Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ... ΠΟΥ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ;


Το τηλεοπτικό δίδυμο Λυριτζή-Οικονόμου πληρώθηκε για τη συγκεκριμένη περίοδο με κάτι παραπάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ με αντικείμενο εργασίας την παρουσίαση της εκπομπής Πρωινή Γραμμή, ενώ η Πόπη Τσαπανίδου, για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα, έφτασε σε απολαβές το μισό εκατομμύριο ευρώ!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

@μήστε τους παπαγάλους της διαπλοκής των νταβατζήδων και των ανθελλήνων γραικύλων πολιτικών και οικονομικών παραγλοντων της μπανανίας της Ελλάδας!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο καθενας κανει τη δουλεια του. Η δουλεια τους ειναι να πληρώνονται εκατοντάδες χιλιάδες ευρω για να διαμορφώνουν την κοινή γνωμη και να χειραγωγουν τα πλήθη. Η δουλεια μας ειναι να βλέπουμε να κρίνουμε και να επιλέγουμε. Ο μονος τροπος να αντισταθούμε ειναι να κλείσουμε τις τηλεοράσεις και να γυρίσουμε την πλάτη στην ενημέρωση του κωλου με δημοσιογράφους που εχουν αποψη για ολα και ειναι κριτές των παντων. Αντι να τους παρακολουθείτε και να τους δίνετε εκατομμυρια κάντε κατι για τον εαυτο σας. Βγείτε έξω περπατηστε αθληθειτε κάντε σεξ βάλτε κήπο κουβεντιαστε..μονο ετσι θα μας νιώσουν..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΣΕΙΣ? ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!