Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Πριν αποφασίσετε για το ποιός φταίει για όλα , διαβάστε τo...


Έκθεση από μαθητή του δημοτικού με θέμα:"Τι να ζητήσω από το θεό".

"Θεέ μου, απόψε σου ζητάω κάτι που το θέλω πάρα πολύ. Θέλω να...
με κάνεις τηλεόραση!

Θέλω να πάρω τη θέση της τηλεόρασης που είναι στο σπίτι μου. Να έχω το δικό μου χώρο. Να έχω την οικογένειά μου γύρω από μένα.

Να με παίρνουν στα σοβαρά όταν μιλάω. Θέλω ..

να είμαι το κέντρο της προσοχής και να με ακούνε οι άλλοι χωρίς διακοπές ή ερωτήσεις.

Θέλω να έχω την ίδια φροντίδα που έχει η τηλεόραση όταν δε λειτουργεί... Όταν είμαι τηλεόραση, θα έχω την παρέα του πατέρα μου όταν έρχεται στο σπίτι από τη δουλειά, ακόμα κι αν είναι κουρασμένος.

Και θέλω τη μαμά μου να με θέλει όταν είναι λυπημένη και στενοχωρημένη, αντί να με αγνοεί!

Θέλω τ' αδέλφια μου να μαλώνουν για το ποιος θα περνάει ώρες μαζί μου.

Θέλωνα νοιώθω ότι η οικογένειά μου αφήνει τα πάντα στην άκρη, πότε-πότεμόνο για να περάσει λίγο χρόνο με μένα.

Α! Και το τελευταίο, κάνε με έτσι ώστε να τους κάνω όλους ευτυχισμένους και χαρούμενους.

Θεέ μου, δε ζητάω πολλά. Θέλω μόνο να γίνω σαν μια τηλεόραση!"

Η δασκάλα που το διάβασε (καθώς βαθμολογούσε) την έκανε να κλάψει.

Ο συζυγός της που μόλις είχε μπει στο σπίτι,τη ρώτησε: "τι συμβαίνει:"

Αυτή απάντησε:"Διάβασε αυτή την έκθεση, την έχει γράψει ένας μαθητής μου".

Ο σύζυγος είπε:"Το καημένο το παιδί.Τι αδιάφοροι γονείς είναι αυτοί!"
Τότε αυτή τον κοίταξε και είπε:"Αυτή η έκθεση είναι του γιου μας...!"

OXI ALLO KAPBOYNO
ksipnistere

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sokaristiko....

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΗ ΑΓΝΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΗ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΟΤΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τραγικο.ας ψαξουμε ολοι το παιδι μεσα μας κ ας αναρωτηθουμε..

ΑΔΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ .... !!!!!!!!ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΑΛΛΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΘΗΜΕΡΙΝΑ .. ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΑ...!!! ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ!!! ΜΠΑΜΠΑ ΜΗ ΜΕ ΑΓΝΟΕΙΣ-ΜΑΜΑ ΜΗ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ)ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ .... ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΝΙΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακούγεται σαν ανέκδοτο αλλά ακόμα κι είναι δεν απέχει από την πραγματικότητα..

Ανώνυμος είπε...

Ναι, καλά..Ο πατέρας του παιδιού δεν αναγνώρισε το γραφικό χαρακτήρα του....

ΓΙΟΥΛΗ είπε...

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΑΣ, ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Ε, ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗ

Ανώνυμος είπε...

tote min kanete pedia, egoistika plasmata

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα κι αν το άθρο είναι ψευτικο το γεγονός είναι πραγματικό. Για την τηλεόραση πάντα έχουμε χρόνο για τα παιδιά μας όμως όχι. Εκτός του ότι μας βομβαρδίζει με άχρηστες πληροφορίες και ασκεί προπαγάνδα ξοδεύουμε κι ένα καρο λεφτα για να την αγοράσουμε κι αλλα τοσα για το έπιπλο που θα την βάλουμε.. Η αξία της ζωής είναι στις αληθινές στιγμές. Κλείστε ΤΩΡΑ την τηλεόραση!

Ανώνυμος είπε...

MHPOS TO PEDI ITANE FILOLOGOS; GIATI AFTI H EKTHESEI DEN EINE APO PEDI DIMOTIKOU APATEONES

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΕΔΩ ...
Τότε αυτή τον κοίταξε και είπε:
"Αυτή η έκθεση είναι του γιου μας...!"
...
ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΑΚΡΥΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να πάρουμε τις εξουσίες από όλους και από όλα γύρω μας και να τις κρατήσουμε στα χέρια μας. Από την τύχη τη δική μας, των παιδιών μας, των Εθνών και των ψυχών μας!!!!!!!!!
Πρέπει να αρχίσουμε να ακούμε τα παιδιά μας, να τα αγκαλιάσουμε ουσιαστικά και όχι μόνο να ικανοποιούμε τις υλικές τους ανάγκες νιώθοντας ότι έχουμε κάνει με αυτό τον τρόπο το χρέος μας γιατί σκέφτονται απλά και αγνά. Η λύση είναι μέσα στον κόσμο τους τελικά, γιατί εμείς ξεμείναμε από λύσεις.

Shinigami είπε...

Φοβερό!
Και πόσο αληθινό αυτό που περιγράφει (ακόμη κι αν η ίδια η ιστορία δεν είναι πραγματική).

http://anthropako.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

posh agnia mpwrh na exoyme gia ta thelw ton paidiwn mas???????

Ανώνυμος είπε...

etsi akrivws exoun ta pragmata...mono pou oi dikes mas sunhtheies tha ginoun kai dikes tous sunhtheies!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

maniatissa είπε...

Εγω απλα να πω,οτι θα προτιμουσα ολος αυτος ο δικαιος θυμος και η αγανακτηση για ολα οσα ταλανιζουν και απειλουν αμεσα αυτο τον τοπο, να εκφραζοταν στα ελληνικα με ελληνικα και οχι λατινικα γραμματα!Το κακο ξεκινα απο τη βαση! Εχουμε (οι περισσοτεροι,ευτυχως οχι ολοι)ξεχασει να χρησιμοποιουμε την γλωσσα μας!Και τη προφορικη και την γραπτη!! Πως θα υπερασπιστουμε αυτη τη χωρα, αν οι ιδιοι εχουμε σιγα-σιγα και ασυναισθητα, εγκαταλειψει την ελληνικη γλωσσα?

Ανώνυμος είπε...

Πές τα ρε Μανιάτισσα !!!!

Ανώνυμος είπε...

Μου έρχεται να πάω να ξηλώσω την τηλεόραση τώρα!Σοκ έπαθα!!

Ανώνυμος είπε...

Απιστευτο!!!!!!!!!!!

rodia είπε...

αντί να σχολιάζουμε αν είναι αλήθεια η οχι ας κοιτάξουμε απ την πόρτα του σπιτιού μας και μέσα.
Αν αυτό καθ εαυτό ήταν ψέμα τότε θα ήμασταν ευστυχισμένοι. είμαστε;;;;

Ανώνυμος είπε...

τραγικο

Ανώνυμος είπε...

ανατριχιασα.θεε μου που καταντησαμε.βοηθα μασ να ξεφυγουμε στο τρυπαλι που μας εχουν βαλει.ας κανουμε ολοι μια νεα αρχη.

Ανώνυμος είπε...

Giauto i Ellada den tha paei pote ma pote brosta .. kai kala kanoun oi Amerikanoi kai theloun na mas ta paroun ola ! Anti na kanete kati katheste k asxoleiste me to an einai i oxi alithino auto ??? eiste tragikoi oi Ellines !

Ανώνυμος είπε...

Κλείστε τις τηλεοράσεις!!
Είναι μια καλή αρχή για να βγούμε από το "σπήλαιο του Πλάτωνα", να ζήσουμε πραγματικά και όχι στον ιδεατό κόσμο των ΜΜΕ και αυτών που αποφασίζουν για εμάς.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
Giauto i Ellada den tha paei pote ma pote brosta .. kai kala kanoun oi Amerikanoi kai theloun na mas ta paroun ola ! Anti na kanete kati katheste k asxoleiste me to an einai i oxi alithino auto ??? eiste tragikoi oi Ellines !

Έχεις δίκαιο και σαν αρχή σταματήσαμε να γράφουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΡΕΕΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

φίλοι δεν ακούσατε ότι είναι πολύ passe να γράφετε greeklish? και τόσο κακόγουστο! Τι βρίσκετε σ΄αυτό;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟ ΤΡΑΓΟ; ΠΟΣΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΔΕ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ! ΝΕΥΡΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΧΑΟΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΣΑΣΤΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΕΥΘΥΤΗΤΑ! ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΡΓΗ, ΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΠΗΔΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΟΛΩΝ; ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΥΤΙ;! ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ; ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ; ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΛΗΣΕ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΣΑΣ, αναλογιστειτε... ολα ειναι αγαπη και προφανως το παιδι αγαπαει το χαζοκουτι για να θελει να γινει το αυτο. Βλεπει την ευκαιρια να δωσει χαρα μεσα απο αυτο! Ειναι νηφαλιο στα λογια του...ειναι εσεις αν το θελησετε! Καληνύχτα.

στραφῆτε! είπε...

Ἐν ἐκείνῃ τῇ ὥρᾳ προσῆλθον οἱ μαθηταὶ τῷ Ἰησοῦ λέγοντες· Τίς ἄρα μείζων ἐστὶν ἐν τῇ βασιλείᾳ τῶν οὐρανῶν; 2 καὶ προσκαλεσάμενος ὁ Ἰησοῦς παιδίον ἔστησεν αὐτὸ ἐν μέσῳ αὐτῶν καὶ εἶπεν· 3 Ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἐὰν μὴ στραφῆτε καὶ γένησθε ὡς τὰ παιδία, οὐ μὴ εἰσέλθητε εἰς τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν. 4 ὅστις οὖν ταπεινώσει ἑαυτὸν ὡς τὸ παιδίον τοῦτο, οὗτός ἐστιν ὁ μείζων ἐν τῇ βασιλείᾳ τῶν οὐρανῶν.ΜΑΤΘ ΙΗ'1-4
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΟΧΙ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΠΕ.."στραφῆτε καὶ γένησθε"! ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΤΑΠΕΙΝΟΙ"!
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΑΣ? Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙ' ΑΥΤΗ!!!

Χριστιάνα είπε...

Μην παρασύρεστε από ενοχοποιητικές ηθικές. Kαιρός να ξυπνήσουμε και κοιτάμε τα πράγματα με διάκριση. Πετάξτε τις ενοχές, τα συναισθήματα οίκτου και απογοήτευσης.
Επίσης δεν χρειάζεται να γράφετε με κεφαλαία (να φωνάζετε) ούτε με greeklish (αυτο-απόρριψη) για να εισακούγεστε. Καλύτερα απλά, και με λάθη ορθογραφικά, παρά με βία.

Κανείς δεν έμαθε αυτό το παιδί ότι έχει και υποχρεώσεις όχι μόνο θέλω; Ποιος να το μάθει; Οι γονείς που προσπαθούν να είναι θεοί και δεν δέχονται ότι είναι Άνθρωποι: ότι μπορούν να κάνουν λάθη, ότι μπορούν να μην έχουν πάντα όρεξη, ότι μπορούν να αγνοούν τον άλλον όταν βρίσκονται απομονωμένοι από τον εαυτό τους, ότι μπορούν να μη δίνουν στα παιδιά τους όταν δεν έχουν δώσει πρώτα στο δικό τους περαμελημένο εσωτερικό παιδί... αυτό κάνουμε!

Μην τα βλέπουμε όλα επιφανειακά. Έχουν σκοπό να παγιδεύουν το συναίσθημα μας και να δεσεμύουν τη βούληση μας. Δεν έχει σημασία αν είναι αληθινό το γράμμα ή όχι, αλλά είναι μια ευκαιρία να δεις τον εαυτό σου πέρα από αυτό που παρουσιάζεται μπροστά σου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΘΑΤΑΝ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑΡΘΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑΘΕΛΕ ΝΑΤΑΝ ΜΙΑ ΑΨΥΧΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ !!!
ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΤΒ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑΤΑΝ ΝΑΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ...ΠΛΕΟΝ !!!

Ανώνυμος είπε...

TON EKANE ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ;;;

Ανώνυμος είπε...

ι πολιτικι τα εχουν γαμισι ολα τι κανουν ι ελινεσ γιαφτο τικανουν ρε πεδια

Ανώνυμος είπε...

το κορανι καμερα να το κατουρατε ανεβασμα θα διτε τι εχι να γινι μετα πανε τα μουνοπανα ι πολιτικι εμισ θα το κανου με θακαι ολι η ελαδα σε μια ορα

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί παρατήρησαν, ότι παρά το ότι η μέση ημερήσια θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει λόγω της σταδιακής αποχώρησης του καλοκαιριού, ο Ήλιος "καίει" πολύ και προκαλεί έντονη εφίδρωση με την παραμικρή έκθεση σ΄αυτόν. Ακόμη και κατά την διάρκεια χειρονακτικών εργασιών σε στεγασμένο χώρο, επέρχεται ταχύτερα του συνηθισμένου εφίδρωση και κόπωση. Αυτό είναι αποτέλεσμα του αυξημένου βομβαρδισμού μικροκυμάτων από τον Ήλιο.
Το παγκόσμιο σύστημα των ΜΜΕ όμως, ασχολείται με την...χρεοκοπία του πλανήτη, με πρώτη την Ελλάδα πάντοτε που θα είναι λέει και η αιτία της παγκόσμιας οικονομικής κατάρευσης.
Σας λέω λοιπόν.
1. Δεν υφίσταται θέμα πραγματικής πτώχευσης του πλανήτη, αφού πτώχευση θα είχαμε αν δεν υπήρχαν ενεργειακοί πόροι και τροφές για την σίτιση του παγκόσμιου πληθυσμού.
2. Όλο το σώου, είναι τεχνητό για να φέρουν την παγκόσμια κυβέρνηση.
3. Όπως σας είχα πει αμέσως μετά την 10-6-11 και αυτό πιστεύω να το θυμάστε όλοι, το νέο όριο ορισμού της κάστας που θα κατασκευάση τον κλώνο, το λεγόμενο αντίγραφο, την εικόνα του θηρίου της Αποκάλυψης, ορίσθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.....
4. Πράγματι, περί τα τέλη Αυγούστου, προς επιβεβαίωση αυτών που σας είχα πει στις 11-6-11, δημιουργήθηκε δήθεν μέγα πρόβλημα νέας οικονομικής κατάρευσης της Ελλάδος και της Ιταλίας και βέβαια όλου του πλανήτη με όριο τις αρχές Οκτωβρίου οπότε και θα πάρουμε ή δεν θα πάρουμε την 6η δόση.
5. Αν δεν πάρουμε την 6η δόση, καταρρέουν τα πάντα, οπότε θα έχει επιλεγεί και η κάστα που θα βγάλει τον κλώνο.
6. Αν την πάρουμε, δεν θα έχει επιλεγεί ο κλώνος και προχωρούμε σε άγνωστο πεδίο. στο οποίο υποτίθεται οι δύο Αδελφότητες θα πρέπει να συνεχίσουν να συνεργάζονται, πράγμα δύσκολο, αν λάβουμε υπόψη την θυελλώδη προϊστορία τους.

Ανώνυμος είπε...

Ενα ματσο απο κομπλεξικους ουρακοταγκους κανουν παιδια ειδικα κατι ηλιθια κατασκευασματα που το κανουν τα παρατανε και εχουν αποχαυνωθει στη tv βλεποντας ολη την ωρα ποδοσφαιρο, και οταν δουν πως το παιδι τους μεγαλωνει κοιτανε πως θα του γαμησουν τη ζωη μονο και μονο επειδη φοβουνται πως θα τους ξεπερασουν τα θελουν κατατωτερα τους, κρινοντας απτα παμπολλα καταλυπα της παιδικης τους ηλικιας δεν κανουν τιποτε καλο, και η λιστα με της ανωμαλιες συνεχειζεται .ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ!!

Ανώνυμος είπε...

eimai 40 eton 20 xronia then vlepo TV oi oikogeniamou den ksekolage.tous eixe kani oti theli afto to kouti [SATANOKOYTI] efiga kai afisa tin oikogeniamou [OLOI TOUS KOLIMENI ME POLITIKI KAI SKILADIKA POTE DEN MATHANE TI PRAGMATIKA SINVENI GIROTOUS] Kseretai posi gonois einai kimismeni narkomeni kai sinama VLAKES stin Ellada...SYGNOMOI ALLA EINAI PARA POLOI???kai to provlima megaloni kathe mera...ME AFTA POY VLEPOUN TA PAIDIA KATASTREFONTE TELIOS NA TO KATALAVETAI ....STAMATISTE NA PARAMELITE TA PAIDIA DIOTI OLO AFTO ERXRETAI APANOSAS STO TELOS NA LETAI TA PRAGMATA OPWS EINAI[MAKRIA APO TV OLOI SAS OTI EXI MESA HNAI GIA NA KATASRTEFI TON ANTHROPO AFTA EYXARISTW........

Ανώνυμος είπε...

TV KANH OTI THELOI OLOUS VLAKES AFTO KSERO MAKRIA TA PAIDIA APO AFTES TIS SAXLAMARES PIA. KSYPNA ELLINA GIATI MAS FAGANE