Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Επειδή δεν έχετε καταλάβει και πολλά πράγματα από τους "Ανεξάρτητους Έλληνες", θα σας τα απαντήσω εγώ αντί για τον Πάνο.


Ρωτάτε τι είμαστε? Σας απαντάμε:

Μας ρωτούν αν είμαστε Δεξιοί...
Μας ρωτούν αν είμαστε Κεντροδεξιοί...
Μας ρωτούν αν είμαστε Κεντρώοι...
Μας ρωτούν αν είμαστε Κεντροαριστεροί...
Μας ρωτούν αν είμαστε Αριστεροί...
Μας ρωτούν αν είμαστε κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο...

Η απάντησή μας είναι μαζική
Είμαστε.....
ΕΛΛΗΝΕΣ.

Όταν η πατρίδα σε καλεί σε ΠΟΛΕΜΟ επειδή έχουν μπει από την πύλη οι οχτροί, δε σε ρωτάει αν είσαι αριστερός, δεξιός, κεντρώος. Σου λέει άρπα το ΟΠΛΟ σου και πανε να πολεμήσεις.

ΑΥΤΗ είναι η απάντησή μας...

Είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ
Είμαστε ΠΟΛΛΟΙ
Είμαστε ΟΛΟΙ

Ρωτάτε για ποιό λόγο βάζουμε μέσα στην παράταξή μας άτομα που ψήφισαν έστω και ΕΝΑ μνημόνιο.

Σας απαντάμε:
Κάθε ένας που έχει ψηφίσει έστω και ΕΝΑ μνημόνιο δεν έχει ελπίδα να έρθει μαζί μας. ΤΕΛΟΣ με αυτό.

Ρωτάτε γιατί η ιδρυτική διακύρηκη είχε το ένα, είχε το άλλο, δεν έβαλε εκείνο, δεν ξεκαθάρισε τη θέση του στο άλλο.

Σας απαντούμε:
Μη ρωτάτε τον Πάνο. Ρωτήστε ΕΜΕΝΑ. Ρωτήστε ΕΣΑΣ. Την ιδρυτική διακύρηξη δεν την έβαλε ο Πάνος, τη φτιάξαμε ΕΜΕΙΣ, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Ενοχλεί πολλούς σας αυτό? ΞΙΔΑΚΙ. Κάνει καλό. Όποιος δεν ενοχλείται από το ότι ΑΓΑΠΑΜΕ την ΕΛΛΑΔΑ μας, ας έρθει μαζί μας να βάλει κι αυτός τους κανόνες του. Εξάλλου όπως έχουμε πει, ο Πάνος είναι ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. Δε μας αρέσει? Επιλέγουμε ΑΛΛΟΝ. ΓΚΕΓΚΕ?????
αναγνώστης

54 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το αν ψηφισε τα μνημονια ειναι το προβλημα? μονο αυτο? το αν εχει κλεψει τον ελληνικο λαο οσα χρονια ηταν στην ΝΔ ? αυτο δεν ειναι προβλημα? ε? Δεν υπαρχει βουλευτης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που να μην εχει κλεψει, να μην εχει πει ψεματα στον ελληνικο λαο, να μην εχει παρει μιζες, προμηθειες κ.τ.λ... ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΙ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΛΑΜΟΓΙΑ !! ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Ημουν απ τους πιο φανατικους υποστηρικτες του Π.Καμμενου!!! Για μενα πλεον ο Καμμενος τελειωσε! εφτιαξε κομμα και δηλωσε οτι ειναι υπερ της Ε.Ε., θα παραμεινει μελος της και θα διαπραγματευτει για να πληρωσει σχεδον τα μισα χρεη της Ελλαδας και επισης θα παραμεινει στο ευρω (ασχετα που λεει οτι θα γυρισει στη δραχμη...για ψηφους το κανει...).
Τοσο καιρο τα εχωνε στους ευρωπαιους και στο ευρω που μας κατεστρεψε και τωρα τα γυριζει... κωλοτουμπας κι αυτος..

Ανώνυμος είπε...

TORA EIMASTE OLOI ELLINES.....OI DEXIOI....OI ARISREROI...KAI OI KENTROOI...PROS STIGMIN AFISTE TOUS GIA TA GIPEDA...STO PODOSFERO EINAI H THESH TOUS.....TORA EIMASTE MONO ELLINES...META THN NIKH APO THN XENH METALAGMENH AKRIDA....THA DHMHOURGHSOUME NEA POLITIKA KOMMATA, DEMOKRATIKA DIKA MAS ANEXARTHTA ME PROTARXIKO ORAMA KAI GNOMONA THN PATRIDA MAS THN ELLADA KAI TOUS ELLHNES POLITES....

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΙΣΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.....

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Οσοι δεν θελουν αυτα που που βρίσκονται στην προκήρυξη των Ανεξαρτητων Ελληνων μπορουν να ψηφησουν Πασο, ΝΔ ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,Κουβελη και οτι αλλα σκατα θελουν για να έχουμε πολλα και καλά μνημόνια.Απλα ειναι τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε όλοιι Έλληνες, δεν είναι ψέμμα, αφήστε τις κριτικές κι ας βάλουμε πλάτη στον Πάνο.

Ανώνυμος είπε...

THA PREPI PROTA NA KSERETE TI THELETE,OTAN TO MATHETE EIME SIGOYROS OTI THA KSERETE KE TI GRAFETE,O KAMMENOS EIN ENAS AP´MAS KAI OLOI MASI Είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ Είμαστε ΠΟΛΛΟΙ

www.spartana-eu.de

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΜΗΠΩΣ "ΦΑΓΑΤΕ" ΕΝΑ " ΔΕΝ " ΕΔΩ: ...

"Ρωτάτε για ποιό λόγο ...... βάζουμε μέσα στην παράταξή μας άτομα που ψήφισαν έστω και ΕΝΑ μνημόνιο."

ΕΡΩΤΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ .
.. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ... ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΝΟΙΑ...

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ.

HEIL GAP ( or mind the GAP )

γιωργος είπε...

επειδη ολες οι προηγουμενες γενιες ψηφιζαν με τις σειρηνες στα αυτια τους,εχω να σου πω,οτι τα`κλεισα!!!και αυτα που λες ειναι πουτσες...

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Χουντα που θελετε ολοι σας κομματοσκυλα,ο ενας θελει τον Καμμενο ο αλλος τον Καζακη μας εχετε πριξει τα αρχ...

Ανώνυμος είπε...

Πανος Καμμενος, ενας πολιτης της διπλανης πορτας. οπα λαθος ενα λαμογιο της ΝΔ ειναι

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ>Ο ΝΕΟΣ ΓΑΙ-ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.-ΑΦΟΥ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ ΤΕΛΕΙΩΣΕ....ΑΛΗΘΕΙΑ,ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

7.57 σωστός, Ελληνες ξυπνήστε!

Ανώνυμος είπε...

αν εισαστε αναρχικοι σας ρωτησαν?

γιωργος είπε...

εσυ που απαντας για τον καμμενο δεν εχεις ονομα?η εισαι και συ επαναστατης ανονυμους??(anonymous:οργανωση των μασονων,που δενει τους υπολοιπους που εκαναν δουλεια!!)

Ανώνυμος είπε...

Αν κάποιος φίλος ή γνωστός, σου πει ένα ψεματάκι ή σου κάνει κάποια (πουστιά) εσύ αμέσως ούτε του ξαναμιλάς, ούτε να τον δεις στα μάτια σου δεν θέλεις και του το κρατάς μέχρι τον αιώνα τον άπαντα..
Αυτοί που σε δουλεύουν χρόνια μπροστά στη μάπα σου και τώρα που το νιώθεις στο πετσί σου όσο ποτέ άλλοτε, τραγουδάς ανέμελος.

Ότι σου παίζουν χορεύεις. Γεννημένος-ηττημένος

Ότι και να είναι ο κ. Καμμένος και ο κάθε.. σίγουρα δεν είναι ούτε ο πατριώτης, ούτε ο σωτήρας, ούτε ο λυτρωτής, αυτό θα το δείτε σίγουρα, έχει συνέχεια το Ελληνικό θρίλερ..

Δεν χρειάζεται να έχεις τη σοφία του Σολομώντα για να καταλάβεις, αλλά ούτε και να εξηγείς (και ειδικά τα αυτονόητα).

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΕΚΑΨΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΑΓΚΩΤΟ

γιωργος είπε...

θα κρυφτεις και συ πουτανα στο λαγουμι σου..γιατι θα σε πεταξει ο καμμενος απο το ελικοπτερο!!!(ο αλλος ο ανωνυμος,παρακατω,λεει:αν ειστε αναρχικοι σας ρωτησαν?)ειδες πως ολοι οι ομαδοποιημενοι,ομαδοποιουν και ολους γυρω τους??οχι ρε μαλακα ΑΝΕΡΓΟΙ ειμαστε ηλιθιε

boskizas είπε...

Ο Πάνος Καμμένος όταν μπήκε στην πολιτική τον βοήθησαν τα λεφτά της οικογένειάς του. Πλέον απότι έμαθα χθές από συγγενικό του πρόσωπο, ΠΑΠΑΛΑ τα λεφτά. Τα έχασε στην πολιτική.

ΟΛΟΙ όσοι τον κατηγορείτε για ΚΛΕΦΤΗ, δώστε μου την απάντηση. Από ποιόν έκλεψε? ΜΗΠΩΣ ήταν ένας από τους απειροελάχιστους πατριώτες Έλληνες πολιτικούς που ΔΕΝ τα έφαγαν? Μήπως είναι και ο μόνος ενεργός πολιτικός που μπήκε πλούσιος και έγινε φτωχός? Γιατί ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ συμβαίνει το αντίθετο.

Για να τελειώνει το θέμα εδώ. Το ιντερνετ είναι ο πιο σκληρός χώρος για πολιτικές τοποθετήσεις, αυτό το ξέρουν κι οι πέτρες. Τον ΦΑΓΑΜΕ τον Καμμένο να φύγει από την ΝΔ. Ε, έφυγε. Τον φάγαμε τον Καμμένο να ιδρύσει ΚΟΜΜΑ. Ε, όχι μόνο το ίδρυσε, το ΣΥΝΙΔΡΥΣΕ μαζί μας. Και έβαλε και τους όρους τους δικούς μας. Όσο πιο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ γίνεται.

Όσοι έχετε πρόβλημα, βουρ στο μαντρί σας. Έρχεται η ώρα που μαζεύεστε εκεί. Δε χρειαζόμαστε δημοκρατία. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ χρειαζόμαστε κατ' εσάς.

Ανώνυμος είπε...

Με τετοιες λογικες,ΚΑΝΕΝΑΣ δεν προκειται να σας ευχαριστησει.Για ολους θα βρισκετε κουσουρια.Ο κλασσικος ο ..... Έλληνας !!!

boskizas είπε...

8:43
Δεν παράφρασα φίλε μου.
Στα σχόλια έλεγε ο καθένας ότι ο Πάνος έβαλε στο κόμμα ένα κάρο άτομα που ψήφισαν τα μνημόνια. Σε αυτούς αναφέρομαι που ισχυρίζονται αυτό.

boskizas λέγομαι. Δεν το έβαλαν το ονομα μου όμως οι του anti-ntp για λόγους ανωνυμιας. Δεν κρύβομαι. Όποιος θέλει εδώ είμαι.

Ανώνυμος είπε...

Πάντα εδώ και χρονια ρε σαβούρες ψηφίζεται οποιος φωνάζει δυνατά και τραλαλά και τραλαλά,ακόμα και τώρα δείχνετε ποσο προβατίλα κουβαλάτε μέσα σας,καμμένος και ξέρω ψωμί ο ένας,καμμένος δαγκωτό ο άλλος,τι να πω δεν ξέρω.ΕΛΛΑΔΑ μου καληνύχτα.

Ανώνυμος είπε...

δεν μπορεις να ανατρεψεις ενα συστημα χωρις να εχεις ανθρωπους μεσα απο αυτο.. καποιος να ανοιξει την κερκοπορτα δηλαδη..ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου..

Ανώνυμος είπε...

Boskitsas μαζί σου.....
Πρώην πασόκος...

Ανώνυμος είπε...

Boskizas (sorry για το λάθος)

Ανώνυμος είπε...

ο καμμενος πραγματικα ειναι γνησιο παλικαρι και μπραβο του μου αρεση ο τροπος που τα λεει αλλα προσωπκα δεν θα τον ψηφισω γιατι κραταω καποιες αμφιβολιες επειδη γεννηθηκε μεσα στο σαπιο συστημα που υπαρχη και ειναι και μητσοτακικος εαν αυτο λεει κατι.
προσωπικα θα ψηφησω για πρωτη φορα χρυση αυγη.

Κ50

Ανώνυμος είπε...

Είδαμε πόσο έχετε στηρίξει και αυτούς που ΔΕΝ ξεπήδησαν απο το σάπιο πολιτικό σύστημα.Δε λεω οτι ο Καμμένος είναι ο υπέρτατος σωτήρας,αλλά δεν το θεωρώ τόσο τραγικό να του δοθεί μια ευκαιρία.Άμα σας ξυνίζει ο ένας και σας βρωμάει ο άλλος, ε τότε ξαναψηφίστε σαν ζωα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Mην ψηφίσετε!'Ολοι της νέας τάξης είναι.Φάτε τους όλους!

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρείται ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ .....!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να βλέπω άτομα να το παίζουν ελληναράδες και να γράφουν σε γκρίγκλις. Μεγάλωσα στην αμερική και τα ελληνικά μου δεν είναι και τα καλύτερα αλλά συνεχίζω να χροισημοποιώ την ΓΛΩΣΣΑ μου. Δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι το πρόβλημα είναι ότι σας έχουν γαλουχήσει να χρησιμοποιήτε την γλώσσα τους έστω και γραπτώς.

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε ζωο 9:54 ολα μας βρωμανε δεν το καταλαβ
αινεις? ποσο αρχαριοι θεε μου δεν καταλαβαινουν πως πηγαινουν τα πραγματα, οσο για τους "πρωην" πασοκους στις καλπες, παντα πασοκοι στο μυαλο, βλεπε 9:32. μετα λεμε γιατι βουλιαξε η χωρα. κριμα που καπιοι καθυστερημενοι περνουν στο λαιμο τους και τους υπολοιπους

Ανώνυμος είπε...

Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ 74,75,76,77,78,79,80,81..........2012


Η Ρ Θ Ε Η Ω Ρ Α Μ Α Σ!!
ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ
ΑΠΟ Τ ΑΥΤΙΑ.ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΒΗΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ.

γιωργος είπε...

εσυ ρε ηλιθιε που λες να παμε να ψηφισουμε αλλον,να ξερεις,δεν θα ψηφισουμε κανεναν!!μαζι θα καητε και σεις!με αυτους που θα πανε να ψηφισουν τα αποσκατα γιατι τα προτιμανε απο τα σκατα!!φωτια στους μασωνους και στους ηλιθιους!καλα.ολοι οι μαλακες εδω μαζευεστε?

Ανώνυμος είπε...

Η 25η Μαρτίου,θα είναι η μέρα,που θα ρίξουμε την μασονική κυβέρνηση.Στα όπλα 'Ελληνες!Ξεπαστρέψτε τους όλους.Να μην υποχωρήσετε ποτέ,ό,τι και να σας κάνουν.'Ηρθε η ώρα να ξυπνήσει ο Λεωνίδας μέσα μας.Το ελληνικό μας αίμα.Μπρος για την νίκη 'Ελληνες!

Ανώνυμος είπε...

αν διαπραγματευεται ενα χρεος που ειναι ακυρο και ειναι υπερ της ευρωπης... ας παει να μεινει ευρωπη εμεις θελουμε Ελλαδα@@ καλη προσπαθεια αλλα κατι μου βρωμαει...ας μας πει επιτελους με λεπτομερεια τι θελει να κανει..

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ (ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Η ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ),ΕΛΕΓΧΟ ΣΥΝΟΡΩΝ ΓΙΑ ΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΗΔΗ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΟ ΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ,Η ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΧΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΔΕΞΙΟΙ-ΚΕΝΤΡΩΟΙ...ΚΛΠ ΜΑΛ..ΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΠΑΧΘΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ . ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ , ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ) ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ, ΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ...ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ ΜΑΖΙ.
Η ΛΑΣΠΗ ,ΟΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΤΟΥΣ
ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ-ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ.
ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ,ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. Ο Καμμένος πρεσβεύει πραγματικά τον απλό Έλληνα αφού δεν μας καλεί να τον ακολουθήσουμε ως αυθεντία. Χρησιμοποιεί τις γνώσεις του περί πολιτικής και με ΕΜΑΣ στο τιμόνι όλα τα λαμόγια θα φύγουν. Πρόκειται για την αποθέωση της δημοκρατίας. Τρέμετε κομματόσκυλα και φαίνετε στα αρνητικά σχόλιά σας, αλλά εγώ σας λέω αφήστε τα βολέματά σας γιατί σε λίγο δεν θα υπάρχει Ελλάδα για να σας ταϊζει όταν όλοι θα πηδήξουν από το καράβι. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ να φύγουν οι δοσίλογοι και μετά τρωγόμαστε με την ησυχία μας

Modestus είπε...

Προς υποστηρικτές Καμμένου, κάπως έτσι είχε ξεκινήσει και ο Καρατζαφέρ πριν 10 χρόνια και δείτε τι είναι τώρα. Αλήθεια τι δουλειά έχουν κάτι κοπρόσκυλα σαν τον Μανώλη στον νέο ανεξάρτητο κόμμα; Έτσι θα πάμε μπροστά με τα πολιτικά εμέσματα του παρελθόντος; Το ΣΥΝΟΛΟ του χρέους είναι επαχθές ναι ή όχι; Συγγνώμη δικαιολογείστε μας κάποιους από εμάς που κρατάμε πισινή γιατί άμα έχεις καεί στο γάλα φυσάς και το γιαούρτι.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ ρε μαγκα λες οτι θες αποδειξεις αν εκλεψε ο Καμμενος... τους αλλους πολιτικους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ γιατι τους λες κλεφτες? εχεις αποδειξεις οτι κλεψανε? τους λες κλεφτες γιατι φτασαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την ΕΛλαδα να χρωσταει 400 δις ευρω... Γι αυτο ολοι τους ειναι ιδιοι.. οσοι ηταν και ειναι με το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Τραγικο λαθος που θα μαζεψει στο κομμα του πρωην βουλευτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και οχι νεα παιδια ανεξαρτητα απο κομματα και παραταξεις... γιατι ξερετε σε ενα κομμα ενας Καμμενος δεν κανει κουμαντο... ολοι οι βουλευτες συμβαλουν...

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΜΟΥΤΖΩΣΩ ΝΑ ΨΙΦΗΣΩ ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥς;Η ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙς ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΜΑΔΙΚΟ ΛΑΘΟς ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;.....ΣΑΛΩΜΗ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΚΤΛ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΕΙΣΤΕ..ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΣΤΕ..ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ..ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΛΠΙΔΑ, ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΜΕ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ..ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ''ΦΟΥΣΚΑ'' ΘΑ ΛΑΜΨΕΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ...
ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΞΟΔΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ανακύκλωση στα προϊόντα κάνει καλό, αντίθετα στην πολιτικη βλάπτει ανεπανόρθωτα. Τόσα χρόνια στο ίδιο έργο θεατές.
Πάμε γι άλλα πια, τέλος.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΣ¨.
1) ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΝΟΧΩΝ
2) ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΚΟΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΟΖΩΝΗΣ
3) ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
4) ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
5) ΠΑΤΑΞΗ ΔΙΑΘΦΟΡΑΣ
6) ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ
7) ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ
8) ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
9) ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ
10) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
11) ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ 1.20 ΑΠΟΛΥΤΑ...

ΦΤΥΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ !

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !

boskizas είπε...

Μεγαλύτερο λαμόγιο από το Λεβέντη είναι ο ΓΑΠ και ο Βενιζέλος. Ίσως και ο Κομανέτσης. Αφήστε μαγκες, το Λεβέντη τον ξέρω από προσωπικά, δεν υπάρχει άλλο ζώον σαν αυτόν. Είχε έρθει στη δουλειά και όταν του είπαμε ότι το ΠΑΣΟΚ μας είχε κόψει επιδότηση που δικαιούμασταν μόνο και μόνο γιατί η επιχείρησή μας ήταν αποκομματοποιημένη, υποσχέθηκε να πάρει προσωπικά τηλέφωνο το Βενιζέλο να το "ρυθμίσει" το θέμα μου. Και σαν αντάλλαγμα έπρεπε να του αγοράσουμε ενα σωρό τόμους της εγκυκλοπαίδειάς του. ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.

Φίλε Modestus. Συμφωνώ με την αποψή σου και επαυξάνω. Λαμόγια σαν τον Μανώλη δεν έχουν ΚΑΜΙΑ θέση στο κόμμα. Πάντως βλέπω ότι
1. Έχουν μπει πολλά άτομα εκτός πολιτικής σκηνής.
2. Ο Καμμένος μας ακούει. Ακούει τις αντιρρήσεις μας. Πιστεύω ότι τελικά δεν θα τον βάλει.
3. Πάντως, κακά τα ψέματα. Μόνος του ο Καμμένος από τους παλιούς πολιτικούς, είναι πολύ δύσκολο να κάνει σοβαρή κίνηση ανατρέποντας τα δεδομένα. Καλώς κακός, χρειαζόμαστε τουλάχιστον για τώρα βοήθεια άλλων δυνάμεων, όσο γίνεται όμως φιλτραρισμένων και υγιών.

Το γεγονός ότι όλα τα μεγάλα κανάλια τον έχουν αποκλεισμένο (εξαίρεση πρωινά του Αντ1 Παπαδάκης) μου λέει ότι είναι ΚΟΝΤΡΑ στο σύστημα. Αν ξαφνικά δω τον Μπόμπολα να τον προβάλλει, τότε θα υποψιαστώ πολλά.

Και κάτι άλλο. Ήμουν τελείως εκτός κομμάτων μέχρι σήμερα. Η πολιτική ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ. Πηγαινα να ψηφίσω απο ΑΓΓΑΡΙΑ. Οταν όμως απειλείται η χώρα, πρέπει να αντιδράσεις. Πρέπει να ΠΕΙΣΟΥΜΕ όλον τον κόσμο να ψηφίσει ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ στις επεικείμενες εκλογές:
1. Ψήφος στη ΝΔ
2. Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ
3. Ψήφος στη Δημαρ (=ΠΑΣΟΚ)
4. Ψήφος στο ΚΚΕ (=Δε θέλει να κυβερνήσει)
5. Ψήφος στο Συριζα (=καληνύχτα σας)
6. Λευκή ψήφος
7. Αποχή.

Πρέπει ΟΛΟΙ να πάμε να ψηφίσουμε έστω ένα μικρό κόμμα, με μια έγκυρη ψήφος εκτός των μεγάλων κομμάτων.

Μπορείτε να διαφωνήσετε με το κίνημά μας, όμως οποιαδήποτε διαφωνία με την τελευταία μου τοποθέτηση (περι ανάγκη ΨΗΦΙΣΗΣ μικρών κομμάτων) σας κάνει κι εσάς ύποπτους...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΑ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΖΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΠΤ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΟΥ. ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΠΤ. ΤΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ . ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΛΩΡΟΙ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ( ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ). ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ .

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

Διογένης είπε...

5 Μαρτίου 2012 8:48 μ.μ. & 5 Μαρτίου 2012 9:31 μ.μ.(1ο)
Πείτε τα, χρυσόστομοι!

Boskiza, το τοπίο στην υπόθεση "αποχή" δεν είναι ξεκάθαρο. Σε παρακαλώ, μην είσαι απόλυτος και μην κατηγορείς με τόση ευκολία εκείνους με τους οποίους δεν συμφωνείς.

Ανώνυμος είπε...

Τα εχετε κανει ολα εναν αχταρμα...κριμα για τον τοπο μας και για την κληρονομια μας... Ξερετε υπαρχουν και οι ανθρωποι που δεν ειναι ταγμενοι σε καποιο κομμα και ειναι αυτοι που δεν προσκυνανε και δεν εντασσονται στο συστημα.Οποιος εχει αναγκη απο ενα κομμα η μια παραταξη σημαινει οτι ΕΙΝΑΙ προβατο και ΘΕΛΕΙ να τον διαταζουν.Δειξτε με την ψηφο σας οτι τους στειλαμε ολους στον αγυριστο και μην κανετε το λαθος να μην ψηφισετε.

reis είπε...

ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ! ΠΟΥ ΡΙΜΑΞΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΑΥΤΩΝ ΟΠΩΣ ΕΣΑΣ !

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 6 Μαρτίου 2012 10:08 π.μ. ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΛΑΟΣ ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΕΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΜΗΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΠΤΟ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ [ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ]

Ανώνυμος είπε...

Εγω ειμαι αριστερος , το λεω επειδη βλεπω εδω αλλοι λενε ετσι και αλλοι γιουβετσι , τι ησουνα χθες τι ησουνα προχθες.Η δεξια και το πασοκ απο κοινου εριξαν την χωρα σε μεγαλο λουκι αυτο πρεπει να αντιληφθουμε ολοι. Εγω παραμενω αριστερος και χαιρετιζω την πρωτοβουλια του Καμενου που συντηρητικος ειχε το θαρος να αντισταθει μαζι με τις αριστερες δυναμεις του κοινοβουλιου και να πει οχι στην υποδουλωση της χωρας απο το ΔΝΤ ,ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΜΗ η ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ -ΛΑΟΣ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. Επειδη το σοβαροτερο θεμα σημερα ειναι το μνημονιο και λογω αυτου εχουν αρχισει να χανονται σε καθημερινη βασι εργατικα,συνταξιοδοτικα και ενα σωρο δικαιωματα και κατακτησεις θελω να παρει θεση και σε αυτα τα θεματα συντομοτατα διοτι εχουν να κανουν με την υποβαθμιση της ζωης μας και μας οδηγουν στην εξαθλιωση ,σε αυτα ουτε μπορουμε να κλεισουμε τα ματια και δεν σκοπευουμε να τα ξεπερασουμε . Αντισταση λοιπον ο μονος δρομος απο κοινου ολοι μαζι.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ