Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Πως γκρεμίζονται 35 χρόνια σε τρεις ημέρες


  • Προχθές εισήλθε στη Βουλή το ασφαλιστικό, χθες ψηφίστηκε. Ή αλλιώς, πως γκρεμίζονται σε τρεις μέρες κατακτήσεις 35 χρόνων

Δώδεκα περίπου χρόνια τη μέρα. Αυτό δεν είναι νομοσχέδιο είναι ο terminator με το Λοβέρδο στο ρόλο του Σβαρτσενέγκερ.
Αυτά συμβαίνουν όχι με αυτούς τους πολιτικούς, αλλά με αυτούς τους «εκδότες – εργολάβους» και αυτούς τους «δημοσιογράφους» που ενημερώνουν την κοινή γνώμη.
Ο ένας ήταν κολλητός του Μιζοφοράκου, αφού πρώτα....

.. θήτευσε και στην ΚΝΕ για να πάρει το κολάι της εξαπάτησης των μαζών.
Η άλλη δούλευε για την εταιρεία που είχε αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της Μήζενς, αφού την έβαλε και την προώθησε καταλλήλως στο επάγγελμα εκείνος ο βαρόνος της ΝΔ που έκλεγε με μαύρο δάκρυ
Ο άλλος συνεργαζόταν με την μεγάλη κυρία του ΛΑΟΣ για να ανατρέψει τον Καραμανλή επειδή δεν του άρεσαν τα Βιντεολόττο και τώρα παριστάνει και τον φίλο του Σαμαρά.
Ένας τρίτος ζήτησε από τη ΝΔ να στηρίξουν το νέο εκδοτικό εγχείρημα του και αφού έφαγε πόρτα τώρα την λέει καθημερινά στον Σαμαρά.
Και φυσικά υπάρχει ο μεγάλος που βρέξει χιονίσει θα μας βγάλει τον Αρχιψεύτη να μας πει ότι τον αντέγραψε ο Σαμαράς.
Αλλά το θέμα δεν είναι αυτοί πλέον. Είναι οι βαθειά νυχτωμένοι στην Ρηγίλλης (προσεχώς Συγγρού) που συνεχίζουν να τους δίνουν σημασία. Και να υποκλίνονται στην κάθε ξενέρωτη που επειδή έχει μπάρμπα στον τάδε εργολάβο που έγινε εκδότης νομίζει ότι έπιασε τον πάπα από τα γένια.
(Νομίζετε ότι θα έγραφα ότι τον έπιασε από τα α…, αλλά σας την έφερα)
Δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά ο Γιώργος το Σαββατοκύριακο έκανε πάλι κανό. Τον αφήνουν γιατί δεν έχει ούτε πηδάλια ούτε αλυσίδες.
Αυτοί που ψάχνουν με αεροφωτογραφίες τις πισίνες τις ξεχωρίζουν φαντάζομαι τις φουσκωτές. Γιατί έχω μία στρόγγυλη με διάμετρο 1 μέτρο και ψαράκια ζωγραφισμένα. Μην βρεθώ να πληρώνω τεκμήριο για πισίνα ολυμπιακών εγκαταστάσεων.
Και να ήταν μόνο αυτό, όπως το πάνε αυτοί θα μου χρεώσουν και έξοδα καθαριστή και χλωρίωσης.
Να ξέρετε αν μου κάνουν τέτοια δουλειά θα φτιάξω βατήρα τριάντα μέτρων και θα φέρω τον Παπακωνσταντίνου να κάνει κατάδυση. Αφού θα έχει βουτήξει πρώτα ο Πάγκαλος για να κάνει ρυθμική κολύμβηση και δεν θα έχει μείνει ίχνος νερού μέσα.
Πάλι πονάνε στο ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα που θα ψηφίσουν για το ασφαλιστικό. Αν σκοπεύουν να διαφημίσουν το depon να μας το πουν ξεκάθαρα.
Καθαρές τιμές στα ράφια των Σούπερ Μάρκετ θέλει η Κατσέλη. Γι αυτό τις αλλάζουν συχνά προς τα πάνω. Για να μη λερώνουν...


http://kostasxan.blogspot.com/2010/07/35.html