Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

"Όχι" του ΣΥΡΙΖΑ για το σταυρό στα σχoλεία


Anti-ntp: Σεβαστό το αίτημα για να μην είναι ο σταυρος στα σχολεια... αλλα είπαμε εδώ το 95% της Ελλάδας που είναι Έλληνες και είναι οι μόνιμοι της κάτοικοι είναι χριστιανοί ορθόδοξοι.. και σε οποιον αρέσει εμείς δεν κρατάμε και δεν διώχνουμε κανένα....... εμείς δεν πήγαμε πουθενά να κάνουμε κουμάντο.. κουμάντο ο καθένας στον τόπο του..Αντε σε λίγο να καταργήσουν και τις θρησκείες γιατί προκαλούν πολέμους....ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!!


ΣΤΡΑΒΩΣΑΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Εξηγήσεις από το υπουργείο Εξωτερικών ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίσημη παρέμβαση της Ελλάδας υπέρ της Ιταλίας στο ζήτημα των θρησκευτικών συμβόλων στα σχολεία. Η ιταλική κυβέρνηση άσκησε έφεση στην απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που απαγορεύει την παρουσία του σταυρού στις σχολικές αίθουσες...



...Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί το υπουργείο Εξωτερικών να δώσει εξηγήσεις για την ελληνική παρέμβαση υπέρ της Ιταλίας στο Τμήμα Ευρείας Σύνθεσης του ΕΔΑΔ, τονίζοντας ότι έρχεται σε κατάφωρη αντίθεση με παλαιότερες τοποθετήσεις του Γ.Παπανδρέου και του υπουργού Δικαιοσύνης Χ.Καστανίδη.

«Η ενέργεια αυτή φανερώνει τη συντηρητική αναδίπλωση της ελληνικής κυβέρνησης σε θέματα προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ατομικών ελευθεριών» αναφέρεται η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Μ' αυτές τις εξυπνάδες στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν μείνει τρεις και ο κούκος!


http://troktiko.blogspot.com/2010/07/o_1946.html