Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ηττήθηκε η κυβέρνηση. Νίκησε το πρώτο κλειστό επάγγελμα…


Οι φαρμακοποιοί πέτυχαν την πρώτη νίκη εναντίον της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, εναντίον του μνημονίου. Το έχουμε πει κατ’ επανάληψη ότι η εξουσία είναι σαν το νερό. Όταν βρίσκει μαλακό χώμα το παρασύρει, όταν όμως βρίσκει πέτρα, βάζει την ουρά στα σκέλια και αλλάζει δρόμο.
Στην προκειμένη περίπτωση οι φαρμακοποιοί είχαν ένα ισχυρό όπλο. Θα έκαναν.....
48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες και δεν θα έδιναν φάρμακα με πίστωση. Μόλις άκουσε ο κ. Παπανδρέου ότι κόβεται η πίστωση, τράπηκε αμέσως σε άτακτη φυγή.
Αυτό δείχνει αδέρφια πως αυτή η κυβέρνηση είναι εντελώς αδύναμη. Μπορεί να βρυχάται ως λέων, αλλά είναι απλό ποντίκι και όποιος έχει τη δύναμη μπορεί να την νικά εύκολα.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη κιόλας αλλά δεν κατάλαβα μα λέτε πως είναι καλό το επάγγελμα του φαρμακοποιού να μην ανοίξει ; η απλά επειδή πάνε κόντρα στο μνημόνιο έχουν δίκιο ακόμη κι αν σταματήσουν να δίνουν φάρμακα με πίστωση και πεθάνει κανένας άνθρωπος.

Σ.Σ. Το εκβιαστικό δίλημμα των φαρμακοποιών έρχεται αμέσως μετά την απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης για αλλαγή του τρόπου απόδοσης της σύνταξης. Έτσι για παράδειγμα ο άρρωστος παππούς ή γιαγιά πρέπει να πάνε οι ίδιοι να πάρουν τη σύνταξη τους από την τράπεζα ενώ την ίδια στιγμή ο καλός συμπολίτης τους φαρμακοποιός θα αρνηθεί να τους παράσχει τα απαραίτητα φάρμακα με πίστωση..Μπράβο στα ζώα της κυβέρνησης και μπράβο στους παρτάκιδες τους φαρμακοποιούς που δεν ξέρουν τι βγάζουν και θίχτηκαν κιόλας.