Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ


ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ALTER
Χάνει τέτοιες ευκαιρίες ο ΣΚΑΙ; Τι θέμα έπαιξε στο δελτίο; Την επιστολή στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο που έστειλαν οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού Σταθμού ALTER, ζητώντας την παρέμβαση του, προκειμένου να εφαρμοστούν οι νόμοι και να...
πληρωθούν τα δεδουλευμένα ...
14 μηνών. Αναφέρονται στον μεγαλομέτοχο του σταθμού Γιωργο Κουρή, ο οποίος έχει κινήσει τις διαδικασίες ένταξης της εταιρείας στο προπτωχευτικό άρθρο 99.

Μεταξύ άλλων θέτουν το ερώτημα «ποιοι νόμοι του επιτρέπουν να οφείλει δεκάδες μισθούς μεταξύ των οποίων το Δώρο Χριστουγέννων και παρά τις μηνύσεις που υποβλήθηκαν, να μην έχει κινηθεί κάποια νομική διαδικασία σε βάρος του».

Οι εργαζόμενοι αναφέρονται και στον Πρόεδρο, Διευθύνοντα Σύμβουλο και μέτοχο της εταιρείας «Ελεύθερη Τηλεόραση Α.Ε.» Κώστα Γιαννίκο που παραιτήθηκε και ρωτούν «αν έχει ή όχι νομικές ευθύνες για την πολύμηνη μη καταβολή δεδουλευμένων;». Μάλιστα, διερωτώνται, αν έχει ευθύνες, «γιατί δεν κινήθηκε ποινική διαδικασία σε βάρος του, παρ' ότι οι εργαζόμενοι έκαναν όλες τις απαραίτητες κινήσεις;».
πηγή