Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Εκλογές 3 Απριλίου, με λίστα και... σκηνοθέτη Λαλιώτη;


Οριστική είναι πλέον η απόφαση, σύμφωνα με όλα τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας, για πρόωρες Εκλογές στις 3 Απριλίου με λίστα, ημερομηνία που δώσαμε πρώτοι εδώ και καιρό μαζί με την 8η Μαΐου!

Η ανακοίνωση των πρόωρων Εκλογών, παρά τις αυτοδιαψευδόμενες διαψεύσεις, θα γίνει πιθανότατα στις 4 Μαρτίου, μέσα στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή κομματική συσπείρωση, ενώ θα συνοδεύεται και από τη δυναμική επιστροφή του Κώστα Λαλιώτη, που θα γίνει υπό το πρίσμα συμφωνίας κυρίων, για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ, σε.... περίπτωση ήττας, αλλά και με εγγυήσεις σε περίπτωση νίκης...

Με άλλα λόγια ο Γιωργάκης, ετοιμάζει τη διαδοχή, εξασφαλίζοντας όμως πρώτα τη "νίκη", με τη συστράτευση ενός "βετεράνου" στην Επικοινωνία των Εκλογών και των Εκλογικών Μαχών, που ειδικεύεται στη σφοδρότητα της επίθεσης με Video και Οθόνες κατά της ΝΔ... Και συνήθως επιτυγχάνει κομματική συσπείρωση, φέρνοντας πίσω αναποφάσιστους...

Τότε θα φανεί το ολέθριο σφάλμα του Σαμαρά να μην αλλάξει το όνομα του κόμματος, καθώς ενώ δεν είχε καμμία ευθύνη για την πορεία του, αφού αποχώρησε το 1992 , θα "φορτωθεί" όλες τις αμαρτίες του ονόματος "ΝΔ"...

Οι Εκλογές της 3ης Απριλίου, θα έχουν επομένως Σκηνοθέτη, αλλά και Σκηνοθεσία, καθώς υπάρχει ένα κρυφό ατού-βόμβα, που στοχεύει την τεράστια δεξαμενή των αναποφάσιστων, καθώς μια μόλις εβδομάδα πριν τις Εκλογές θα έχει ολοκληρωθεί η κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής της 25ης Μαρτίου, όπου έχει προκατασκευασθεί η "επιτυχία" της Επιμήκυνσης του Δανείου, μαζί με την καταβολή της περίφημης 4ης δόσης, που θα πανηγυριστούν σαν "εθνική επιτυχία", μέσα σε έναν ορυμαγδό προβολής διαφημίσεων και εντυπώσεων, που θα δημιουργήσουν κλίμα αισιοδοξίας, ελπίδας και προοπτικής, ώστε να φέρουν την τελευταία στιγμή μερικές χιλιάδες αναποφάσιστων στις κάλπες, εξασφαλίζοντας τη "νίκη"...

Και αυτό είναι το νόημα της προκαταβολικής ανακοίνωσης από την Τρόικα του ξεπουλήματος εθνικού πλούτου για 50 δις! Διότι αποτέλεσε προαπαιτούμενη δέσμευση, "εγγύηση" για την εξασφάλιση εκ των προτέρων της Επιμήκυνσης, ώστε να έχει η Κυβέρνηση δεδομένη την "επιτυχία", για να την διαχειριστεί Εκλογικά, μαζί με τα συγχαρητήρια Ε.Ε. και ΗΠΑ, τη διεθνή αναγνώριση του "φαινομένου Giorgo", την προεκλογική άνοδο του Χρηματιστηρίου, τις ανακοινώσεις ξένων επενδύσεων και γενικά τη δημιουργία κλίματος θριάμβου, με στόχο να ξαναγίνει η Μαριονέτα Πρωθυπουργός!

Και να μετατραπεί ολόκληρη η Ελλάδα σε "Διόδια" των Ξένων...

http://kostasxan.blogspot.com/2011/02/3.html

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ξέρετε πραγματικά ρε αδέρφια ή έτσι το λέτε;
Εγώ πάντα σας υπολογίζω στις περισσότερες αναρτήσεις σας, ως επί το πλείστον δε παπαρολογείτε, το ξέρετε σίγουρα;

Ανώνυμος είπε...

Nai oso egrapsan kai gia tis alles fores. Aftes prepei na einai oi pemtes h oi ektes ethnikes ekloges pou ginonte ta teleftaia 2 xronia.

Ανώνυμος είπε...

αληθεια πιστευετε οτι θα γινει ανατροπη με εκλογες? μαλλον ειστε βαθια νυχτωμενοι....... θα ανελθουν στην εξουσια καποιοι αλλοι οσφυοκαμπτες στους νεοταξιτες εβραιοινεφελιμ, και αυτο ηταν , αντε φτου και απο την αρχη.......αδελφια συνελληνες παρτε το χαμπαρι μονον, με ριζικη επανασταση θα εξολοθρευσουμε το θηριο, ειδαλλως ειμαστε αξιοι της τυχης μας.......προσπαθουσαν χρονια να λυσουν το γορδιο δεσμο,,,τα καλυτερα μυαλα....τιποτα δεν λυνονταν, ωσπου ηρθε ενας μαγκας και τραβηξε το σπαθι του και αυτοματως λυθηκε.....ο νοων νοειτω......οπου δεν πιπτει λογος, πιπτει ραβδος.......τωρα ειναι ευκαιρια......επιτελους ας ξυπνησουν τα προβατα και ειναι παρα πολλα παναθεματα........ζητω η ελληνικη φυλη.............ουγκ ο ινδιανος.

Ανώνυμος είπε...

Ουγκ ο ινδιάνος
Αυτά που γράφεις θυμίζουν ισλαμική νοοτροπία, παρά ελληνικό πνεύμα...
και τι πάει να πει "ζήτω η ελληνική φυλή";
Άσε τις φυλές κατά μέρους, είμαστε ευλογημένοι από τον πατροκοσμά, και όχι από τον ακατανόμαστο.
Είμαι κατά της λαθρομετανάστευσης και του εποικισμού της πατρίδας μας, αλλά δεν με εκφράζει ο χίτλερ και η λογική του dna...
Κοινή συνισταμένη όλων μας, θα πρέπει να είναι η αντίσταση στη νέα τάξη πραγμάτων, ώστε να ζήσουμε σαν άνθρωποι και όχι σαν πλαστικές σακούλες!

Ανώνυμος είπε...

1148 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΟΚΟΤΑΤΟΡΑΣ. ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΟΥΓΚ Ο ΙΝΔΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ. ΒΡΩΜΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αν κατηγορούμε ως Φασιστική την διακυβέρνηση μας από βουλευτές που θεωρούν εαυτούς "άρια φυλή" -μαζί με τους παρατρεχάμενους τους- και εξακολουθούν να ζουν στη χλιδή και να δίνουν προνόμια στους εαυτούς τους συνεργαζόμενοι με λαμόγια που υπηρετούν "αλλότρια" συμφέροντα -πολύ διαφορετικά από αυτά των Ορθόδοξων Ελλήνων- δεν μπορούμε να μπούμε στην ίδια φασιστική λογική με τη δική τους φίλε αναγνώστη 11:11πμ δικαιούμαστε όμως να αντισταθούμε σθεναρά στις επιλογές των όλων των μιζοκομάτων που εξαθλιώνουν τον Ελληνικό λαό και ξεπουλούν την πατρίδα μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο διαχωρισμός μεταξύ της ιδιότητας ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ και ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ είναι παντελώς ατυχής. Το ελληνικό Έθνος έχει πορευτεί εκατοντάδες χρόνια με τη δύναμη του Χριστού και της Παναγίας και έχει αντιμετωπίσει πολλάκις μεγάλες δυσκολίες με την πίστη του αυτή, αγαπητέ φίλε 1:04.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός Χριστιανισμού και Ελληνισμού γιατί δεν υπάρχει καμία ένωση είναι δύο εκ διαμέτρου αντίθετα πράγματα!

Οι Έλληνες

-Με την παράδοση τους δημιούργησαν επιστήμη και πολιτισμό ενώ με τον χριστιανισμό έκαιγαν τα βιβλία των προγόνων τους.

-Με την παράδοση τους κέρδισαν αμέτρητες μάχες και κατέκτησαν τον κόσμο στρατιωτικά και πολιτιστικά, ενώ με το χριστιανισμό σκλαβώθηκαν στους Τούρκους.

Με την παράδοση τους έφτιαξαν πανέμορφους ναούς και εκπληκτικής αρχιτεκτονικής οικοδομήματα και αγάλματα, ενώ με το χριστιανισμό τα κατέστρεφαν.

ΥΓ1. Αν ποτέ γλυτώσουμε από την κωλο-νέα τάξη πραγμάτων καλά θα κάνουν οι φανατισμένοι χριστιανοί να αλλάξουν μυαλά γιατί 2000 χρόνια σφαγών δεν μπορούν να ξεχαστούν τόσο εύκολα.

ΥΓ2. Απορώ όλοι αυτοί που μιλάνε για αρία φυλή πως δέχονται για ηγέτη της πίστεως τους έναν Εβραίο ;;;;;;; (Ή μήπως δεν ήταν.)

ΥΓ3. Πριν αρχίσουν να βρίζουν κάποιοι για τα παραπάνω ας κάνουν τον κόπο να τα διαψεύσουν με επιχειρήματα

Ανώνυμος είπε...

"ΥΓ1. Αν ποτέ γλυτώσουμε από την κωλο-νέα τάξη πραγμάτων καλά θα κάνουν οι φανατισμένοι χριστιανοί να αλλάξουν μυαλά γιατί 2000 χρόνια σφαγών δεν μπορούν να ξεχαστούν τόσο εύκολα."

Αν είναι έτσι τότε δε θέλω να είμαι τέτοιος "έλληνας".
Το ποιοι είναι φανατισμένοι φαίνεται.
Το ποιοι σφάζανε, επίσης είναι γνωστό και ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχουν με Τον Χριστό φίλε μου...

Υ.Γ. Να γλυτώσουμε από τη νέα τάξη, αλλά όχι να ξεπέσουμε σε αυτή που δεν θα υπάρχει Ο Χριστός, λάθος σας τα είπανε φίλε.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο 3.25. Γι αυτό καταντήσαμε εδώ που είμαστε. Απλά, μερικοί δεν το καταλαβαίνουν καθόλου και άλλοι δεν θέλουν να το καταλάβουν. Και οι δύο βέβαια, μασάνε την ίδια καραμέλα. Δήθεν πως οι υπόλοιποι είναι μέσα στο σκοτάδι, κάτω από τον "ζυγό" και τον φόβο της "τιμωρίας", με κάποιους "ιεροεξεταστές" από πάνω τους και είναι στην ουσία "υποδουλωμένοι" και καταδικασμένοι. Και προσπαθούν οι δήθεν "προοδευτικοί" να ανοίξουν τα μάτια στους υπολοίπους... Μα πόσο ανάστροφοι είναι οι ρόλοι... Ποιοι είναι οι ελεύθεροι πραγματικά και ποιοι είναι οι σκλαβωμένοι... Είναι όμως πολύ απλό. Αρκεί να το ψάξει κανείς και να μην κάθεται να αναμασά τα διάφορα. Τέλος πάντων. Το θέμα είναι τεράστιο και δεν έχει και νόημα εδώ. Πάντως, ένα είναι σίγουρο. Αν πορευόμασταν με οδηγό τον Χριστό, δεν θα καταντούσαμε έτσι. Το γιατί το ξέρουμε. Αρκεί να δεις την ζωή σε ένα μοναστήρι. Εκεί εφαρμόζεται (χωρίς να αποσκοπούν σ αυτό, απλά το βλέπει κανείς σαν παρατηρητής και μόνο) αυτό που κάποιοι ονόμασαν "Κομμουνισμό". Από τον Ηγούμενο της Μονής μέχρι τον τελευταίο μοναχό, όλοι θα φάνε το ίδιο. Όλοι θα έχουν τα ίδια. Και παράλληλα μ αυτό, βλέπεις τον ορισμό της τέλειας Δημοκρατίας! Όχι της "δημοκρατίας" που δήθεν έχουμε εμείς, τρομάρα μας... Της πραγματικής! "Έξω" αυτά, δεν μπορούν να βρουν εφαρμογή και αυτό επειδή εμείς δεν αφήνουμε! Γιατί, ο καθένας σκέφτεται τον εαυτούλη του και προκειμένου να ανέλθει (οτιδήποτε και αν είναι αυτό και σε οποιονδήποτε τομέα) αρέσκεται να πατά επί πτωμάτων...

Υ.Γ.: Μην παρερμηνευτεί το ποστ μου. Όλοι γνωρίζουμε λίγο πολύ, πως οι Κομμουνιστές πολέμησαν (πολεμούν;) την Εκκλησία (αν και δεν το χω ψάξει πάρα πολύ, αυτό τουλάχιστον έχω αποκομίσει και συγχωρήστε με, αν είναι λανθασμένο.). Όμως ήθελα να πω, ότι εκείνο που σαν "ιδεολογία" προβάλλει ο Κομμουνισμός, ενώ πρακτικά ούτε εφαρμόζεται σε καμία χώρα και ούτε θα μπορέσει να γίνει ποτέ, εφαρμόζεται στα μοναστήρια, χωρίς να θέλω να πω ότι οι μοναχοί έχουν συγκεκριμένες πολιτικές ιδεολογίες, αφού άλλωστε είναι αποκομμένοι από αυτά.
Εντελώς φιλικά.

Jason X είπε...

Φίλε 2:20, έχεις δίκιο σε όλα και δεν υπάρχει πιθανότητα να σε αντικρούσει χριστιανός με επιχειρήματα! Απλούστατα, επειδή δεν έχει! Εδώ, ενώ η εκκλησία αφόρησε την επανάσταση του 1821, μετά μας παρουσίασαν ότι δήθεν ο ΠΠΓ σήκωσε το λάβαρο στην αγ.Λαύρα!!! Τι να λέμε τώρα; Η θρησκεία του ψέμματος και της απάτης. Κυνήγησαν τους Έλληνες, τους βασάνισαν, τους δολοφόνησαν(Σκυθόπολις), κατέστρεψαν και έκαψαν οτιδήποτε Ελληνικό και μετά διαστρέβλωσαν την ιστορία. Το κακό είναι, ότι ακόμη και τώρα, άνθρωποι που αποκαλούν τον εαυτό τους μορφωμένο και έξυπνο, τους πιστεύουν και δεν μπαίνουν καν στο κόπο να ψάξουν επειδή έτσι τα έμαθαν από το παππού και τη γιαγιά! Τι να πω; Όνειδος για το σχεδόν νεκρό πλέον Ελληνικό πνεύμα!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είμαστε γι αυτό δεν θα πάμε ποτέ μπροστά.
Μα ποτέ όμως!
Ό, τι περνάνε οι μασονικές στοές, εκεί εμείς σαν τα τυφλοκούταβα ακολουθάμε...
Για ποια επιχειρήματα μιλάς;
Ο πατροκοσμάς που μας έσωσε από τον ραγιαδισμό ,δε σου φτάνει;
Που μας μόρφωσε, που έχτισε τόσα σχολειά, που έμαθε τους έλληνες να φυτεύουν δένδρα και από τότε γεμίσαμε οξυγόνο και αναπνεύσαμε σαν άνθρωποι, που πέθανε μαρτυρικά;;;;;;
Γνωρίζεις πόσοι Άγιοι μαρτύρησαν για αυτό το τόπο, ε;
Γνωρίζεις μήπως Ποιον επικαλέστηκε ο Κολοκοτρώνης για την λευτεριά της πατρίδας μας;
Τον Θεό βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....
Ξυπνήστε ρε γμτ, γι' αυτό φτάσαμε έως εδώ που βρισκόμαστε σήμερα, γιατί απομακρυνθήκαμε από Τον θεό!
Όχι άλλη ανοησία...
ΣΤΟΠ!

Jason X είπε...

12:35, Για ποιόν Θεό μιλάς; Για τον Θεό των Ελλήνων ή των εβραίων; Γιατί ο χριστούλης, υιός του θεού των εβραίων, δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως για την Ελλάδα μας! Εμάς αποκαλείς τυφλά κουτάβια;;; Κοιτάξου στον καθρέφτη αν σου το επιτρέπουν οι παρωπίδες που φοράς.
ΥΓ.:Οι άγιοι σου, μαρτύρησαν για τη θρησκεία σου και όχι για το τόπο. Και η απόδειξη γι'αυτο είναι ότι τον Αθ.Διάκο που μαρτύρησε για την Ελλάδα, παρότι παπάς, δεν τον ανακύρηξαν άγιο-ούτε καν οσιομάρτυρα-επειδή πολέμησε για την Ελλάδα ενώ η εκκλησία σου είχε αφορήσει την επανάσταση!!!
ΥΓ.2: Ο Κολοκοτρώνης δεν ήταν χριστιανός. Ξύπνα και διάβασε λιγάκι ιστορία!!!

Ανώνυμος είπε...

Όχι φίλε Jason X, δεν θα αντιπαρατεθώ άλλο...
Λες ψέματα και το ξέρεις.
καλό βράδυ.

Jason X είπε...

Όσοι δεν έχουν επιχειρήματα, όλοι οι χριστιανοί δηλαδή, αυτό ακριβώς λένε. Κι εγώ δεν λέω ποτέ ψέμματα από τη φύση μου. Άντε καληνύχτα, αν και εσείς κοιμάστε επί μονίμου βάσεως!

Ανώνυμος είπε...

Ναι, δεν έχω επιχειρήματα
και εσύ δε λες ποτέ ψέματα.
Και μακάρι να είμαι κοιμισμένος πάντα έτσι.

Ανώνυμος είπε...

You take the blue pill and the story ends. You wake in your bed and you believe whatever you want to believe.
Μπεεεεεεεε man!!! Keep sleeping!

Ανώνυμος είπε...

Μπεεεε!
Αφιερωμένο στους fashion victims, που το παίζουν αφυπνιστές συνειδήσεων.
Κάντε μας τη χάρη...

Ανώνυμος είπε...

Μπεεεεε σε όλους που ακολουθούν ακόμη θρησκείες και δόγματα! Πως σας αποκαλούν οι "πατέρες" σας, ποιμνιο, αμνούς;
Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα ποίμνια, παρά αγέλες...
Και ειδικά αν πρόκειται για ποίμνια Του Θεού.
Εν πάσει περιπτώση, δε καταλήγει πουθενά αυυτή η ιστορία, άσε βαρέθηκα