(ερωτικη ενεργεια,δυναμη,θεληση για ζωη).Συνεχιζοντας αυτο το ματαιο αγωνα μοιραια ερχεται η σχιζοφρενεια.οι συνταγες των φαρμακων παραμενουν και μετα το photoshop.αν ξανακατεβει ο Χριστος θα ξανακατεβει για να επισκεφτει τις ψυχες των ανθρωπων ολων.Γιατι για τη σωτηρια της ψυχης δεν μετραει ποιανου ιδιοκτησια ειναι η αγια σοφια η τα hontos center...

Ανώνυμος είπε...

Θα προτιμουσα να βαλω για φοντο επιφανειας τον ναο της Αρτεμιδος στην Εφεσσο.
Αυτοι οι τρουλοι μου μοιαζουνε σαν τα "κιπα" ,ξερετε αυτα τα εβραικα καπελλακια .Δεν ειναι Ελληνικη αρχιτεκτονικη.
Υπατια

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Μάγκες....Γι αυτήν την κίνηση σας...:):)

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΑΓ ΣΟΦΙΑ ΤΗΝ ΕΧΤΙΣΕ Ο ΓΙΟΥΤΠΡΑΔΑ Η [ΙΟΥΣΤΗΝΙΑΝΟΣΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 1.10
«Να κλείσουν όλοι οι ναοί σε όλες τις πόλεις και σε όλους τους τόπους της οικουμένης... Αν κάποιος με οποιαδήποτε δύναμη παραβεί (αυτό τον νόμο) θα τιμωρηθεί με αποκεφαλισμό»

Αυτοκράτορες: Θεοδόσιος και Βαλεντινιανός προς Ισίδορον Έπαρχο του Πραιτωρίου.14/ Νοέμβριου 435
«Διατάσουμε, όλα τα ιερά και οι ναοί (των Ελλήνων) όσα βρίσκονται ακόμα άθικτα, να καταστραφούν με διαταγή των τοπικών αρχών και να εξαγνιστούν με την ύψωση του σημείου της σεβαστής χριστιανικής θρησκείας... αν με επαρκείς αποδείξεις ενώπιον ικανού δικαστή, εμφανιστεί κάποιος που έχει παραβλέψει αυτό τον νόμο, θα τιμωρηθεί με την ποινή του θανάτου»

kalopoulos
Μέγιστη των αναζητήσεων... η αντιπαλογνωσία!
Platinum Boarder
Δημοσιεύσεις: 923
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους

Ανώνυμος είπε...

ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 1.10.10

«Επειδή μερικοί συνελήφθησαν (αν και αξιώθηκαν το χριστιανικό βάπτισμα) διακατεχόμενοι από την πλάνη των ανόσιων μυσαρών Ελλήνων, να διαπράττουν εκείνα που δικαιολογημένα εξοργίζουν τον φιλάνθρωπο (βιβλικό) θεό (μας)... Αυτοί θα υποβληθούν στην αντίστοιχη τιμωρία και μάλιστα με πνεύμα επιείκειας...(!) αν επιμείνουν στην πλάνη των Ελλήνων, θα υποβληθούν στην έσχατη των ποινών. Αν δεν έχουν αξιωθεί ακόμα το σεβαστό βάπτισμα, θα πρέπει να παρουσιαστούν στις ιερότατες εκκλησίες μας, μαζί με τις συζύγους και τα παιδία τους και μαζί με όλους του οίκου τους, για να διδαχθούν την αληθινή πίστη των χριστιανών. Αφού διδαχθούν και αποβάλουν την πλάνη που τους διακατείχε προηγουμένως, θα πρέπει να ζητήσουν το σωτήριο βάπτισμα. Διαφορετικά ας γνωρίζουν ότι αν παραμελήσουν να το κάνουν (να ζητήσουν δηλαδή μόνοι τους το σωτήριο βάπτισμα!) δεν θα έχουν κανένα πολιτικό δικαίωμα, ούτε θα τους επιτραπεί να είναι ιδιοκτήτες περιούσιας, ούτε κινητής, ούτε ακίνητης. Θα τους αφαιρεθούν τα πάντα και θα εγκαταλειφθούν στην ένδεια και επιπλέον, θα υποβληθούν στις έσχατες τιμωρίες. Θα παρεμποδίσουμε δε κάθε μάθημα (κλείσιμο σχολών!), που διδάσκεται από όσους πάσχουν από την νόσο και την μανία (μάθησης!) των ανόσιων Ελλήνων, ώστε προσποιούμενοι ότι διδάσκουν, να μη μπορούν πια να διαφθείρουν της ψυχές των μαθητών τους με δήθεν αλήθειες. Αν (λοιπόν) φανεί κάποιος τέτοιος άνθρωπος και δεν τρέξει στις άγιες εκκλησίες μας, μαζί με όλους τους συγγενείς και τους οικείους του, θα τιμωρηθεί με τις προαναφερθείσες ποινές. Θεσπίζουμε δε και νόμο, σύμφωνα με τον οποίο τα παιδία, όταν είναι σε μικρή ηλικία, θα πρέπει να βαπτίζονται αμέσως και χωρίς αναβολή, (υποχρεωτικός νηπιοβαπτισμός!) όσοι δε είναι μεγαλύτεροι στην ηλικία, πρέπει να συχνάζουν στις ιερότατες εκκλησίες μας και να διδάσκονται τις θείες γραφές και τους θείους (βιβλικούς) κανόνες. Αφού δε εννοήσουν και αποβάλουν την παλαιά (αρχαιο-ελληνική) πλάνη, θα μπορέσουν να δεχθούν το βάπτισμα και στη συνέχεια να διαφυλάξουν την αληθινή πίστη των ορθόδοξων χριστιανών. Όσοι δε έχουν κάποιο στρατιωτικό ή άλλο αξίωμα, ή μεγάλη περιούσια και για να κρατήσουν τα προσχήματα (προσποιούμενοι τους πιστούς) ήλθαν ή πρόκειται να έλθουν να βαπτισθούν, αλλά αφήνουν τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους και τα υπόλοιπα μέλη του οίκου τους μέσα στην ελληνική πλάνη, διατάσουμε να δημευθεί η περιούσια τους, να αποκλεισθούν από τα πολιτικά δικαιώματά τους και να υποβληθούν σε αντάξιες τιμωρίες, αφού είναι φανερό ότι πήραν το βάπτισμα χωρίς καθαρή πίστη. Θεσπίζουμε αυτούς τους νόμους για τους αλητήριους Έλληνες».

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΤΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΤΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΑΙΑ ΑΥΤΟ Α ΡΕ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΒΛΕΠΕ ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΛΑΒΟΕΒΡΑΙΟ ΓΙΟΥΤΠΡΑΔΑ[ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟ]ΨΑΞΤΟ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΘΑ ΓΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΝΕΟΡΩΜΙΕ ΑΥΝΑΝΑ......ΑΙΑΣ