Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Απίστευτη επίθεση στον Γιώργο Νταλάρα από τραγουδιστή


Δεν θα το πιστέψετε, διαβάστε τι του σέρνει…
«Πόσα χρόνια κορόιδευες τον κόσμο Νταλάρα; Πόσες συναυλίες έχεις πάρει από το υπουργείου πολιτισμού λόγω της γυναίκας σου;»
O …Mατθαίος Γιαννούλης έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι δεν φοβάται να πει έξω από τα δόντια την άποψη του, ακόμα και αν αυτή ενοχλήσει κάποιους! Ακόμα και αν έχει να φερθεί κατά....
κάποιου δημόσιου προσώπου!…Δια του λόγου του αληθές το συμβάν με το Γιώργο Νταλάρα στην συναυλία του Ίλιον όπου δέχτηκε επίθεση με γιαούρτια, καρέκλες κτλ, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τον δημοφιλή τραγουδιστή όπου έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
Ματθαίος Γιαννούλης για Γιώργο Νταλάρα: «Γιαούρτια έφαγε ο Γιώργος Νταλάρας στο Ίλιον! Μάγκα δεν το’ ξερες ότι κάποια στιγμή θα την πατήσεις; Πόσα χρόνια κορόιδευες τον κόσμο ότι τραγουδάς για την Κύπρο τσάμπα; Θυμάσαι; Τώρα που χεις και γυναίκα υπουργό; Πόσες συναυλίες έχεις πάρει από το υπουργείο πολιτισμού με 60.000 ευρώ η κάθε μια; Τώρα; Φιλια!»

πηγή: planet-greece

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα καλέ μου άνθρωπε, λέω και εγώ δεν θα βγει και καποιος επώνυμος να έχει αντίθετη (και κατά την αποψή μου σωστή) γνώμη. Μπράβο σας και σας ευχαριστώ. .... Μήπως και το συμπαν θέλει την ισορροπία του και κάπως πρέπει να γίνονται ολα αυτά???

Ανώνυμος είπε...

Βεντούζα κτηνοβάτες, Νεοταξικά υποπροιόντα!!!!!

Συγχαρητίρια Κρητίκαρε!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ. ΠΑΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ, ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΥΣ ΠΑΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΑΤΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ/ΗΝ: ΑΝΩΝΥΜΟΣ 8 Μαρτίου 2012 6:53 μ.μ.

ΠΝΙΞΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Ματθαίος δεν ήταν που δεν είχε υποβάλει ποτέ του φορολογική δήλωση; Φαντάζομαι ότι κάτι θα ξέρει παραπάνω για τον Νταλάρα αφού στο ίδιο βρωμερό κύκλωμα είναι και οι δύο.