Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ήταν 21 Απριλίου πριν 44 χρόνια …


Ήταν 21 Απριλίου πριν 44 χρόνια … Μαύρη επέτειος
Anti-ntp:Πως μας κατάντησαν σήμερα να λέμε οτι ο Παπαδόπουλος κλπ ηταν καλύτερα από τον Jeffrey... πω πω...
Καταντήσαμε να λέμε πως η "Χούντα" των συνταγματαρχών να είναι πιό δημοκρατική από την "Δημοκρατία" των πολιτικών. Πάντως ο παπαδόπουλος. Φτωχός γεννήθηκε φτωχός πέθανε...Έστειλε και ρεύμα στα χωρία και έφτιαξε και 2 εθνικές οδούς. Άλλοι έχουν 30+ σπίτια στην κατοχή τους και μας λένε οτι τα φάγαμε και μαζί τους.... (Ο παπαδόπουλος δεν ήταν μασώνος. Ο ιωαννίδης και ο πατακός ήτανε το είπε και ο Μέγας Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Αθήνας στον Τράγκα πριν κατι χρόνια.....)


Ξημέρωνε μια μέρα σαν και τη σημερινή, στο όχι και τόσο μακρινό 1967, όταν οι αθηναίοι που ξύπναγαν έβλεπαν τεθωρακισμένα να έχουν βγει στους δρόμους και στρατιωτικά εμβατήρια να παίζουν στα ραδιόφωνα.
Ήταν 21 Απριλίου, πριν από ακριβώς 44 χρόνια, όταν η....




Ελλάδα έμπαινε σε «γύψο»(σ.σ.Αnti-ntp: με την βοήθεια των Αμερικάνων), αυτόν που επέβαλαν οι συνταγματάρχες που κάνοντας «επανάστασιν» αποφάσισαν ότι είχε έρθει η ώρα να θεραπεύσουν με τον τρόπο τους τον «ασθενή» που λέγονταν Ελλάδα.
Το πραξικόπημα εκδηλώθηκε υπό την ηγεσία του τότε συνταγματάρχη Γεωργίου Παπαδόπουλου, που κατέλαβε την εξουσία με την υποστήριξη και συμμετοχή του τότε ταξίαρχου Στυλιανού Παττακού(anti-ntp: μασόνος) και του συνταγματάρχη Νικόλαου Μακαρέζου.
Έχοντας εξασφαλίσει περίπου 100 τεθωρακισμένα στην περιοχή της πρωτεύουσας, οι πραξικοπηματίες κατέλαβαν αρχικά το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στη συνέχεια έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιο έκτακτης ανάγκης του ΝΑΤΟ με κωδικό Σχέδιο «Προμηθεύς».
Το συγκεκριμένο σχέδιο προορίζονταν για την αναγκαστική ανάληψη εξουσίας από το Στρατό με σκοπό την εξουδετέρωση κομμουνιστικής εξέγερσης, σε περίπτωση που εισέβαλλαν στην Ελλάδα δυνάμεις του Σοβιετικού Στρατού.
Με το που τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο, κινητοποιήθηκαν αυτόματα όλες οι στρατιωτικές μονάδες της Αττικής, ενώ αντίστοιχα σήματα έφτασαν και στο Γ’ Σώμα Στρατού στην Θεσσαλονίκη. Όταν ξημέρωνε η 21η Απριλίου και αντιλαμβάνονταν ο κόσμος αλλά και οι αρχές του τόπου τι είχε συμβεί, ήταν ήδη πολύ αργά και οι όποιες προσπάθειες για αποτροπή του πραξικοπήματος έπεφταν στο κενό.
Η δικτατορία έμελλε να κρατήσει επτά χρόνια και αυτοί που (κατ)έλαβαν την εξουσία ως… εθνοσωτήρες θα έπεφταν από αυτήν υπό το βάρος μιας μεγάλης εθνικής προδοσίας, όπως πλέον θεωρείται από τους πάντες το δράμα της Κύπρου με την εισβολή τον Ιούλιο του 1974 των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στο βόρειο τμήμα της Μεγαλονήσου, που έκτοτε παραμένει υπό τουρκική κατοχή…

http://www.tsantiri.gr/ellada/itan-21-apriliou-prin-44-chronia-mavri-epetios.html

71 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ "Anti"-NTP δεν βγαζεις πια το "anti" απο το blog. επεσε η μασκα. Μαυρη επετειο λες εσυ την επανασταση. Απο όλο το διαδικτυο βρήκες να αναρτίσεις αρθρο απο το τσαντίρι! Μαυρη επετειος είναι η 17 νοεμβρη. Αλλο ο παπαδόπουλος και άλλο ο εθνοπροδότης Ιωαννίδης που τον ανεβασαν τα ίδια αφεντικά του Tzefri..

Ανώνυμος είπε...

kala sou leei re o 1.19 pou se re papadopoule!!!!Palikare, tote yphrxe anaptyksh ithos dikaiosynh asfaleia ethnikh omopsyxia, yperhfaneia stratiotikh isxys, voitheia pros kathe ellhna. APLA htan o efialths twn pseftoproopeytikantidwn koyltoyriarewn graikylwn ethnoprodotwn gi ayto ton fagane. phge fylakh opos kai alloi megaloi ellhnes kai pethane ftoxos sthn psatha...Aionia ellas

Ανώνυμος είπε...

Ti deilo Arthro!

Orea lete to Poimataki sas! Afou afti i "Prodosia tis Xountas" ine toso sigouri, giati i Angkli den anigoun ta Arxia tous na doume ti egine , alla antithetos ta epektinan gia akoma 20 Xronia? Gai pio logo i Mistikopathia?
Pios kerdise apo tin Isboli tis Kiprou? I "Xounta"???

Ανώνυμος είπε...

επιτελους να ακουστει η αληθεια!!!ΕΤΣΙ!!!!!!!!επιτελους!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ασ καταλαβουμε οτι περα απο καποια καλα π ειχε αυτος ο ανθρωπος, ηταν ΚΑΡΑΜΑΣΩΝΟΣ Κ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ Τ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΩΝ!!!!

ΑΛΛΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Π ΦΤΙΑΞΑΤΕ...Κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΗΚΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ
ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

PAPARES PANILITHIOI ELLINARADES MH GRAFETE GREEKLISH..........

Ανώνυμος είπε...

Τον κακο σας τον καιρο ηλιθιοι και τον μαυρο.
Ακου το πραξικοπημα επανασταση? Τι μαλακιες θα ακουσουμε? Απο ποτε οι επαναστασεις ρε ασχετοι γινονται με 20 ατομα πρακτορες, την CIA ,τους αμερικανους και τους ισραηλινους ?Ανιστοριτοι ε!!! ανιστοριτοι. Ππυλησανε και την Κυπρο στο τελος. Βλακες.

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΝΘΙΣΕ,Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΕΠΕΣΕ,Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ.
ΑΛΗΤΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ!!!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

1 33 ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑΣ ΚΙΜ ΙΛ ΓΙΟΥΝΓΚ.ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΕΙΔΑΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΙ,ΚΑΙ Η ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΩΣΕΙ.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αλλο παλι και τουτο.!!Ζητω η ορθοδοξια ζητω η Ελλας ?????????????
Ρ παπαρα η Ελλαδα,υπηρχε και πριν την κωλοορθοδοξια σου.Με τις ιδιες παπαριες αποκοιμιζε τον κοσμο και η χουντα (ελλας ελληνων χριστιανων)Προδοτες!χριστανοφασιστες!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ-ΧΟΥΝΤΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ(Η ΤΩΡΙΝΗ) ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ Κ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ Κ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!!!ΑΝΤΕ Μ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ Π ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΓΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟ Κ ΜΕΓΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ Τ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!ΠΑΛΙΟΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ!!!!ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ Κ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΜΠΟΥΡΟΥΧΑ ΤΖΑΝΗ!!!ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!!!

ΓΝΗΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ!!!ΚΑΤΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΤΝ ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟ 33ΟΥ ΒΑΘΜΟΥ!!!ΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Τ ΜΠΛΟΚ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 1:44 ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ Σ ΕΒΡΙΣΑ!!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ Σ ΣΥΓΧΩΡΩ!!ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΛΙΓΕΣ ΑΡΧΕΣ!!ΕΔΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ Τ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕΣ ΗΔΗ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ Σ!!ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!ΤΙΜΕΣ Κ ΔΟΞΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ!!ΤΝ 12ΘΕΙΣΜΟ ΑΛΛΟΥ!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΛΙΣ ΚΥΡΗΧΤΗΚΕ Τ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΕΓΙΝΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ!!!Κ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΕΓΑΛΕΕΕΕ.....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ....ΣΤΟ ΤΟΝΙΖΩ!!!ΕΣΥ Κ ΑΛΛΟΙ ΠΟΣΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ Τ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕ Μ ΤΗΝ ΧΑΡΗ Κ ΝΑ ΣΙΩΠΕΙΣ ΕΚΕΙ Π ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!!ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ 33.000 Σ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Τ ΓΗ Τ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!!ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 1 33 Ο ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΥ Π ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΒΓΗΚΕ ΕΙΠΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΜΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ Κ ΤΩΝ ΕΦΑΓΑΝ!!!ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ ΕΚΟΥΑΔΟΡ Π ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ Τ ΓΡΑΦΕΙΟ Τ!!ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ Π ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ Κ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Τ ΕΠΑΘΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Η συψη της θρησκειας σας εχει μολυνει την Ελλαδα αλλα ,πλεον δεν σας φοβομαστε , δεν τρομοκρατειτε τον κοσμο παρα μονο μερικους αγραμματους ή βλακες.
Ο Πανας δεν απεθανε .
Ο Μεγας Πανας δεν πεθαινει!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΟΙΟΣ???Ο ΠΑΝΑΣ???ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ........Ο ΤΡΑΓΟΣ???ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ..........ΟΚ!!!!!!!!!!!!!ΚΑΤΑΛΑΒΑ.....!!!!!ΝΑ Σ ΡΩΤΗΣΩ....ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΙ Σ ΠΙΑΝΕΙ???ΔΕΟΣ???ΜΕΡΜΥΓΚΙΑΣΜΑ???ΠΟΝΟΣ???ΦΟΒΟΣ???ΓΤ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΙΑΝΕΙ Κ ΤΝ Μ.Α.Τ.Σ(ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ Τ ΣΗΜΑΙΝΕΙ)!!!!!!Τ ΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ Τ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ Σ???ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!ΚΟΥΤΕ!!!ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΕ....

Ανώνυμος είπε...

εχει γεμισει η κοινωνια εωσφοριστες κ μαγους.

Ανώνυμος είπε...

ουαου!!!έχω εκπλαγεί.ο πάνας?ρε τα έχετε χάσει όλα!!!να ρωτήσω κάτι προς τους εωσφοριστές, αρχαιολάτρες, μασώνους κ.τ.λ μήπως οι θεοί σας είναι στον πλανήτη niburu x κ έρχονται όπως λέει κ ο λιακόπουλος?η μήπως έχουμε το ιχώρ το οποίο μόνο στους Έλληνες ρέει στις φλέβες??!!!μμμμμμμοοοχοαοχαχαοχαοχαοχοαχοαχοαχοαοχαχοαο.....τώρα έρχονται.....απλά έχει κίνηση στα διόδια λόγω εξόδου πολιτών για τ Άγιο Πάσχα!!!Ξαγρυπνήτε γιατί έρχονται!!!

ε3 είπε...

μονο αυτος πολεμησε για την ελλαδα το 40.ολοι οι αλλοι κρυβοντουσαν.ηταν ελληνας.και ημασταν ελληνες και οχι μουσουλμανοι....

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ.....!!!!!!!ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.....ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΣΤΕ!!!!ΜΑΣΩΝΑΚΙΑ-ΕΒΡΑΙΟΙ-ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ-ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ-ΜΑΓΟΙ-ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ-ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ-12ΘΕΙΣΤΕΣ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΟ Κ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΒΓΑΖΕΤΕ!!!ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΡΕ!!!

ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ!!!Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!!!Π ΕΚΑΝΕ Τ ΑΦΕΝΤΑΚΟ ΣΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!!!ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ!!!ΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ!!!!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ Π ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΕΟΥΣΑ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ Κ ΟΧΙ Η ΑΘΗΝΑ Π ΚΑΤΕΛΥΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η γη μας γη των άφθαρτων/αερικών και ειδώλων,/πασίχαρος και υπέρτερος/θεός μας είν' ο Απόλλων.//Στα εντάφια λευκά σάβανα/γυρτός ο Εσταυρωμένος/είν' ολόμορφος Αδωνις / ροδοπεριχυμένος.// Η αρχαία ψυχή ζει μέσα μας/αθέλητα κρυμμένη·/ο Μέγας Παν δεν πέθανε,/όχι· ο Παν δεν πεθαίνει!».

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ Κ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΣΑΣ!!!ΑΥΤΟΝ ΔΟΞΑΖΕΤΕ Κ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΩΜΟΥΣ ΣΑΣ!!!ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ....ΠΕΙΤΕ Κ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ....ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΠΑΝΤΟΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΚΑΡΑΜΑΝ-ΛΑΚΗΣ, Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ, Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, Ο ΚΑΜΙΝΗΣ Κ. Α., ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ 21-4-67;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

αφου θελετε χουντα κλειστείτε σπιτια σας και μην ξαναβγειτε...ψευτοελληναραδες....

Ανώνυμος είπε...

Κ ΑΥΤΟΙ Π ΕΙΠΕΣ Κ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΗΤΑΝ!!!ΜΑΣΩΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ!!!ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ!!!Κ ΜΑΖΙ ΣΑΣ Κ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΑΣ!!!ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΛΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

μη σταματάς να υψώνεσαι μπροστά μας

σκαλώνοντας με αργές, στρωτές φτερούγες

τον ουρανό της Σκέψης μας ολοένα,

Δαίδαλε αιώνιε, απόκοσμος Εωσφόρος!

Ανώνυμος είπε...

Ὦ λιγοστοί, ὦ διαλεχτοί!

Ὦ λιγοστοὶ κι ὦ διαλεχτοὶ κι ἀρίφνητοι αὔριο ἴσως!

Εἶναι μία ἀλήθεια κάτου ἐδῶ ποὺ τὴ χτυπάει τὸ μίσος,

εἶν᾿ ἐδῶ πέρα μία Ὀμορφιὰ ποὺ ἡ καταφρόνια δένει,

κι εἶν᾿ ἐδῶ πέρα μία Ἀρετὴ δειλὴ καὶ ντροπιασμένη.

Ὦ νέοι, ὦ πρωτοξύπνητοι στὸ φῶς, χαρὲς τ᾿ Ἀπρίλη,

ἀπὸ τοὺς πράσινους κορμοὺς γίνοντ᾿ οἱ ἄσπροι στύλοι!

Στὴ χώρα ἐσεῖς οἱ λειτουργοὶ κι οἱ λατρευτάδες εἶστε·

δὲ φτάνει· ἐμπρὸς! γιὰ τοὺς Θεούς, ὦ νέοι, πολεμεῖστε.

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ είπε...

“Καταραμένε Παπαδόπουλε, 40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης. Γιατί βρε άθλιε; Νομίζεις πώς δεν θυμάμαι ότι μου στέρησες στο χωριό μου την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο που τόσο αγαπούσα και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να κάνω σπίτι, με μόνο όρο μάλιστα να έχει την τουαλέτα μέσα! Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί ο άθλιος ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τόσα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την στρατιωτική ΜΟΜΑ! Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα; Σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο; Πέθαναν της πείνας οι άνθρωποι και κοντά σ’ αυτούς και τόσοι άλλοι μεσάζοντες και σύμβουλοι.
Ποιός σου είπε ρε παλιάνθρωπε ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα;
Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες… Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί, τόσα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται λες και πείραζε να είχαμε λίγο νέφος περισσότερο;
Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα; Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε!
Δεν φτάνει αυτό παλιοδικτάτορα, αλλά διέγραψες τα αγροτικά χρέη του πατέρα μου και όλων των αγροτών; Τους καλόμαθες, τους έλυσες τα προβλήματά τους και τώρα κάθε τρεις και λίγο μπλόκα!
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έστελνες και εκείνο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους και τους πουλούσες τα αγαθά που έκανε εξαγωγή η χώρα και πέταξες στον δρόμο τόσους μεσάζοντες.
Άσε εκείνος ο Πατακός με το μυστρί του! Βρε μανία!
Κάθε μέρα εγκαίνια για σχολεία, νοσοκομεία, εργοστάσια, γέφυρες, δρόμους και εργατικές κατοικίες! Μας ζάλιζες στα επίκαιρα όποτε πηγαίναμε σινεμά!
Τι κατάφερες ρε; Τί μαγείρεψες και πήρες βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη;
Δεν ντράπηκες να ταπεινώσεις το δολάριο επί τόσα χρόνια;Ακούς εκεί! Η δραχμή ισχυρότερη από το δολάριο!
Τί σου κάναμε και μας καταράστηκες για να φτάσουμε τα 300 δισεκατομμύρια ευρώ χρέη;
Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έτρωγες μόνο το φαγητό σου, στο τέλος δεν είχες τίποτα να αφήσεις. Το μόνο σου περιουσιακό στοιχείο να ήταν η στολή σου!
Και αντί να την δωρίσεις τρομάρα σου στο κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί ξεκίνησες την ιστορία να βγάλεις τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους καλούς μας γείτονες τους Τούρκους;
Μια χαρά δεν κοιμόμασταν ήσυχοι; Ήθελες να μας κάνεις παραγωγούς πετρελαίου σαν τους αραπάδες;
Tα εργοστάσια ενέργειας που κατασκεύασες π.χ. στην Πτολεμαΐδα ή στους Φιλίππους που τα έφτιαξες μάλιστα με τους Ρώσους κομουνιστές για ποιόν λόγο τα έκανες;
Σώνει και καλά να καταργήσεις όλες τις λάμπες πετρελαίου στα χωριά και γέμιζες στύλους και καλώδια όλη την ύπαιθρο! Βρε μανία.
Χώρια τα στάδια αθλητισμού σε όλη τη χώρα. Άκου λέει «κάθε πόλη και στάδιο κάθε χωριό και γυμναστήριο»! Άσχημα περνάει τώρα η νεολαία πίνοντας φραπέδες στις καφετέριες;
Βρε άχρηστε αναχρονιστικέ, αντιδημοκράτη ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ για πλιάτσικο;
Ακούς εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα μου ή όχι… Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής ρε παλιοφασίστα;

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα όμορφο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι ευτυχισμένοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί των Ανατολικών χωρών που εισπράττουν τώρα τόσο συνάλλαγμα από τα εργαζόμενα κορίτσια τους στο εξωτερικό, ενώ οι δικοί μας επιστρέφοντας πήραν συντάξεις και τους κοροϊδεύουν. Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους Ισραηλίτες.
Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους για χάρη των Αράβων που μας παίρναν όλο το ελληνικό τσιμέντο για τα έργα τους σε μια εποχή που όλοι οι πολίτες και το κράτος εδώ έκτιζαν και τα τσιμεντάδικά μας είχαν τρελαθεί στην δουλειά;
Ευτυχώς που μετά τα πούλησε η Νέα Δημοκρατία στους ξένους αφού το – ΠΑΣΟΚ πρώτα τα… κοινωνικοποίησε και τα έκανε ζημιογόνα – και τώρα επιτέλους έτσι ησυχάσαμε!
Δεν ντρέπεσαι βρε άθλιε εχθρέ της Δημοκρατίας;
Μας στέρησες ένα από τα βασικότερα ανθρώπινα δικαιώματα να μην τραγουδάμε 14 τραγούδια του Θεοδωράκη; Ξέρεις τι ψυχολογικά τραύματα μας προκάλεσε εκείνη η απαγόρευση; Τραύματα βαθιά που δεν έχουν επουλωθεί ακόμη!
Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από τόσα χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον έξαλλο τον γείτονα μου, που μου τα πρήζει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!
Bαρέθηκα να ακούω συνέχεια «Πού είσαι Παπαδόπουλε…» όταν πέφτω στα μπλόκα της Εθνικής οδού όπου διάφορες κοινωνικές ομάδες αγροτών – ποδοσφαιρόφιλων και άλλων διαμαρτυρομένων ανθρώπων ασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα – πάντοτε υπό την προστασία της αστυνομίας – να σταματούν την κυκλοφορία, καθώς και κάθε φορά όταν βρίσκομαι στο κέντρο των Αθηνών όπου φιλήσυχοι πολίτες εκφράζουν πολιτισμένα και ειρηνικά την αγανάκτησή τους για τις αδικίες σε βάρος τους, έχοντας επιπλέον παράλληλα την ευθύνη να προστατεύσουν τα καταστήματα, τους εργαζομένους και τους περαστικούς από τους προβοκάτορες φασίστες που σπάνε, καίνε και καταστρέφουν τα πάντα.
Άσε και αυτούς τους ταξιτζήδες που είναι όλοι τους πρώην χαφιέδες της ασφάλειας. Ούστ Φασισταριά!
Εγώ είμαι Δημοκράτης ρε, και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και εγώ και τα παιδιά μου και ας ταλαιπωρούμαι όποτε χρειαστεί να πάω στα νοσοκομεία και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας οικονομικός μετανάστης… αφού βέβαια ενημερωθώ πρώτα από την τηλεόραση για τις κλοπές, τις κομπίνες και τις μίζες τόσων και τόσων πρώην υπουργών – πράσινων και γαλάζιων – που οι άνθρωποι τι έκαναν τελικά;
Εξαργύρωσαν τους κόπους και τους αγώνες τους για την εδραίωση της Δημοκρατίας μετά την μεταπολίτευση!
Λίγο το έχεις αυτό; Είμαι Δημοκράτης ρέ! Τ’ ακούς;”
Κείμενο αγνώστου Έλληνος “Δημοκράτη” από το Διαδίκτυο

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΒΓΑΛΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΟΞΑ ΣΟΙ!!!Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ!!!

ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΣΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Κ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ Κ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ!!!ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ Κ ο αρχηγος σας!!!

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Αμήν και πότε να ξαναδούμε τέτοια μέρα σαν και τότε .... να αναγεννηθεί ο φοίνιξ ξανά και μαζί του και η πατρίδα μας.

http://www.youtube.com/watch?v=Y9llN0iT4SA

http://www.youtube.com/watch?v=pBJStD_gZww&feature=related


ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣΩΝΑΚΙΑ-12ΘΕΙΣΤΕΣ-ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ-ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ-ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΠΕΙΤΕ Κ ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ Κ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!!!ΕΣΕΙΣ Τ ΕΙΠΑΤΕ Κ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ....ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ....ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Κ σκατοβρωμιαρης ο αρχηγος σας!!!!!ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ Τ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ????

Ανώνυμος είπε...

Η σημερινή ημέρα, είναι μνημόσυνο για τους Κομμουνιστάς και χαρμόσυνο σάλπισμα για παν Έλληνα Πολίτη που σέβεται την ιστορία του και το μέλλον του.

ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ...ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΟΙΝΙΞ Κ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ....ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΣΑΣ ΠΟΙΑ!!!!ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!!ΜΑΣΩΝΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΣΤΟΕΣ ΣΑΣ Κ τον αρχηγο σας μεσα κ αυτον!!!ΠΑΛΙΟΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΣ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 3 34 ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΒΡΩΜΟΜΑΣΩΝΕ Κ ΣΥ!!!!ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΙ(Κ ΔΕΝ Τ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ) -ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΠΟΧΑ ΒΓΑΖΕΤΕ!!!ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ!!!!ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ....ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ!!!ΕΣΕΙΣ Τ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ Π ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΑΣ!!!ΜΑΖΙ Κ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΗ Η ΣΠΕΙΡΑ Τ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Κ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!ΒΡΩΜΑΡΙΔΕΣ....ΔΕΙΞΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ Τ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Μ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΜΑΣΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ "ΠΑΙΔΕΙΑΣ"!!!ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΡΕ....ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ Τ ΙΗΣΟΥ ΗΜΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΛΗ Η ΜΠΟΧΑ Π ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Κατοπιν εορτης σημερα...Χρονια πολλα!!!Μεταξας και Παπαδοπουλος,"οι Δικτατορες", πεθαναν ρεεεειιιιι!!!Χορτασα να διαβαζω λογια παχια,εχετε να προτεινετε κανεναν Ελληνα να μπει μπροστα? Καπεταν Γιαγκουλας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ Σ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ Η ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ Σ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΑ ΝΑ Σ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟ Π ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΑΣ Κ ΠΡΩΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ!!!ΒΡΩΜΟΜΑΣΩΝΟΙ ΕΣΕΙΣ Κ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΣΑΣ Κ ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Και σκεφτόμαστε να εξεγερθούμε ?

Προς τι ….. για να δώσουμε άλλη μια Χούντα?
Όχι ρε μη μπαίνετε στον κόπο σκύψτε στα τέσσερα και δοξάστε.

Ζήτω οι offshore
Ζήτω η Τρόικα
Ζήτω το φακελάκι
Ζήτω η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ζήτω το μνημόνιο
Ζήτω η Siemens
Ζήτω οι βουλευτές που τους διακατέχει το αλάθητο του Πάπα γι’αυτό δεν βρέθηκε κανείς στην φυλακή .
Ζήτω οι τυχάρπαστοι , που μας έκαναν γνωστούς παγκόσμια και περιδιαβαίνουμε με δάφνες ως Έλλην Καίσαρας στο κατώφλι της ιστορίας ( γιατί εμείς κάψαμε την ΕΛΛΑΔΑ ).
<< Εμείς μαζί τα φάγαμε , γιατί ήμασταν ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ , ήμασταν ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ , ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ , ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ,ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, >>

Πάψτε να φωνάζετε πλέον να ξεσηκωθούμε .
Πάψτε να σκούζετε και να φωνασκείτε .
Λατρέψτε την νέα πραγματικότητα που ανοίγετε για τα παιδιά που θα γεννηθούν σε αυτήν την χώρα .
Αυτοί που εσείς τους λογίζεται ως Χουντικούς , γεννήθηκαν από καταστάσεις παρόμοιες με τις σημερινές , γιατί η Δημοκρατία είχε καταλυθεί από τους τότε κυβερνώντες όπως ακριβώς και με τους σημερινούς.

Ήταν άξιοι γιατί ως Χουντικοί αδιάβαστοι στρατιωτικοί δεν μας πούλησαν .
Γιατί δεν μας πτώχευσαν.
Γιατί είχαμε μια θρησκεία και όχι μιναρέδες διάσπαρτους, για να μας θυμίζει ότι ζούμε σε προέκταση της Τουρκίας .
Γιατί μαθαίναμε ότι στην ιστορία μας ό Γέρος του Μοριά ήταν ΗΡΩΑΣ και όχι gay.

Έπραξαν σφάλματα ..,τα αναγνώρισαν…. δικάστηκαν και εξέτισαν την ποινή τους.
Για πέστε μου ωρέ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ από αυτούς τους Δημοκράτες έναν να πήγε φυλακή.
ΕΝΑΝ … ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ
ΚΑΙ ΕΞΕΤΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

Μάθετε την ιστορία όπως γράφτηκε και όχι όπως σας την εξιστορούν περισπούδαστοι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
Μάθετε την θρησκεία όπως διδάχθηκε και όχι όπως σας την επιβάλουν με τζαμιά οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
Μάθετε την γλώσσα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ και όχι γρεεκλις όπως σαν την διαμορφώνουν.


Υ.Σ. Τελευταία ανάρτηση σε αυτόν τον ιστοχώρο γιατί φρονώ ότι πληγώνω συμπατριώτες μου ΕΛΛΗΝΕΣ και αυτό δεν μου αρέσει .
Καλημέρα Έλληνες .
Καληνύχτα Ελλάδα .



ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

Modestus είπε...

Δεν ξέρω τι ήταν ο Παπαδόπουλος αλλά προδότης σαν τον Τζέφρυ δεν ήταν σίγουρα. Είχε τα τεράστια @@ να μείνει και να επωμιστεί τις ευθύνες ως πραγματικός αρχηγός αν και μεγάλο μερίδιο ευθύνης έφερε ο Ιωαννίδης. Το θέμα είναι ότι και μεγάλα έργα έγιναν επί δικτατορίας και τα χωριά πήραν φως και άφησαν τις γκαζόλαμπες και ανάπτυξη υπήρχε. Μπορούσες να κοιμηθείς με τα παράθυρα ανοιχτά και να μην φοβάσαι μην σε κλέψει ή σε βιάσει κανένας Πακιστανός όπως σήμερα. Υπόψιν για μερικούς αριστερούς ήταν ο μόνος που ψήφισε αθώο τον Μπελογιάννη κατά την δίκη του. Δυστυχώς για μερικούς από εσάς που καταλαβαίνετε αλλά δεν το ομολογείτε ότι η δημοκρατία στον τόπο μας έχει αποτύχει οικτρά. Φυσικά και αυτό είναι λυπηρό γιατί δεν έχουμε ωριμάσει ως άνθρωποι. Γουστάρετε τους και καλά "δημοκράτες" που στην πραγματικότητα είναι μικροί δικτάτορες στον περίγυρο τους (βλ. πολιτικοί, συνδικαληστές κλπ). Καημένοι ηλίθιοι βλέπετε να υπάρχει δημοκρατία μέσα στα κόμματα; Όταν κάποιος εκφράσει αντίθετη άποψη εκδιώκεται κακήν κακώς. Λουστείτε την δημοκρατία σας και πολύ καλά κάνουν και μας γαμάνε ακόμα και θα συνεχίσουν έτσι με τα μυαλά που κουβαλάτε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ.....!!!!!!!ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.....ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΣΤΕ!!!!ΜΑΣΩΝΑΚΙΑ-ΕΒΡΑΙΟΙ-ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ-ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ-ΜΑΓΟΙ-ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ-ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ-12ΘΕΙΣΤΕΣ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΟ Κ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΒΓΑΖΕΤΕ!!!ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΡΕ!!!

ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ!!!Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!!!Π ΕΚΑΝΕ Τ ΑΦΕΝΤΑΚΟ ΣΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!!!ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ!!!ΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη Παρασκευή (Μεγάλη Πέμπτη βράδυ):
Την Μεγάλη Παρασκευή έχουμε την Κορύφωση του θείου δράματος, τελείται η «Ακολουθία των Παθών» και θυμόμαστε και βιώνουμε τα Σωτήρια και φρικτά Πάθη του Κυρίου και Θεού μας. Δηλαδή:
α) Τα πτυσίματα
β) τα μαστιγώματα
γ) τις κοροϊδίες
δ) τους εξευτιλισμούς
ε) τα κτυπήματα
στ) το αγκάθινο στεφάνι και κυρίως την
ζ) Σταύρωση και
η) τον θάνατο του Χριστού μας.


ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΠΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!ΜΠΟΥΧΤΗΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ....ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ-ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ-ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ-12ΘΕΙΣΤΕΣ-ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ-ΤΕΚΤΟΝΕΣ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ Κ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!!!!

ΧΙΛΙΕΣ ΔΟΞΕΣ Κ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΗΜΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥ Π ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΔΕΛΦΟΥΣ Κ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΙΣΙΟ ΔΡΟΜΟ!!ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ!!!

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΡΥΦΤΗΚΑΤΕ ΠΑΛΙ Ε???ΜΜΜΜ....ΜΠΟΧΑ Κ ΒΡΩΜΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!!!ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ!!!ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑΥΡΟ Ε???ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ!!!

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο ένας έχει κολλήσει με το ίδιο μήνυμα...αν νομίζει ότι ετσι δείχνει το επίπεδο του κάνει μεγάλο λάθος...θα επιθυμούσα μια παρέμβαση από το anti-ntp... Ολοι που μιλάνε λογικά οι περισσότεροι δεν είχαν καν γεννηθεί επί χούντας. Δεν βλάπτει μια ενημέρωση. Απλά να ρωρήσουν τους πατεράδες τους.Ότι εμπειρία έχει ο καθένας. Η μόνη αλήθεια είναι η εξής: Όλοι συμφωνούν πλέον ότι φταίει για αυτή την κατάσταση σήμερα η καταραμένη γενιά του Πολυτεχνείου.Οι εργατοπατέρες συνδικαλιστές που αυτή τη στιγμή κυβερνούν και έχουμε αηδιάσει μαζί του.Για περισσότερα στοιχεία, τι έλλειμα υπήρχε επί χουντας, που εκτοξεύθηκε επί Καραμανλή και που επί Α.Παπανδρέου,μια αναζήτηση στο google δεν βλάπτει.Με κολλημένα μυαλά δεν πάει τίποτα μπροστά.Λυπάμαι για το ύφος πολλών ανώριμων Ελλήνων.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ Κ ΜΟΝΟ!!!ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ Σ....Π ΕΝΩ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΑΡΝΑΚΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ Σ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΛΥΚΟΣ!!!

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!!!ΑΓΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΩ ΜΕ Τ ΛΟΓΙΑ Μ!!!!ΜΠΟΧΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

25 Μαρτιου - 28 Οκτωβρίου - 21 Απριλιου...........

Αποφραδες ημερες και χρόνια... 1453,1922,17/11/1973, 3 Σεπτεμβρίου (Ιδρυση του ΠΑ.ΣΙ.Κ: Πανελληνιο Σιωνιστικό Κινημα Απο τον Ανδρεα Παπαεβραίου με κεφαλαια Εβραιων Τραπεζιτών εξ Αμερικής)

Ανώνυμος είπε...

21 Απριλίου 2011 4:31 μ.μ.

Έμεινες ο μοναδικός Χριστιανός απο το indymedia και σε πέταξαν έξω και αποφάσισες να μας τακάνεις σαν του ταύρου??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Πήγαινε και βρες την Λουκά θα κάνετε ωραίο ζευγάρι

Ανώνυμος είπε...

http://alithiastofos.blogspot.com/2010/08/90.html

Ο ΤΑΥΡΟΣ ΕΧΕΙ ΚΕΡΑΤΑ ΟΠΩΣ Κ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ
ΓΙΑ ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΝΑ Σ ΘΥΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΙΖ: Τι σχεση έχειη Χαανα κατα κοσμο (Γιαννα) Σιλβερσταιν (Διαμαντοπουλου) με την 21 απριλιου 1967;

AΠΑΝΤΗΣΗ: Απο τότε εχει να κανει έρωτα (με 4 ατομα καικατω). Επειτα απολαμβανει μονο σεξ (5 λαθρο και πάνω)...

Χαανα ζουμε στον ταφο να σε δουμε!

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ.....ΡΕ ΖΩΑΚΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΚΙ ΣΑΣ ΘΑ ΧΑΤΕ ΦΡΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΟΛΙΣ ΝΥΧΤΩΝΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΙ.....ΤΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?? ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ??? ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ.....ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΩΛΟΜΑΣΩΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ....Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..... ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΟΥ ΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ...ΜΕ ΚΩΛΑΣΑΤΕ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΕΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΔΕΛΦΕ!!!ΠΡΟΣ 4:55!!!ΑΣΕ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑΙ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΤΣ ΤΑ ΛΕΝΕ!!!!

ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ!!!!

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ=Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΦΩΣ Κ Η ΖΩΗ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΒΙΑΙΟΥΣ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ.ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΠΑΙΖΑ ΑΦΟΒΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11.ΟΙ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΙΔΙΩΣ 1990-2011,ΕΙΝΑΙ 10ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΑΣΩΝΙΣΜΟ,ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ,ΛΗΣΤΑΡΠΑΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ ΤΑ ΕΣ ΕΣ ΚΑΙ Ο ΦΥΡΕΡ.ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΝΟΥΠΙΑ.ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

sieg hail.ss tottenkoph.better dead than red.white pride-world wide.
NAZI power-good night left side...ΖΗΤΩ Η ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ.ΠΑΝΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ-ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Σκατα στους υμνητες της Χουντας!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ειστε οι κλασικοι μαλακες ελληνες που ακομα και σε αυτο το σαιτ εχετε χωριστει σε στρατοπεδα.Και μετα που "θα παρουμε την πολη"οπως πιστευουν καποιοι ανετοι τυποι θα το γυρισετε σε εμφυλιο ε?Ρε τελικα αυτη η χωρα παθαινει οτι της αξιζει μαλακες!Τελος καλα παθαινουμε.Οσο για το αρθρο παρτε και μια φωτο να γουσταρετε που μου κανατε και το παπαδοπουλο καλο παιδι.ΓΙΔΙΑ

http://www.nea-smirni.gr/E/photografikoYliko/Papadopoulos.jpg

Ανώνυμος είπε...

Πολλά καλά του Παπαδόπουλου αλλά έκανε το μεγαλύτερο λάθος

ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ το νησί των καταραμένων τη σπιναλογκα της Ελλάδας όλης

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΡΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ???ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΜΕΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΧΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ...ΝΑΙ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΡΑ ΑΝΑΡΧΟΑΡΧΙΔΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΨΕΥΤΩΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ.ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ.ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ-ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΣ ΤΩΡΑ.ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΥΧΟΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που γουσταρω ,ειναι να βλεπω ταχαμου χριστιανους ,νταβατζηδες εθνοσωτηρες ,ολη μερα μετανοιες ,προσευχες και κομποσκοινια ,να δειχνουν λογω της ανωνυμιας, ολη τους την κακια ,το μισος ,την αλαζονεια, την υποκρισια και την μικροτητα . Και εις ανωτερα ,οπαδοι του σκοτους .
Ο σατανας σας αγαπα ,γιατι εσεις τον βρηκατε και τον λατρευετε παιδια του ιησου. Χαχαχαχα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πως γίνετε να θεωρούμε προδότη το Σημίτη για την απόσυρση της σημαίας και των στρατιωτών από τα Ίμια με μόνιμους κατοίκους 5 κατσίκες (και εννοείται ότι είναι προδότης!),και τον Παπαδόπουλο που απέσυρε μία ολόκληρη μεραρχία 3000-4000 αντρών από την Κύπρο μας με 700.000 κατοίκους να τον θεωρούμε μεγάλο ηγέτη και ΠΑΤΡΙΩΤΗ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ 6:23 ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ?? ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΙ ΕΣΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....ΕΛΕΟΣ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ..ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝΕ ΜΑΣΩΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΓΚΕΓΚΕ??? ΤΟΥΒΛΟ

Ανώνυμος είπε...

aima-timh-xrysh aygh kai mia zwh yperhfania lefkh.ellinikh fylh=100% kaykasia ara kai aria fylh.eimaste anwteroi apo olous tous laous ths ghs synideitopoihste to...

Ανώνυμος είπε...

εργατια αγροτια παπαδοπουλος ξανα.ζητω η 21 απριλιου.

Ανώνυμος είπε...

Διαβασε κανείς ΟΛΑ τα σχόλια?
Συγχαρητήρια για το χρόνο που έχασε...

Ανώνυμος είπε...

Εκανα ένα σχόλιο καπου στη μέση λέγοντας στο anti-ntp να επέμβει...με λύπη είδα ότι καποιος απάντησε χωρίς να ξέρει και να λέει τα ίδια(πίσω από τη μάσκα,ζήτω η εκκλησία κλπ κλπ.) Χαίρομαι μονο που επενέβησαν οι συντονιστές.Προτείνω να καθαρίσουν τα σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Εγκαταλείπουν την Ελλάδα... Υπολογίζεται ότι μέχρι στιγμής έχουν φύγει τα τελευταία 2,5 χρόνια, πάνω από 100.000 νέοι κυρίως για χώρες της Ε.Ε., τις ΗΠΑ, την Κίνα και τον Καναδά!Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟ ΣΩΘΗΤΩ...!!

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ
ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!
ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ,ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ !!!
ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΑΙ ΦΙΛΟΣ...ΑΛΛΟ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΓΕΟΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!!!
ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ , ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΗΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΒΕΡΚΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΗ ΑΓΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΚΤΛ ΟΛΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΤΟΤΕ ...ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ Τ'ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ...
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

TIMH KAI DOXA STON GEORGIO PAPADOPOILO TO XOMA POU TON SKEPASE ELAFPU ANA TOYS AIONAS TORA POU SE XREIAZOMASTE MAS LEIPHS SE EFXARHSTOUME GIAOTI MAS PROSFERES NA EINAI AIONIO TO ONOMASOU :::::::::::::ATHANATOS:::::::::

Ανώνυμος είπε...

etsi mprabo 9:10 xosta ZHTO H 21 APRILIOU ZHTO OGEORGIOS PAPADOPOULOS ATHANATOS

Ανώνυμος είπε...

ζητω ο Παπαδοπουλος!!! παρεπιπτοντως παιζει να ειναι το πιο μαπα μπλογκ αυτο εδω σε ολο το πανελληνιο...για τον πουτσο καβαλα..

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.......ΑΙΑΣ..

gtpwiz είπε...

ο Παπαδόπουλος ήταν ο πιό μεγάλος Ελληνας

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΚΑΡΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ

ήταν Άνθρωπος Πατριώτης

ΟΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ