Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Στους “Ανεξάρτητους Έλληνες” η Κουντουρά


Η Έλενα Κουντουρά , δήλωσε ότι προσχωρεί στους “Ανεξάρτητους Έλληνες” του Π. Καμμένου. “Στηρίζω το Κίνημα “Ανεξάρτητοι Έλληνες” και προσυπογράφω την ιδρυτική διακήρυξη η οποία με...
εκφράζει απόλυτα” δήλωσε η κα Κουντουρά.

“Καταψήφισα το Μνημόνιο και είπα ένα μεγάλο “όχι” γιατί δεν διαπραγματεύομαι την εθνική μας ανεξαρτησία και την κατάλυση του κοινωνικού κράτους με μέτρα οικονομικής εξαθλίωσης”, επεσήμανε η κ. Κουντουρά στην εφημερίδα Real news.

πηγή

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ,ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ; ΤΙ ΛΕΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

Μμμμμ!μ'ατο το κριτηριο αν ψιφηζεις

καηκαμε!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά, άλλωστε έχει αγωνιστεί λυσσαλέα ενάντια στο ξεπούλημα της χώρας της ψηφίζοντας την κυβερνηση παπαδήμου.

Άσε ρε φίλε, πάρτε το χαμπάρι φτάνει πια η βιτρίνα, χρειαζόμαστε μόνο χρήσιμους ανθρώπους γνώστες της πραγματικότητας και καμικάζι πολιτικούς όπως είπε και ο Πούτιν.

Ανώνυμος είπε...

κανα δυο ακόμα τέτοιες προσχωρήσεις και θα είμαστε έτοιμοι για τα καλλιστεία. Εξάλλου ο αντίπαλος έχει γερή ομάδα (βλέπε Καιλή, Γκερέκου κλπ) πρέπει και μεις να δυναμώσουμε τη παράταξη

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΩ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ...ΔΕ ΘΕΛΛΟΥΜΕ ΚΑΔΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΘΞΕΛΟΥΜΕ..

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΜΟΓΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ. ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ? ΜΟΝΤΕΛΟ ΗΤΑΝ. ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ, ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΑΤΟLIFESTYLE.ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ..Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΟΝΤΕΛΑ, ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΕΣ. ΑΥΤΗ Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Η ΣΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ, ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ. ΑΠΛΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Αν εχω καταλαβει καλα απο τα λεγομενα του Καμενου τα μελη Θα επιλεξουν ποιοι θα κατεβουν στις εκλογες.το οτι υπεγραψε την ιδρυτική διακήρυξη.δεν σημαινει οτι θα γινει και βουλευτης.ουτε οτι πηρε την αδεια του καμενου για να το κανει.

Ανώνυμος είπε...

1:04 αφου το κομμα ειναι καδος ανακυκλωσης απο την αρχη, ο καμμενος ηταν στην ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

Κεγω δεν γουσταρω τα ψωνια αλλα σαυτη την συγκυρια καθε αντιμνημονιακη φηφος ειναι πολυτιμη,μην ξεχναμε οτι υπαρχουν πολλοι Ελληνες που ψηφιζουν με κριτηριο την ομορφια η το δυνατο σουτ αυτοι μπορει να μην εχουν μυαλο αλλα η ψηφος τους μετραει το ιδιο με του σκεπτομενου.

Ανώνυμος είπε...

Άλλος ένας λάθος και παραπλανητικός τίτλος..
καλά επίτηδες το κάνετε ή απλά έχετε χαμηλό iq;
το ότι η Κουντουρά και η κάθε Κουντουρά λέει ότι στηρίζει τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" δεν σημαίνει ότι θα είναι στα ψηφοδέλτια του..
ο Καμμένος δεν έχει ανακοινώσει ονόματα ακόμα..

Ανώνυμος είπε...

Δήθεν θα επέλεγε πολίτες που δεν έχουν παρελθόν στην πολιτική...

reis είπε...

ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΥΦΛΟΥΣ ! ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ! ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕΣ ! ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ! ΚΙ ΠΡΩΙΝ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ !


Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ !

Ανώνυμος είπε...

μη βιαζεστε να κρινετε ειμαστε και εμεις εδω. αυτη την στιγμη εγω δεν βλεπω κατι καλυτερο απο τον καμμενο γιατι αυτος μπορει να μαζεψει κοσμο. οποιος αλλος μη επωνυμος δεν βλεπω να τα καταφερνει. ο περοσσοτερος κοσμος δεν εχει παρει χαμπαρι οτι εχει κανει κομμα. οι αριστεροι ειναι στον κοσμο τους ,ο καρατζαφερης και ο σαμαρας καψανε την πατριωτικη δεξια, το πασοκ προδωσε οι οικολογοι κ.λ.π. ειναι διεθνιστες και πουρναροκαλλιεργητες μονο ο καζακης μενει και κατι μικρα πατριωτικα κομματα.
πρεπει να τον στηριξουμε και αν δεν τα καταφερει η μας προδωσει τοτε μονο ο λαος μενει να λυση το προβλημα και στην χειροτερη που μπορει να ειναι τελικα και η καλυτερη λυση ο στρατος.

Ανώνυμος είπε...

Μην ψηφίσετε! 'Ολοι της νέας τάξης είναι.Φάτε τους όλους!

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Όπως είπαι και κάπιος προηγουμένος η Κουντουρά έγινε μέλος όχι υποψήφιος βουλευτής για τους ανεξάρτητους Έλληνες,ο Πάνος Καμμένος είπαι ξεκάθαρα αυτοί που θα εκπροσωπήσουν τους ανεξάρτητους Έλληνες θα αποφασιστεί από την "βάση".

Unknown είπε...

ΜΗΔΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ

Ανώνυμος είπε...

Bravo m***ara Kountoura... Bravo kopelara mou :*

ΜΑΝΟΣ είπε...

ΛΥΣΗ¨, 1ον ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 110ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΕΘΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ, ΜΕ 1% ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ, 2ον ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ 51% ΥΠΕΡ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, 3ον ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΠΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ, ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ 25% ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΚΣ. 4ον ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ, ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥ ΙΣΤΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΑΧΜΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ 1%, ΕΠΙΤΟΚΙΟ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΥΠΩΝΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, 200000 ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΚΑΙ 100 ΔΡΑΧΜΕΣ Η ΦΡΑΤΖΟΛΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΙΜΕΣ 2001-2,5ον ΜΕΧΡΙ 100 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, 6ον ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΦΟΣΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ ΟΡΥΚΤΑ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ-ΑΕΡΙΟ Κ Λ Π.

Ανώνυμος είπε...

Εξω απο το ευρω και την ΕΕ.Επιστροφη σε εθνικο νομισμα.Οι οικονομολογοι ΕΛΛΗΝΕΣ της πατριδας συμφωνουν οτι μονο αυτη ειναι η μονη λυση για να σωθουμε και τους πιστευω.Δεν εχετε παρα να ενημερωθειται σωστα ακουγοντας ομιλιες του ΚΑΖΑΚΗ ΛΑΜΠΑΒΙΤΣΑ κλπ.Ο Καμμενος δεν λεει εξω απο το ευρω και την ΕΕ.Απογοητευση σκετη.Στο χερι μας ειναι να υποστηριξουμε αυτους που πραγματικα ειναι Πατριωτες.Εγω ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε.Θεε μου δως μας φωτησει και δυναμη να μπορεσουμε να αντιμετωπισουμε και να κρινουμε σωστα τα γεγονοτα..μηνπιστεψουμε σε ψευτικα λογια και υποσχεσεις που δεν προκειται να υλοποιηθουν ποτε.

Ανώνυμος είπε...

Για την Κουντουρά είχε ακουστεί κάτι για την Μοσάντο....

Ανώνυμος είπε...

μη μασατε ρε!την κοπανησε με τον συζυγο στο αμερικα εχοντας φεσωσει κοσμο και κοσμακη.με τετοιους θα φτιαξουμε την πατριδα μας; πατε καλα; αμοιβαδες εισαστε; δεν εχετε μνημη; δεν πατε να παρετε καλυτερα ενα τσοπανη που δεν εχει κατεβει ποτε απο το βουνο του και να τον κανετε βουλευτη , φτανει να μην ειναι λαμογιο, που θαμπωνεστε απο τα καλλη και τις μπουρδολογιες του καθε απατεωνα; ετσι εξηγειται πως καταφεραν και φτασανε τον ελληνικο λαο σ αυτο το χαλι. θα συνεχισουμε ετσι; με τα ιδια λαμογια που μας οδηγησαν εδω; ξυπνατε ρε!!!

http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/12/blog-post_6204.html