Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Κατάπτυστο, ανθελληνικό κείμενο του διευθυντή ειδήσεων του MEGA, Παναγιωτόπολου. Έμμεση υπεράσπιση της τουρκοπροπαγάνδας του ΣΚΑΙ


Εμετός και αηδία με αυτά που γράφει ο Παναγιωτόπουλος, ο διευθυντής ειδήσεων του MEGA, στην προσωπική του ιστοσελίδα, για τον Κολοκοτρωνη...


Αναρωτιέται αν και κατά πόσο θα έπρεπε να μας νοιάζει
"Αν ο Κολοκοτρώνης είναι bisexual..."
και ερωτά θρασύτατα
"Και αν είναι τι έγινε.."

Επειδή ο συγκεκριμένος κύριος έχει συνηθίσει να βλέπει όλο το 'αδερφάτο' και τους 'ντιντήδες' στο μπουρδελοκάναλό του, μάλλον έχει διαμορφώσει άλλη αίσθηση της πραγματικότητας.
Και λογικό... όταν κουμάντο μας κάνουν 'αδερφές' και... μόδα είναι πια να αποδεχόμαστε κάθε τι ανώμαλλο ,παρά φύσει και αντιχριστιανικό..

Ενώ έμμεσα 'καταδικάζει' και όλους εμάς που ασχοληθήκαμε με το θέμα αυτό ,καθώς χάσαμε την "ουσία", που είναι η ίδια η παραγωγή.
Αν και σε αυτή την περίπτωση διακρίνει κάτι θετικό.
Το γεγονός ότι λέει 'αλήθειες' που πονάνε και δεν είμαστε έτοιμοι να τις ακούσουμε..

Παναγιωτόπουλε βλέπουμε εσένα και το δελτίο σου να μην ακούει κανείς προσεχώς..

Βρες τώρα κανέναν νεομάρτυρα που θα 'θυσιαστεί' για να επανέλθει το θέμα των λαθρομεταναστών στην επικαιρότητα και άσε τις υποδείξεις.

paspartoy.blogspot.com

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα ερθει η ωρα με φωτια και τσεκουρι για όλους τους.
ΟΙ καταπτιστοι δημοσιογραφοι εχουν δειξει το πραγματικο τους προσωπο τωρα τελευταια.
Και προς Λυριτζηδες Οικονομεες την εμφανιση του Νερμπη την μια και μοναδικη που ειπατε την φουστα την φοράτε καθε μερα ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ!!!!
ΙΠΠΙΑΣ Γ.

Ανώνυμος είπε...

Μετα το Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, τωρα στοχοποιειται και οαθανατος ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ για αμφιλεγομενες σεξουαλικες προτιμησεις,με δυο λογια οτι ηταν δηθεν αδερφες.ΕΡΩΤΗΣΗ στις αδερφες που τα ισχυριζονται αυτα¨ποια αδερφη θα εκστρατευε με τα ποδια δινοντας μαχες και θα καταλαμβανε ολο τον τοτε γνωστο κοσμο.Μαλιστα τα περισσοτερα εθνη τον αναγορευσαν θεο τους.2τερηΕΡΩΤΗΣΗ ποια αδερφη θα εκανε επανασταση κατα της πιο μεγαλης βιαιης ισλαμικης αυτοκρατοριας που γνωρησε η ανθρωποτητα στο διαβα του χρονου.αδερφες μου πολυ θα θελατε να μοιασετε τους παραπανω αλλα ψαξτε για κανα οθωμανικο πουτσο προς το παρον να βολευτειτε.ΜΕ ΤΙΜΗ XERXIS321.

Ανώνυμος είπε...

Kala pou yparxei to onoma tou kolokotronoi gia na to anaferoun oi pouthenades kai na tous mathenei o kosmos ti koproskyla einai. To kolokanalo pou otan o Gletsos espase ta diodia den eikane oute mia anafora mh stenaxwrhsthei o Mpompolas.

Ανώνυμος είπε...

Κολοκοτρώνη καλά τους ξηγήθηκες όλους τους ειδικά στην Τριπολιτσά ;)

Ανώνυμος είπε...

Θα πέσει πολύ ξύλο σε λίγα χρόνια.Κανείς δεν ξεχνάει τίποτα δεν ξεχνιέται.

Ανώνυμος είπε...

Oταν τα' λεγε ο Κισινγκερ εμεις βλεπαμε μπαλα

Ανώνυμος είπε...

αχ Ελλαδίτσα μας, τι κοσμογονία συνειδήσεων έχει γίνει και εσύ ούτε που το μυρίζεσαι...αν και να σας πω την αλήθεια πολύς λαός καταλαβαίνει τι γίνεται και απλά κάνει υπομονή μέχρις ότου...

Ανώνυμος είπε...

Τι ξύλο θέλουν όλοι αυτοί......θα πρέπει να ντρέπονται....