Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

"Παραμύθια Νταλάρα"


ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩς ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ-kΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΏΝΟΥΝ ΜΕΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; ΔΕΝ ΗΚΕΡΕΣ Ή ΕΚΑΝΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΞΗ;
ΚΛΕΊΣΟΤ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΤ ΚΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ,ΜΗ ΣΕ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.....


Γιάννα Φασιλή. Μελλος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ.

4 σχόλια:

gaoutsos είπε...

www.gaoutsos.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

το ΣΔOE «σκόνταψαν» οι καλλιτεχνικές ευαισθησίες πρωθυπουργικού συμβούλου...
Δημοσίευση: 06 Φεβ. 2003
Την παραίτησή του υπέβαλε το μεσημέρι της Πέμπτης ο σύμβουλος Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Πανταγιάς.
Η παραίτησή του, που έγινε δεκτή από τον Κώστα Σημίτη, έρχεται έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας Η Καθημερινή, την Πέμπτη, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Πανταγιάς ζήτησε από το ΣΔΟΕ να «σβήσει» χρέος προς το Δημόσιο του τραγουδιστή Γιώργου Νταλάρα ύψους 100 εκατ. δραχμών...

Προς απογοήτευσή του όμως, οι ελεγκτικές αρχές ακολούθησαν την προβλεπόμενη από τη νομοθεσία διαδικασία και απέστειλαν στην εφορία που υπάγεται ο κ. Nταλάρας την έκθεση ελέγχου. Σύμφωνα με πληροφορίες το χρέος του κ. Nταλάρα κοινοποιήθηκε ήδη στη ΔOY Ψυχικού και αναγκαστικά εξοφλείται κανονικώς κατόπιν της ρυθμίσεως στην οποία προχώρησε.


Από την πλευρά του ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Φωτιάδης διέψευσε όσα υποστηρίζει η Καθημερινή στο συγκεκριμένο δημοσίευμα περί παρέμβασης του Γιώργου Πανταγιά στο ΣΔΟΕ.

Ο ίδιος ο Γιώργος Νταλάρας δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «εκ του πονηρού είναι και η σύνδεση του συγκεκριμένου θέματος με τον Γιώργο Πανταγιά, ο οποίος, ανεξάρτητα από οτιδήποτε άλλο, είναι συμπατριώτης και φίλος μου πολλά χρόνια πριν γίνει σύμβουλος του πρωθυπουργού και θα παραμείνει και μετά την παραίτησή του».

Ο κ. Νταλάρας πρόσθεσε ότι «κατά τα άλλα, αφού υπάρχει μια δική μου εκκρεμοδικούσα διαφορά πενταετίας με ένα ποσό 18 εκατομμυρίων περίπου το χρόνο από το ΣΔΟΕ, οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα, διαφθορά, διαπλοκή, εκβιασμοί, φοροδιαφυγή, στην Ελλάδα τέλος! Τώρα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι».


«Αφού αποδείχτηκε ότι είναι άνθρακες ο θησαυρός στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στην Βουλή, αφού διαπιστώθηκε το θεαματικό τίποτα των δήθεν καταγγελιών της ΝΔ, τώρα ο κ. Ρουσόπουλος προσπαθεί να ποντάρει στην παραίτηση Πανταγιά. Με τέτοιες αφελείς λογικές, κατανοούμε γιατί η ΝΔ θα χάσει και τις επόμενες εκλογές», ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Χρήστου Πρωτόπαπα.

Διογένης είπε...

Με συγχωρείτε, φίλοι διαχειριστές, αλλά θα ασχολούμαστε για κάναν μήνα ακόμα (και με καμιά 500αριά αναρτήσεις ακόμα) με τον Νταλάρα; Δεν υπάρχει κανένα πιο σοβαρό θέμα για να αναδείξετε; Ήμαρτον!

Ανώνυμος είπε...

Εχω δισκους με τραγουδια διαφορων μεγαλων δημιουργων τραγουδισμενα απο τον νταλαρα, τι να τους κανω τωρα;