Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Τι σημαίνει το σήμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ευχαριστούμε τις Γαλαξιδιώτισες Ροδάνθη και Τζίνα Σεντούκα που σχεδίασαν αφιλοκερδώς το έμβλημα μας που πρίν από λίγο έγινε δεκτό απο τον Άρειο Πάγο.

Οι σχεδιάστριες του σήματος των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 έθεσαν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ανάμεσα στο γλάρο της Ελευθερίας και την κόκκινη γραμμή ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ.
Πάνος Καμμένος

2 σχόλια:

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

Τί μας λές τώρα ρε Παναγιώτη; Σοβαρά ρέ; Για κοίτα φίλε μου τι μαθαίνει κανείς έε! Και δεν μου λές ρε σύ Πάνο, αυτές η μουνίτσες που επιλέχτηκαν όλως τυχαίως,{και μη με πείς σνομωσιολόγο) να κατασκευάσουν αυτό το πράγμα όπως το εξάμβλωμα των Ολυμπιακών αγώνων,έκαναν δυό ολόκληρους μήνες να το σκεφτούν; Και δεν μου λές ρε Παναώτη γιατί έχετε τόση μανία τώρα τελευταία,όλα τα κόμματα,με τις μουντζούρες και τις πρασινοπορτοκαλομπλέ γραμμές; Δεν υπήρχαν ρε Παναώτη Ελληνικά εμβλήματα άμα ήθελες να βάλεις στο κόμμα σου πχ. τα χώματα της Ελλάδος,ο Μαίανδρος,Ο Σταυρός της Πίσεώς μας,τα Ελληνικά Ιερά όπλα και τόσα άλλα.Και καλλά μας είπες ότι έβαλες διαχωριστική γραμμή κόκκινη, αλλά αυτήν την βλέπω ανάμεσα στο σήμα σου και στο όνομα Έλληνες. (Μη με πείς συνομωσιολόγο).Μας εέιπες ότι δεν θα γίνεις παραμάγαζο της Ν.Δ. αλλά έβαλες την ίδια ταμπέλα σχεδόν.Μάλλον για Τραπεζική Ευρώπη μεριά σε κόβω.Μήπως στο κόμμα σου θα ταίριαζε καλύτερα μια ροχάλα ως σήμα,όπως λέει και ο φίλος μου ο Τριανταφυλλίδης.Δεν πειράζει όμως, ομωρφάαααααντρα μου,θα σου βάλλουμε και Σώς για να γλιστράει,όσο θα κατεβάζεις τα παντελονάκια σου.Και μη με πείς σε παρακαλώ πολύ συνομωσιολόγο,απλά φοράω τσίγκινο σώβακο πλέον και δεν κατεβαίνει πλέον εύκολα.

Ανώνυμος είπε...

Το εμβλημα ειναι ομορφο, μπραβο στα κοριτσια και ο συμβολισμος επισης καλος,εγω αν και θα φηφισω ΕΠΑΜ, στηριζω τον Καμμενο και ελπιζω να μην διαψευσει τις προσδοκιες μας.