Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Η αποψινή δόση προπαγάνδας... Από που αλλού;


ANTI-NTP.NET
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ... ΞΕΚΙΝΑΜΕ:

Η πρώτη έρχεται από τον καθηγητή Γ.Τσαμουργκέλη. (όταν πάρει ο λαός την εξουσία, αυτούς του καθηγητές πρέπει να τους πάρουμε τα πτυχία) Είπε:
"Αν εθνικοποιήσουμε την ΤτΕ τότε κινδυνεύει η ευρωπαϊκή μας πορεία, είναι κάτι που έχει επιχειρηθεί στο παρελθόν και δεν είχε θετικά αποτελέσματα. Θα θέσουμε σε κίνδυνο την σχέση μας με την ΕΚΤ."
Απάντηση: από πότε η εθνικοποίηση μια ιδιωτικής Α.Ε. κατά 96% -όπως έιναι η ΤτΕ- αποτελεί κίνδυνο για την Ευρωπαϊκή μας πορεία; Δεν είμαστε...
ανεξάρτητο κράτος; Δεν είμαστε κυρίαρχοι ετσι ώστε να έχουμε το δικαίωμα να έχουμε τον έλεγχο της Τράπεζας της Χώρας μας; Πώς θα μάθουν ποιος πόνταρε στην χρεωκοπία της Ελλάδος; Πως θα κάνουμε έλεγχο του δημοσίου χρέους (παράνομες συμβάσεις κτλ) Πώς θα δούμε ποιος εξαφάνισε τα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων; Πώς θα δούμε που πήγαν όλα τα ενεργητικά των τραπεζών, ποιος τα έβγαλε έξω και ποια περίοδο; Είναι δυνατόν να έχει αποθηκευμένο και να πουλάει όποτε εκείνη νομίζει τον χρυσό των Ελλήνων; ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ!

και το 2ο....

"Δεν χρειάζεται να επαναδιαπραγματευτούμε το μνημόνιο, έχει πάρα πολύ καλούς όρους. Μεγάλο ποσό, χαμηλό επιτόκιο και επένδυση στην ανάπτυξη."

Που νομίζουν ότι απευθύνονται;
Εδώ δεν χρειάζεται να δώσουμε απάντηση. Τα σχόλια τα αφήνουμε σε εσάς.Θεωρούμε πλέον ότι το κοινό είναι πλέον αρκετά εκπαιδευμένο για να καταλάβει τι του σερβίρουν.







5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε δε πα να λένε ότι θέλουν.

Η πλειοψηφία του λαού ξύπνησε και δε χάβει πια ότι ακούει.

Αλλά ακόμη κι αν κάποιοι τα χάβουν, σύντομα κι αυτοί θ' αλλάξουν γνώμη.

Στο τέλος θα μείνουν μόνο οι βολεμένοι μέχρι να ξεβολευτούν και αυτοί, όταν θα τους πάρει όλους η μπάλλα.

Ανώνυμος είπε...

Ο τσαμουργκελης που λέει αμπελοφιλοσοφίες μπορεί να μας πει πόσο πουλησε την Γενική Τράπεζα (του Στρατού) στους Γάλλους οταν ηταν διοικητης της????
Μπορει να μας πει τι καταφερε στη Συνετεριστική Λέσοβυ ως Γενικός Διευθυντής, εκτός του παχυλου μισθού του?? Μήπως να την βάλει σε τροχιά για να κλείσει???

Ελεος με τους καθηγητάδες που δέχονται να πουλάν τραπεζες σε ξένους αλλά δεν δέχονται να κρατικοποιούνται!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε του το πτυχίο γιατί είναι γνωστό Πασοκόσκυλο όπως οι περισσότεροι καθηγητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου.Ο συγκεκριμένος ήταν και σύμβουλος του Σημίτη...

Kaoukis είπε...

Ο “κύριος” Τσαμουργκέλης είναι σίγουρος ότι απευθύνεται σε γίδια…
Όταν συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είμαστε “γίδια” θα πρέπει να στήσουμε πολλές άγχωνες γιά όλους τους “κύριους” Τσαμουργκέλιδες…

Ανώνυμος είπε...

Ο “κύριος” Τσαμουργκέλης είναι σίγουρος ότι απευθύνεται σε γίδια…
Όταν συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είμαστε “γίδια” θα πρέπει να στήσουμε πολλές άγχωνες γιά όλους τους “κύριους” Τσαμουργκέλιδες…